Ertesi gün hapına gerek var mı?

Eylueylul1148

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2022
256
41
48
Kızlar selam, reglime 3 gün var ve bir birlikteliğim oldu kondomla. Ama en son içimden çıkarken kondom içeride kalmış hemen çıkarttık kondomun içi doluydu dışarı çıkmamıştı. Vajinamı da kontrol ettim beyaz bir sıvı yoktu. Sizce ertesi gün hapı kullanmama gerek var mı

Evet öyle demek istedim. Sizce kullanmalı mıyım. Çok kararsız kaldım
Ben bilemem yan etkisi çok yüksek bi ilaç, kullanın diyecek riski alamam :) içiniz rahatsa, zaten içe boşalma olmamış diyorsanız almayın

Kızlar selam, reglime 3 gün var ve bir birlikteliğim oldu kondomla. Ama en son içimden çıkarken kondom içeride kalmış hemen çıkarttık kondomun içi doluydu dışarı çıkmamıştı. Vajinamı da kontrol ettim beyaz bir sıvı yoktu. Sizce ertesi gün hapı kullanmama gerek var mı
İçeriyi kontrol etme imkanınız yok ki sizin gördüğünüz kısım çok farklı.
Prezervatif içeride kalmış akmamış olabilir ama partneriniz çıkartırken damlamış olabilir.
Kesin hamile değilsin diyemeyiz düşük bir ihtimal bile olsa var.

İçeriyi kontrol etme imkanınız yok ki sizin gördüğünüz kısım çok farklı.
Prezervatif içeride kalmış akmamış olabilir ama partneriniz çıkartırken damlamış olabilir.
Kesin hamile değilsin diyemeyiz düşük bir ihtimal bile olsa var.
Sizce hap kullanmalı mıyım düşük bie ihtimal olduğu için hiç riske atmama gerek yok mu yoksa

Ben bilemem yan etkisi çok yüksek bi ilaç, kullanın diyecek riski alamam :) içiniz rahatsa, zaten içe boşalma olmamış diyorsanız almayın
Cevabınız için teşekkür ederim gerçekten. Düşük bir riskle bu kadar yan etkili bir ilacı kullanmamalıyım sanırım. Hamile kalma ihtimalim düşük sonuçta değil mi?

Kızlar tekrar günaydınlar diliyorum. Reglimden 3 gün önce yaşanan ilişkiden burda bahsetmiştim. Yaşanan kazadan sonra ben riske atmak istemedim ve 15-16 saat içinde ella kullandım. Sizce hamile kalma şansım olur mu? Yoksa boşuna gerilmeyeyim mi? Cevaplarınız için teşekkürler

İçeriyi nasıl kontrol ettiniz çatala çıkıp ışıkla mı baktınız o kısmı çok anlayamadım :D

Kızlar tekrar günaydınlar diliyorum. Reglimden 3 gün önce yaşanan ilişkiden burda bahsetmiştim. Yaşanan kazadan sonra ben riske atmak istemedim ve 15-16 saat içinde ella kullandım. Sizce hamile kalma şansım olur mu? Yoksa boşuna gerilmeyeyim mi? Cevaplarınız için teşekkürler
Ablam biz bilemeyiz riski, kimse bilemez. Zaten risk düşüktü, Ella ile bu riski iyice düşürdünüz ama kimse imkansız diyemez, %0.001 bile olsa risk var. Ama aşırı düşük olduğu için gerilmeyin tabii

Prezervatif bile yüzde yüz korumaz ki. Onun dahi riski var yırtık çıkması,delinmesi vs… ve siz içe boşalma gerçekleştirmişsiniz. Bu kadar kesin istemiyorsanız ikinci bir korunma şekli olarak geri çekilme de ekleseydiniz. Tüpleri bağlı olup hamile kalanı da okuduk burada. Hiçbir korunma şekli kesin sonuç vermez. %0,1 ihtimal hep vardır. Takip ettiğim bir kadın doğum doktorunun bir lafı var; en iyi korunma yöntemi hiç ilişkiye girmemektir diye :D Adetiniz çok düzenliyse evet 3 gün kala risk yok doğru. Ama hiçbir zaman bunun garantisini veremeyiz. Biz risk yok deriz ama bu ay geç yumurtlayacağınız tutar sonra ayıkla pirincin taşını.

Ablam biz bilemeyiz riski, kimse bilemez. Zaten risk düşüktü, Ella ile bu riski iyice düşürdünüz ama kimse imkansız diyemez, %0.001 bile olsa risk var. Ama aşırı düşük olduğu için gerilmeyin tabii
Teşekkür ederim cevabınız için oldukça sakin kalmaya çalışacağım çok düşük bir ihtimal sonuçta 🥰

Prezervatif bile yüzde yüz korumaz ki. Onun dahi riski var yırtık çıkması,delinmesi vs… ve siz içe boşalma gerçekleştirmişsiniz. Bu kadar kesin istemiyorsanız ikinci bir korunma şekli olarak geri çekilme de ekleseydiniz. Tüpleri bağlı olup hamile kalanı da okuduk burada. Hiçbir korunma şekli kesin sonuç vermez. %0,1 ihtimal hep vardır. Takip ettiğim bir kadın doğum doktorunun bir lafı var; en iyi korunma yöntemi hiç ilişkiye girmemektir diye :KK70: Adetiniz çok düzenliyse evet 3 gün kala risk yok doğru. Ama hiçbir zaman bunun garantisini veremeyiz. Biz risk yok deriz ama bu ay geç yumurtlayacağınız tutar sonra ayıkla pirincin taşını.
Yok haklısınız kesinlikle kimseyi zor durumda bırakmak istemiyorum sadece benden daha bilgili olanlardan fikir almak istedim içimi rahatlatıyor. Adetlerim düzenlidir ve genelde ortasından daha önce yumurtlarım akıntıdan vs anlayarak. Kondom da içimde kalınca akmış olmasına karşı ella kullandım o yüzden korur diye düşünüyorum. Olasılıkları olduğunca azaltmak istedim buraya da danışıp rahatlamak istedim sadece yine de teşekkür ederim 🥰

Günaydın kızlar 🌞, bugün tam regl günümdü ve regl oldum. Artık daha fazla hamilelikten şüphelenmeme gerek yok değil mi? Bu arada içimi rahatlatan herkese teşekkür ederim 🙏🥰

Back
X