• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Ertesi gün hapı

esmerhatun2603

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Katılım
11 Mayıs 2026
Mesajlar
4
Emoji Skoru
0
Puanlar
1
Yaş
25
Kızlar merhaba 24 Nisan da eşimle ilişkiye girdik, içime boşaldı. Sonra pişman olduk yaklaşık 2 saat sonra ertesi gün hapı kullandım (etkilerini bilmiyordum ilk defa kullandım) mayısın 4 ünden itibaren çok küçük lekelenmeyle başlayıp yaklaşık 7 gün süren ve hala devam eden ara kanamam var. Ertesi gün hapından sonra ara kanama normalmiş ama 7 günü geçiyor oluşu beni çok endişelendirdi. Doktor randevusu aldım ama size de danışmak istedim. İlacı kullandıktan sonra benim gibi uzun ara kanama yaşayan oldu mu?
 
Ben kullandım ara kanama yaşamadım. Sadece döngümü değiştirdi, hormon neticede. Belki de regl oldunuz gününüz erkene kaymış olabilir. Gerçek regl gününüzü bekleyin.
 
75 kilo üstüne işe yarsmıyormuş bir de yumurtlama döneminde yaramaz acil spiral tamamen engelliyor belki bebe vardır
 
Ben kullandım ara kanama yaşamadım. Sadece döngümü değiştirdi, hormon neticede. Belki de regl oldunuz gününüz erkene kaymış olabilir. Gerçek regl gününüzü bekleyin.
Kızlar merhaba. Ben 6 Nisan günü adet gördüm. 17 Nisanda ilişkim oldu ve 11 saat sonra falan yani 18inde Ella kullandım.

5 mayısta erken gebelik testi
7, 11, 14 mayısta normal gebelik testi
17sinde tekrar erken gebelik testi olmak üzere idrar testleri yaptım hepsi negatif çıktı.

18 Mayıs tarihinde kan testi verdim <1.20

Ayrıca 22 Mayıs tarihinde tekrardan kanda gebelik testi yaptırdım <1.20

27 Mayıs tarihinde tekrardan idrarda gebelik testi yaptırdım negatif çıktı.

Duphaston kullandım sonuncuyu bugün aldım ama hiç adet belirtim de yok.
Tüm bu sonuçlara rağmen halen gebelik ihtimali var mıdır?
 
Back
X