nutellamt Üye Kayıtlı Üye 5 Ağustos 2012 35 0 16 Ankara 26 Mayıs 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi nutellamt #1 ertesi gün hapının artık reçetesiz satılmadığına dair haberler okudum ? acaba doğrumudur bir bilgisi olan varmı? beni aydınlatırmısınız ?
ertesi gün hapının artık reçetesiz satılmadığına dair haberler okudum ? acaba doğrumudur bir bilgisi olan varmı? beni aydınlatırmısınız ?
nutellamt Üye Kayıtlı Üye 5 Ağustos 2012 35 0 16 Ankara 26 Mayıs 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi nutellamt #2 bu konuda bilgisi olan yok mu?
HasnictirR ღ нεrşεчίn н Kayıtlı Üye 13 Nisan 2012 1.700 38 158 İstanbul 26 Mayıs 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi nutellamt #3 O hapı receteyle hıc almadım recetesız verılıyor yanı ... Suan doktorum Yazz dıye bır hap verdı onu kullanıyorum korunmak ıcın
O hapı receteyle hıc almadım recetesız verılıyor yanı ... Suan doktorum Yazz dıye bır hap verdı onu kullanıyorum korunmak ıcın
Koalina Nirvana Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 26 Eylül 2010 17.555 32.863 798 26 Mayıs 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi nutellamt #4 Googlea baktım evet 2 gün önce reçetesiz satılamayacağına dair bir haber girilmiş ama şu an bu karar uygulanıyor mu bilemiyorum
Googlea baktım evet 2 gün önce reçetesiz satılamayacağına dair bir haber girilmiş ama şu an bu karar uygulanıyor mu bilemiyorum
encokkendimiseverim Aktif Üye Kayıtlı Üye 29 Ekim 2012 371 4 26 Balıkesir 26 Mayıs 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi nutellamt #5 Nasıl ya gecenin köründe lazım olsa ne olacak?! En iyisi işi sağlama almak.
nutellamt Üye Kayıtlı Üye 5 Ağustos 2012 35 0 16 Ankara 26 Mayıs 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi nutellamt #6 h0ly .!.: Googlea baktım evet 2 gün önce reçetesiz satılamayacağına dair bir haber girilmiş ama şu an bu karar uygulanıyor mu bilemiyorum Genişletmek için tıkla... evet bende araştırdım ve emin olamadığım için konuyu açtım . son durum nedir acaba
h0ly .!.: Googlea baktım evet 2 gün önce reçetesiz satılamayacağına dair bir haber girilmiş ama şu an bu karar uygulanıyor mu bilemiyorum Genişletmek için tıkla... evet bende araştırdım ve emin olamadığım için konuyu açtım . son durum nedir acaba
nutellamt Üye Kayıtlı Üye 5 Ağustos 2012 35 0 16 Ankara 26 Mayıs 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi nutellamt #7 HasnictirR .!.: O hapı receteyle hıc almadım recetesız verılıyor yanı ... Suan doktorum Yazz dıye bır hap verdı onu kullanıyorum korunmak ıcın Genişletmek için tıkla... bende reçetesiz diye biliyorum ama sanırım artık reçetesiz satılmıyormuş bu konuda bilgin varmı
HasnictirR .!.: O hapı receteyle hıc almadım recetesız verılıyor yanı ... Suan doktorum Yazz dıye bır hap verdı onu kullanıyorum korunmak ıcın Genişletmek için tıkla... bende reçetesiz diye biliyorum ama sanırım artık reçetesiz satılmıyormuş bu konuda bilgin varmı
nutellamt Üye Kayıtlı Üye 5 Ağustos 2012 35 0 16 Ankara 26 Mayıs 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi nutellamt #8 HasnictirR .!.: O hapı receteyle hıc almadım recetesız verılıyor yanı ... Suan doktorum Yazz dıye bır hap verdı onu kullanıyorum korunmak ıcın Genişletmek için tıkla... doğum kontrl hapları reçetesiz alınabiliyor ama ertesi gün hapıda öylemi acba çok tereddütte kaldım
HasnictirR .!.: O hapı receteyle hıc almadım recetesız verılıyor yanı ... Suan doktorum Yazz dıye bır hap verdı onu kullanıyorum korunmak ıcın Genişletmek için tıkla... doğum kontrl hapları reçetesiz alınabiliyor ama ertesi gün hapıda öylemi acba çok tereddütte kaldım
Amonra Nirvana Pro Üye 11 Şubat 2008 13.347 316 748 İstanbul 26 Mayıs 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi nutellamt #9 reçetesiz alabilirsiniz. henüz yürürlüğe girmiş ve tebliğ edilmiş bir şey yok bu uygulamayla ilgili resmiyette.
reçetesiz alabilirsiniz. henüz yürürlüğe girmiş ve tebliğ edilmiş bir şey yok bu uygulamayla ilgili resmiyette.
nutellamt Üye Kayıtlı Üye 5 Ağustos 2012 35 0 16 Ankara 26 Mayıs 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi nutellamt #10 A m o n r a .!.: reçetesiz alabilirsiniz. henüz yürürlüğe girmiş ve tebliğ edilmiş bir şey yok bu uygulamayla ilgili resmiyette. Genişletmek için tıkla... bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim
A m o n r a .!.: reçetesiz alabilirsiniz. henüz yürürlüğe girmiş ve tebliğ edilmiş bir şey yok bu uygulamayla ilgili resmiyette. Genişletmek için tıkla... bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim
Amonra Nirvana Pro Üye 11 Şubat 2008 13.347 316 748 İstanbul 26 Mayıs 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi nutellamt #11 nutellamt .!.: bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim Genişletmek için tıkla... rica ederim, geçmiş olsun.
nutellamt .!.: bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim Genişletmek için tıkla... rica ederim, geçmiş olsun.