Erzurum da Mustafa Sıtkı Gözeler

Hilal2535

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2015
231
15
48
32
arkadaşlar Erzurum'da Mustafa bey e ameliyat olan var mı veya Erzurum da başka bir doktora? Görüş ve önerilerinizi alabilir miyim ?

Mustafa sitkiya amelyat olan arkadaslarim var eli agir cok morluk oluyor. sekli guzel cirkin degil ama sanki herkese ayni burun modelini yapiyor tek tip yani. ben erzurum da ozan kuduban a oldum cok memnunum

Mustafa sitkiya amelyat olan arkadaslarim var eli agir cok morluk oluyor. sekli guzel cirkin degil ama sanki herkese ayni burun modelini yapiyor tek tip yani. ben erzurum da ozan kuduban a oldum cok memnunum
Ozan kuduban plastik cerrah mı yoksa kbb ci mi acaba?? Sizde morarma fazla olmadı mı,ameliyat surecinizi biraz anlatabilir misiniz

Ozan bey kbbci. cok degisik bir estetik istiyosan gitme ama burnundaki kusurlar gitsin ve dogal bir burnun olsun istiyosan kesinlikle git. ben gordugum cogu arkarasima gore cok daha az morardim ozan beye amelyat olan baskalari da oyle diyor eli hafiftir. durumuna gore dort gune kadar hastanede kalabilirsin ben iki gune cikmistim. zaten amelyattan uc dort gun sonra burnumu bi acip gosterdi geri sardi bir haftaya tamamen cikardi. kapali burun amelyati yapiyor yani dikis izi icerde tampon kullanmiyor ve dikisleri almiyor, dikislerim dort aya kendiliginden dustu.

Ozan bey kbbci. cok degisik bir estetik istiyosan gitme ama burnundaki kusurlar gitsin ve dogal bir burnun olsun istiyosan kesinlikle git. ben gordugum cogu arkarasima gore cok daha az morardim ozan beye amelyat olan baskalari da oyle diyor eli hafiftir. durumuna gore dort gune kadar hastanede kalabilirsin ben iki gune cikmistim. zaten amelyattan uc dort gun sonra burnumu bi acip gosterdi geri sardi bir haftaya tamamen cikardi. kapali burun amelyati yapiyor yani dikis izi icerde tampon kullanmiyor ve dikisleri almiyor, dikislerim dort aya kendiliginden dustu.
Yaa sizin adınıza çok sevindim foto varsa özelden atabilir misiniz ? Tampon kullanmadı derken silikon muydu hiç mi takmadı ? Bir de ozan bey in ilgisi nasıldı yani güler yuzluluğu vs

tampon hic kullanmiyor. ilgisi tamamen sana bagli aslinda. sana basta ozel zaman ayirip sorularini cevaplamaz, gleryuzlu de davranmaz ama eger ona tamamen guvendigini hissederse cok yardimci olur o zaman guler yuzlu olmaya baslar. eger tedirgin davranip onun yapacagi isten emin olmazsan sinirlenebilir. ben burnumun sadece sirt kemigini duzelttirdim ucunu hic elletmedim sen neresini yaptirmak istiyosan orayi yapiyor

tampon hic kullanmiyor. ilgisi tamamen sana bagli aslinda. sana basta ozel zaman ayirip sorularini cevaplamaz, gleryuzlu de davranmaz ama eger ona tamamen guvendigini hissederse cok yardimci olur o zaman guler yuzlu olmaya baslar. eger tedirgin davranip onun yapacagi isten emin olmazsan sinirlenebilir. ben burnumun sadece sirt kemigini duzelttirdim ucunu hic elletmedim sen neresini yaptirmak istiyosan orayi yapiyor
Çok teşekkür ederim yardımlarınız içinn bende deviasyon eğrilik de var hem de kemer var,mustafa beyi de epey onermişlerdi ama sizin söylediklerinizi de düşüneceğim,sanırım yaz erteleyeceğim bu gidişle ;((

yaza ertelememeni öneririm güneş sorun oluyor ama sen bilirsin.. hayirlisi olsun :)

Evet haklısınız ama malum Erzurumda kış da girpsiz geçmiyor;(( bir de geniz eti problemim var o da ağızdan alınıyormuş umarım her ikisi birden sıkıntı yaratmaz bana ;(( bu ameliyat işini fazla stres yaptım sonradan sıkıntı çökmeler falan olur diye korkuyorum

benden de geniz eti de aldi. haklisin grip olmaman iyi olur. ama bence once emin olman gerek.. kolay gelsin

Çok teşekkür ederim geniz eti yaş ilerledikçe daha zor alınıyormuş çok kanaman oldu mu burun ameliyatı ile beraber zor olmadı mı hem ağzın hem burnun yara ;(

aslinda geniz etimi agzimdan aldigini sanmiyorum burnumdan aldi sanirim. evet cok kanamam oldu ama goze almalisin bunlari guzel bi sonuc icin

O zaman sendeki burun etidir çünkü geniz eti ameliyatı ağızdan oluyormuş.Haklısın peki mail adresimi versem bana atabilir misin öncesi sonrası fotonu

Mustafa bey e kontrole gittim canım daha olmadım kararsızım doktor çok önemli ;( yaz a bırakacağım galiba,sen oldun mu olmayı mı düşünüyorsun

yok canım daha olmadım pazartesı muayne olmayı dusunyorum. ıkıncı doktor olarakta Mbaraka ahmed ljohıy dusunyorum ıkısınden bırısı. haklısın dc cokk onemlı :)

konu açılalı çok olmuş ama yinede dikkatimi çekti belki ameliyat olmadıysan benim ameliyatımı murat emsan yaptı çokda memnunum ağrım çok olmadı hatta hiç denecek kadar az oldu ve morluklar buz tamponu yaptığın sürece olmuyo ameliyatım kısa sürdü rahat geçirdim ameliyat sonrasınıda tavsiye ederim yani

Bende erzurumda oldum ameliyatimi zulkuf kayaya 3 ay oldu ağrı sizi hic olmadi eli hafif hem kemik eğriliği hemde et vardi burnumda su an icin memnunum belkide erkendir yorum yapmak için ama eskisehirde yasiyorum ben kuzenim erzurumda zulkuf beyden çok memnun olduğu için orada oldum tavsiye ederim

Back
X