Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası Eryaman'da Bebek Bakımı ve Ev İşlerine Yardımcı

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

mutluebru

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2009
15
0
86
Ankara
ankara eryaman'da 5 aylık ikizlerimin bakımında bana yardımcı olacak ve günlük ev işlerini yapacak yardımcı bayan arıyorum.

37 yaşındayım güvenilir ve becerikliyimdir 3 çoçuk annesiyim okyanus plaza yakınlarında oturuyorum.sizde buraya yakınsanız ve hala yardımcı arıyorsanız cevabınızı bekliyorum.

eryamana yeni taşındım bilgim yok mesafe konusunda biz göksupark yakınındayız.görüşebiliriz bana telefonunuzu yazabilirseniz

37 yaşındayım güvenilir ve becerikliyimdir 3 çoçuk annesiyim okyanus plaza yakınlarında oturuyorum.sizde buraya yakınsanız ve hala yardımcı arıyorsanız cevabınızı bekliyorum.

güler hanım hala iş arıyorsanız eğer bende eryamanda bakıcı arıyorum.7aylık bebeğime.ücret beklentiniz nedir.özelden msj atamıyorum.

kızlarrr eryamanda oturan bakıcı arıyorum. 18 aylık erkek bebeğim. aslında kreş mi bakıcı mı kararsızım. henüz çok minik galiba bebişim. kreş önerisi olan varsa lütfennnn yardım :(

canım ben de eryamanda oturuyorum kreş için küçük bakıcı ara arkadaşlarımın çocuklarına fatih te güzelkentte oturan kadınlar bakıyo eryaman olarak sınırlama bence benim de 19 aylık kızım var babaannesi bakıyo

teşekkürler öneri için, bende öyle düşünmüştüm amaaa güvenilir biri bulamıyorum. birebir tanıdıklarımn önerdiği kişilerde kendi evlerinde istiyolar. benim eime gelmesi çocuk için daha iyi olucak ama bulamıyorum evimde bakıcak.

Merhabalar Cebecide oturuyorum. 1965 dogumluyum ve 11 yıldır çocuk bakım işini yapmaktayım, şu anda baktıgım bebeklerimin ailesinin yurt dışına çıkması sebebi ile yeni bir iş aramaktayım. İsteyenlere referans verebilirim. Bakmak istediğim bebegim küçük olması tercih sebebimdir, malumm çocuk küçük olunca iletişimimin daha sağlıklı oluyor. İlgilenenler benimle irtibata geçebilir.

Ben de eryaman'da Tunahan mahallesi, Sutek sitesi civarında oturan hergün 7:30'da gelip çocukları okula gönderecek, 13'e kadar falan günlük ev işlerini (ütü, temizlik, yemek, o gün ne gerekiyorsa) yürütecek bir yardımcı arıyorum. erken gelmesi açısından yürüme mesafesinde oturması önemli.

Back
X