Tebrik ederimHerkese merhaba,
Eşim korunuyordu ama 5 agustosta şüpheli bir ilişkimiz oldu. Ertesi gün hapı kullandım ilişkiden maksimum 24-27 saat içerisinde tam net saati hatırlamıyorum.
9 agustos akşamı yani birkaç saat önce test yaptım pozitif. Çok şaşırdım regl tarihime 9 gün kala ve ertesi gün hapı kullanmama ragmen hamile olduğunu ögrendim. Bir kızım var çok sevindim tabiki sürpriz oldu bize.
Ama özelikle konuyu açmak istedim bu tür haplara güvenmeyin.
5 Ağustos da ilişki oldu 9 ağustosta öğrendiniz doğru mu anladım? Yani 4 gün sonra mı öğrendiniz? Eğer öyleyse hamilelik öncesinde oluşmuş bence 5 ağustosta değilHerkese merhaba,
Eşim korunuyordu ama 5 agustosta şüpheli bir ilişkimiz oldu. Ertesi gün hapı kullandım ilişkiden maksimum 24-27 saat içerisinde tam net saati hatırlamıyorum.
9 agustos akşamı yani birkaç saat önce test yaptım pozitif. Çok şaşırdım regl tarihime 9 gün kala ve ertesi gün hapı kullanmama ragmen hamile olduğunu ögrendim. Bir kızım var çok sevindim tabiki sürpriz oldu bize.
Ay resmen pozitifHerkese merhaba,
Siz söyleyince farkettim heyecandan yanlış yazmışım 16 agustos olacaktıTebrik ediyorum darısı kucaginiza almanıza olsunama 5 Ağustosta ilişki olup 9 ağustosta öğrenmenize şaşırdım yani 5 günlük mu bebek şimdi? Bende çatlatma iğnesi oldum beş gün önce ilişkimiz oldu test yaptım böyle silik çıktı ama iğnedendir diye düşündüm şimdi sizin bu testi görünce umitlenmedim değil :)
Olsun yine de 7 günde belli olmaz 10-12 gün en erken kana gider ve 20-25 gün içerisinde erken gebelik testiyle belli olur. Siz daha önce gebe kalmışsınız umarım bebek sağlıklıdırHerkese teşekkür ederim. 9 agustos tarihini heyecandan yanlış yazmışım. 16 agustos olacaktı. Yeni üye oldum nasıl düzeltebilirim bilmiyorum kusura bakmayın tarih 16 agustos
Hamilelik süreciniz nasıl gecti kullandıgınız ertesi gün hapının bebek üzerinde bir etkisi oldu mu.lütfen cevap yazın lütfeenHerkese merhaba,
16 agustos akşamı yani birkaç saat önce test yaptım pozitif. Çok şaşırdım regl tarihime 9 gün kala ve ertesi gün hapı kullanmama ragmen hamile olduğunu ögrendim. Bir kızım var çok sevindim tabiki sürpriz oldu bize.
Şuan kanamam var ama dışarda değil içerde olan bir kanama. Progestan kullanıyorum. Şuan için hamileliğim bu şekilde geçiyor. Ama ertesi gün hapından dolayı kanama oldugunu düşünmüyorum. İlk kez Kan verirken ertesi gün hapından bahsettiğimde doktor dış gebelik yapabilir demişti.Çok şükür öyle bşy olmadı.Hamilelik süreciniz nasıl gecti kullandıgınız ertesi gün hapının bebek üzerinde bir etkisi oldu mu.lütfen cevap yazın lütfeen
Adet döngüm genelde 30-32 gün. Çok nadir 28 oluyor. Yani özetle adetime 5-9 gün kala ögrenmiş oluyorum.Olsun yine de 7 günde belli olmaz 10-12 gün en erken kana gider ve 20-25 gün içerisinde erken gebelik testiyle belli olur. Siz daha önce gebe kalmışsınız umarım bebek sağlıklıdır
Ha anladım kusura bakmayın lütfen sağ Salim kucağınıza akın inşallahAdet döngüm genelde 30-32 gün. Çok nadir 28 oluyor. Yani özetle adetime 5-9 gün kala ögrenmiş oluyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?