- 9 Mart 2022
- 2.521
- 1.821
- 83
- 40
- Konu Sahibi Anksiyeteli
-
Ya umarim oyledir , iki adet doneminde hic olumsuzluk yasamadim ne olduysa 3. Dongumde olduYakın arkadaşımın başına gelmişti. Dengesiz kanamaları olmuştu birkaç ay. Ertesi gün hapı baya hormonlarla oynuyor diye biliyorum ondan kaynaklıdır, vücudunuz toparlanınca normale döner. Yine de bir doktora görünün isterseniz
Stres de tetikliyor olabilir, ya icim bi nebze rahat ettiMin. 3ay sürüyor yan etkisi, şimdiye kadar bozulmadiysa gene iyi, test negatifse negatiftir çok takılma
Olabiliyor öyle şeyler. Zaten vücudu çok fazla etkilediği için 6 ayda 1 kullanımını öneriyor doktorlar. Vücudun toparlanmasına 6 ay biçiyorlar yani. Arkadaşımda da aynı şekilde oldu, endişelenmeyin. Düzensizliğe sebep olabiliyor bu hap. Gebelik düşünmüyorsanız farklı yöntemler kullanmalısınız bence. Ertesi gün hapının böyle olumsuz yan etkileri olabiliyor, vücudunuzu yormayın :)Ya umarim oyledir , iki adet doneminde hic olumsuzluk yasamadim ne olduysa 3. Dongumde oldugebelik dusunmedigim icin endiseliyim
Ben zaten bir defa da 10 yil once kullanmistim , zaten saglik anksiyetemin de oldugunu dusunuyorum iyice tuz biber oldu. O zamanlar hic birsey olmamisti , bilemedim bu kadar etkileyecegini, ustelik bugun iki gundur olmayan adet sancisini hissettim tamam oluyorum dedim ama yine yokOlabiliyor öyle şeyler. Zaten vücudu çok fazla etkilediği için 6 ayda 1 kullanımını öneriyor doktorlar. Vücudun toparlanmasına 6 ay biçiyorlar yani. Arkadaşımda da aynı şekilde oldu, endişelenmeyin. Düzensizliğe sebep olabiliyor bu hap. Gebelik düşünmüyorsanız farklı yöntemler kullanmalısınız bence. Ertesi gün hapının böyle olumsuz yan etkileri olabiliyor, vücudunuzu yormayın :)
Stres de çok etkiliyor, olamıyorum diye düşündükçe de gecikiyordur. Biraz sakin olmaya, düşünmemeye çalışın. Birkaç aktivite yapın, kafanızı meşgul edin sakinleşince adetiniz de gelecektir ben de ne zaman olamıyorum desem geciktirirdim kendi kendime. Kafamdan atınca oluyordum :)Ben zaten bir defa da 10 yil once kullanmistim , zaten saglik anksiyetemin de oldugunu dusunuyorum iyice tuz biber oldu. O zamanlar hic birsey olmamisti , bilemedim bu kadar etkileyecegini, ustelik bugun iki gundur olmayan adet sancisini hissettim tamam oluyorum dedim ama yine yokvucut atamiyor galiba
Cok sagolun yaa , deneyecegim takmamayi. Cogu kadin yasiyo bunlari ama ilkkez yasayana cok anormal geliyo tabiStres de çok etkiliyor, olamıyorum diye düşündükçe de gecikiyordur. Biraz sakin olmaya, düşünmemeye çalışın. Birkaç aktivite yapın, kafanızı meşgul edin sakinleşince adetiniz de gelecektir ben de ne zaman olamıyorum desem geciktirirdim kendi kendime. Kafamdan atınca oluyordum :)
Benim pcosum var üstelik. Bazı aylar 5-6 gün gecikiyordu alışmama rağmen gecikince ben bile sinirleniyordum niye olamıyorum diyeCok sagolun yaa , deneyecegim takmamayi. Cogu kadin yasiyo bunlari ama ilkkez yasayana cok anormal geliyo tabi
size de gecmis olsun , hormonlar duzgun ilerlemeyince ruh halini etkiliyo tabi. Tum dualarimla adet olabilmeyi bekleyecegimBenim pcosum var üstelik. Bazı aylar 5-6 gün gecikiyordu alışmama rağmen gecikince ben bile sinirleniyordum niye olamıyorum diyeOlursunuz olursunuz, kafanıza takmayıın
Teşekkür ederim, inşallah olursunuz kısa zamandasize de gecmis olsun , hormonlar duzgun ilerlemeyince ruh halini etkiliyo tabi. Tum dualarimla adet olabilmeyi bekleyecegim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?