Erzincan Tayin Meselesi

Bende dogma büyüme İstanbulluyum eşimde bende memuruz ve Van a çıktı tayinimiz eşim perşembe başlıyıcak bile bende lojman çıkınca gidicem birde minik oğlumuz var tabi en az dört yıl vandayız ama önemli olan eşimin oğlumun iyi olması huzur gerisi Fas'a fiso ha Paris ha Van çok takılma bence sonuçta ömür boyu kalmıcaksınız

Evet, tüm hayatım İstanbul benim. Çok da seviyorum burayı. Ama Erzincan da mecburi görünüyor birkaç yıl için. Ne yaparım, nasıl alışabilirim yapabilir miyim bilmiyorum. :KK43:
Çok takılma bence sonuçta ekmeğiniz için gideceksiniz.

Bende dogma büyüme İstanbulluyum eşimde bende memuruz ve Van a çıktı tayinimiz eşim perşembe başlıyıcak bile bende lojman çıkınca gidicem birde minik oğlumuz var tabi en az dört yıl vandayız ama önemli olan eşimin oğlumun iyi olması huzur gerisi Fas'a fiso ha Paris ha Van çok takılma bence sonuçta ömür boyu kalmıcaksınız
Aa öyle mi hayırlı olsun, umarım seversiniz Vanı. Evet, haklısınız biz de birkaç yıl kalacağız ama ailem burda herşeyim burda anlıyorsunuzdur beni, İstanbul gibi şehir yok içim bi burkuluyor düşündükçe :(

Aa öyle mi hayırlı olsun, umarım seversiniz Vanı. Evet, haklısınız biz de birkaç yıl kalacağız ama ailem burda herşeyim burda anlıyorsunuzdur beni, İstanbul gibi şehir yok içim bi burkuluyor düşündükçe :KK43:
Anlamazmıyım İstanbul dışında hatta oturduğum ilçe dışında hiç yaşamadım ilk bir iki ay ağlayıp zırlıcam büyük ihtimalle ama bazı şeylerden ödün vermemiz gerek hayat zor malesef

Ben yeni avukatım, yani işe yeni başladım. Aslında özel sektörde çalıştıgım için önce eş durumundan dolayı ona tayin aldırmaya çalışacağız ama olmazsa evet Erzincan'da çalışacağım.

Bilmiyorum tüm herşeyini bırakıp oraya gideceksin iyi düşün.
Bir yanda Erzincan bir yanda Istanbul bütün hayatın bir anda değişecek .

Ben yeni avukatım, yani işe yeni başladım. Aslında özel sektörde çalıştıgım için önce eş durumundan dolayı ona tayin aldırmaya çalışacağız ama olmazsa evet Erzincan'da çalışacağım.
3 yıl şartı var diye biliyorum.Eşinizin yanınıza gelmesi için siz özel sektör de oldugunuz için.

Anlamazmıyım İstanbul dışında hatta oturduğum ilçe dışında hiç yaşamadım ilk bir iki ay ağlayıp zırlıcam büyük ihtimalle ama bazı şeylerden ödün vermemiz gerek hayat zor malesef
Aynı ben :( ben de öyle, biz de mahalle bile değiştirmedik. Ya inşallah alışırsınız, yazarım size arada durumunuzu görünce içim rahatlar en azından. İyi düşünelim iyi olsun inşallah.

3 yıl şartı var diye biliyorum.Eşinizin yanınıza gelmesi için siz özel sektör de oldugunuz için.
Evet üç yıldı ama yasa değişti benim 1 yıl özel sektör çalışanı olmam yeterli. Ha bir de eş adayım öğretim üyesi olduğu icin tam memur statüsünde de değil, bir boşluk var orada ama nasıl olacak bilmiyorum ya.

Aynı ben :KK43: ben de öyle, biz de mahalle bile değiştirmedik. Ya inşallah alışırsınız, yazarım size arada durumunuzu görünce içim rahatlar en azından. İyi düşünelim iyi olsun inşallah.
Hakkı'nızda hayırlısı olsun sıkma canını eşinle üç dört günlüğüne gidin gezin ön araştırma gibi Erzincan terör açısından rahat bir il benim eşim polis birde yani bizim işimiz daha zor o_O

Hakkı'nızda hayırlısı olsun sıkma canını eşinle üç dört günlüğüne gidin gezin ön araştırma gibi Erzincan terör açısından rahat bir il benim eşim polis birde yani bizim işimiz daha zor o_O
Evet evet o açıdan rahat Allahtan. Ya Allah yardımcınız olsun, benim babam degil ama ailemde de bircok kisi polis, Cizrede falan görev yaptılar dört yıl. O dönem terör de yogundu, gercekten zor, Allah korusun. Ama Van cok kötü bir yer degil gene de. Biraz daha medeni geliyor bana. :)

Evet evet o açıdan rahat Allahtan. Ya Allah yardımcınız olsun, benim babam degil ama ailemde de bircok kisi polis, Cizrede falan görev yaptılar dört yıl. O dönem terör de yogundu, gercekten zor, Allah korusun. Ama Van cok kötü bir yer degil gene de. Biraz daha medeni geliyor bana. :)
Evet dogunun Paris'i en azından denize benzeyen büyük bir göl var :D ah ah avutuyoruz kendimizi işte :)

Evet dogunun Paris'i en azından denize benzeyen büyük bir göl var :KK70: ah ah avutuyoruz kendimizi işte :)
Ahaha aynen :D Bana göre de valla kim ne derse desin, İstanbul gibi olamaz hiçbir yer. Olsun, belki bu da bir imtihandır, farklı insanlarda tanışıcaksınız falan doğuyu göreceksiniz. Olumlu bakmayınca yaşanmaz zaten, sık sık gelirsiniz İstanbula. İyi olur umarım :)

Back
X