Ertesi gun hapindan 2,5 ay sonra olan

Anksiyeteli

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Mart 2022
2.444
1.803
83
39
Subat ortasi ertesi gun hapi aldim ve 2 defa normal adet gordum Sat 23 nisan ve adet bitiminden 3 gun sonra 4 gun ara kanamam oldu( kirmizi , cok fazla olmayan ama lekelenme diyecek kadar da az olmayan)
Sonra hala adet olamadim , 3 defa test yaptim negatif. Bu durumu yasayan var mi?

Yakın arkadaşımın başına gelmişti. Dengesiz kanamaları olmuştu birkaç ay. Ertesi gün hapı baya hormonlarla oynuyor diye biliyorum ondan kaynaklıdır, vücudunuz toparlanınca normale döner. Yine de bir doktora görünün isterseniz

Ya umarim oyledir , iki adet doneminde hic olumsuzluk yasamadim ne olduysa 3. Dongumde oldu gebelik dusunmedigim icin endiseliyim

Min. 3ay sürüyor yan etkisi, şimdiye kadar bozulmadiysa gene iyi, test negatifse negatiftir çok takılma

Bugun predictor erken gebelik testi yaptim 3 gun gecikince bir sey goremedim, olsa cikmazmiydi

Eklentiler

• IMG_7386.webp
    6,7 KB · Görüntüleme: 10
Ya umarim oyledir , iki adet doneminde hic olumsuzluk yasamadim ne olduysa 3. Dongumde oldu gebelik dusunmedigim icin endiseliyim
Olabiliyor öyle şeyler. Zaten vücudu çok fazla etkilediği için 6 ayda 1 kullanımını öneriyor doktorlar. Vücudun toparlanmasına 6 ay biçiyorlar yani. Arkadaşımda da aynı şekilde oldu, endişelenmeyin. Düzensizliğe sebep olabiliyor bu hap. Gebelik düşünmüyorsanız farklı yöntemler kullanmalısınız bence. Ertesi gün hapının böyle olumsuz yan etkileri olabiliyor, vücudunuzu yormayın :)

Ben zaten bir defa da 10 yil once kullanmistim , zaten saglik anksiyetemin de oldugunu dusunuyorum iyice tuz biber oldu. O zamanlar hic birsey olmamisti , bilemedim bu kadar etkileyecegini, ustelik bugun iki gundur olmayan adet sancisini hissettim tamam oluyorum dedim ama yine yok vucut atamiyor galiba

Stres de çok etkiliyor, olamıyorum diye düşündükçe de gecikiyordur. Biraz sakin olmaya, düşünmemeye çalışın. Birkaç aktivite yapın, kafanızı meşgul edin sakinleşince adetiniz de gelecektir ben de ne zaman olamıyorum desem geciktirirdim kendi kendime. Kafamdan atınca oluyordum :)

Cok sagolun yaa , deneyecegim takmamayi. Cogu kadin yasiyo bunlari ama ilkkez yasayana cok anormal geliyo tabi

Benim pcosum var üstelik. Bazı aylar 5-6 gün gecikiyordu alışmama rağmen gecikince ben bile sinirleniyordum niye olamıyorum diye Olursunuz olursunuz, kafanıza takmayıın
size de gecmis olsun , hormonlar duzgun ilerlemeyince ruh halini etkiliyo tabi. Tum dualarimla adet olabilmeyi bekleyecegim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…