- 26 Ağustos 2015
- 36
- 7
- 86
- Konu Sahibi iyiydikyaboyle
.
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet, tüm hayatım İstanbul benim. Çok da seviyorum burayı. Ama Erzincan da mecburi görünüyor birkaç yıl için. Ne yaparım, nasıl alışabilirim yapabilir miyim bilmiyorum.Dogma buyume istanbulsa sikilirsin
Çok takılma bence sonuçta ekmeğiniz için gideceksiniz.Evet, tüm hayatım İstanbul benim. Çok da seviyorum burayı. Ama Erzincan da mecburi görünüyor birkaç yıl için. Ne yaparım, nasıl alışabilirim yapabilir miyim bilmiyorum.![]()
Aa öyle mi hayırlı olsun, umarım seversiniz Vanı. Evet, haklısınız biz de birkaç yıl kalacağız ama ailem burda herşeyim burda anlıyorsunuzdur beni, İstanbul gibi şehir yok içim bi burkuluyor düşündükçeBende dogma büyüme İstanbulluyum eşimde bende memuruz ve Van a çıktı tayinimiz eşim perşembe başlıyıcak bile bende lojman çıkınca gidicem birde minik oğlumuz var tabi en az dört yıl vandayız ama önemli olan eşimin oğlumun iyi olması huzur gerisi Fas'a fiso ha Paris ha Van çok takılma bence sonuçta ömür boyu kalmıcaksınız
Ben yeni avukatım, yani işe yeni başladım. Aslında özel sektörde çalıştıgım için önce eş durumundan dolayı ona tayin aldırmaya çalışacağız ama olmazsa evet Erzincan'da çalışacağım.Avukatsan işini gücünü bırakıp Erzinca'a mı gideceksin?
Anlamazmıyım İstanbul dışında hatta oturduğum ilçe dışında hiç yaşamadım ilk bir iki ay ağlayıp zırlıcam büyük ihtimalle ama bazı şeylerden ödün vermemiz gerek hayat zor malesefAa öyle mi hayırlı olsun, umarım seversiniz Vanı. Evet, haklısınız biz de birkaç yıl kalacağız ama ailem burda herşeyim burda anlıyorsunuzdur beni, İstanbul gibi şehir yok içim bi burkuluyor düşündükçe![]()
Ben yeni avukatım, yani işe yeni başladım. Aslında özel sektörde çalıştıgım için önce eş durumundan dolayı ona tayin aldırmaya çalışacağız ama olmazsa evet Erzincan'da çalışacağım.
3 yıl şartı var diye biliyorum.Eşinizin yanınıza gelmesi için siz özel sektör de oldugunuz için.Ben yeni avukatım, yani işe yeni başladım. Aslında özel sektörde çalıştıgım için önce eş durumundan dolayı ona tayin aldırmaya çalışacağız ama olmazsa evet Erzincan'da çalışacağım.
Aynı benAnlamazmıyım İstanbul dışında hatta oturduğum ilçe dışında hiç yaşamadım ilk bir iki ay ağlayıp zırlıcam büyük ihtimalle ama bazı şeylerden ödün vermemiz gerek hayat zor malesef
Vallahi içim hiiç gitmek istemiyorum, iş güç en iyisi burda ama evlensek napıcam, ben burda o orda olmaz. Ee tayin olmazsa napıcam yani mecburBilmiyorum tüm herşeyini bırakıp oraya gideceksin iyi düşün.
Bir yanda Erzincan bir yanda Istanbul bütün hayatın bir anda değişecek .
Evet üç yıldı ama yasa değişti benim 1 yıl özel sektör çalışanı olmam yeterli. Ha bir de eş adayım öğretim üyesi olduğu icin tam memur statüsünde de değil, bir boşluk var orada ama nasıl olacak bilmiyorum ya.3 yıl şartı var diye biliyorum.Eşinizin yanınıza gelmesi için siz özel sektör de oldugunuz için.
Hakkı'nızda hayırlısı olsun sıkma canını eşinle üç dört günlüğüne gidin gezin ön araştırma gibi Erzincan terör açısından rahat bir il benim eşim polis birde yani bizim işimiz daha zorAynı benben de öyle, biz de mahalle bile değiştirmedik. Ya inşallah alışırsınız, yazarım size arada durumunuzu görünce içim rahatlar en azından. İyi düşünelim iyi olsun inşallah.
Evet evet o açıdan rahat Allahtan. Ya Allah yardımcınız olsun, benim babam degil ama ailemde de bircok kisi polis, Cizrede falan görev yaptılar dört yıl. O dönem terör de yogundu, gercekten zor, Allah korusun. Ama Van cok kötü bir yer degil gene de. Biraz daha medeni geliyor bana. :)Hakkı'nızda hayırlısı olsun sıkma canını eşinle üç dört günlüğüne gidin gezin ön araştırma gibi Erzincan terör açısından rahat bir il benim eşim polis birde yani bizim işimiz daha zor![]()
Evet dogunun Paris'i en azından denize benzeyen büyük bir göl varEvet evet o açıdan rahat Allahtan. Ya Allah yardımcınız olsun, benim babam degil ama ailemde de bircok kisi polis, Cizrede falan görev yaptılar dört yıl. O dönem terör de yogundu, gercekten zor, Allah korusun. Ama Van cok kötü bir yer degil gene de. Biraz daha medeni geliyor bana. :)
Ahaha aynenEvet dogunun Paris'i en azından denize benzeyen büyük bir göl varah ah avutuyoruz kendimizi işte :)