ertesi gün haplarına ASLA İNANMAYIN

akademikt

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2012
4
2
36
sevgili arkadaşlar,
Sizinle deneyimimi paylaşmak istiyorum. Cinsel ilişkiden hemen sonra ertesi gün hapı kullandım. İçim rahattı. Hamile olmam diyordum. Hatta yan etkisinde bulantı göğüslerde şişkinlik var diye bu şikayetlere de aldırmıyordum. Adetim ilk kez gecikmişti 31 yaşındayım; bir gün ciddi mide bulantısı ile acile kaldırıldım ve o gün öğrendim altı haftalık hamileyim. Evlenmek üzere olduğum kişiyle bu durumu yaşadığım için üzülmedim ama şaşırmıştım henüz evli değildik ama evleneceğiz şimdi en kısa zamanda. Kısacası bu haplara asla inanmayın. allah nasip etti oldu;bazı kadınlar onca uğraşmalarına rağmen hamile kalamıyor ben ertesi gün hapına rağmen hamile kaldım üstelik yaşım 31 hemen hamile kalmam diye düşünüyordum şaşkınım garip hissediyorum. Deneyimimin sizlere ışık olmasını umut ederim. Emin olmadığınız kişiyle asla kondomsuz ilişki yaşamayın derim.

Benim bildiğim ve üzerinde yazan oluşacak gebeliği önlemiyor zaten ertesi gün hapı.

Ertesi gün hapi sadece ayda 1 defa kullanıyor. Benim bildiğim çok SK iliski yaşayıp sürekli ertesi gün hapini kullanirsaniz bi etkisini goremezsiniz zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…