Tüp Bebek Merkezleri ERZURUM DA TÜP BEBEK...

Merhaba arkadaşlar
Bende Erzurum'da tüp bebek yaptırdım. Sonucum olumsuz. 3 yıldır sebepsiz infertilite tanısıyla tedavi gördüm şimdi istanbul yada ankarada düşünüyorum. Sizlerle bu süreçleri paylaşmak ve değerlendirmek isterim.

Merhaba arkadaşlar
Bende Erzurum'da tüp bebek yaptırdım. Sonucum olumsuz. 3 yıldır sebepsiz infertilite tanısıyla tedavi gördüm şimdi istanbul yada ankarada düşünüyorum. Sizlerle bu süreçleri paylaşmak ve değerlendirmek isterim.
merhaba
benımde erzurumda yaptırdıgım olumsuz oldu:( sonra da ıkı sefer ankarada yaptırdım onlarda olmadı. sımdı ıstanbulda basladım. aslında takıplerı erszurumda yapıldı bugunde ıstanbula gıdıyorum toplam ave transfer ıcın. yardımcı olabılecegım bır sye olursa hergun ugramaya calısırım buraya

Olumsuz denemelerin için üzüldüm. Umarım bu tedavinde hayırlı bir şekilde bebeğini alırsın kucağına.
Ben kendimden bahsediyim.27 yaşımdayım beş yıllık evliyim Erzurum'da Bünyamin hocada ilaçlı iki aşılama ve bir tüp bebek denemem oldu. Açıkcası üniversite hastanesini yeterli bulmuyorum tüp bebekte. Baştan beri Yakup bey ve Bünyamin bey ilgilendi hep sebepsiz infertilite yüzde 70 şansın var denildi ama hüsranla sonuçlandı. Şimdi eğer tedvi olcaksa iyi bi merkez olsun diyorum. Sen nerede tedavi oluyosun istanbul da. Bende ayın 14 ünde istanbula gidiyorum Umut tüp bebek merkeziyle görüşücem. Senin önerin neler olur?

Olumsuz denemelerin için üzüldüm. Umarım bu tedavinde hayırlı bir şekilde bebeğini alırsın kucağına.
Ben kendimden bahsediyim.27 yaşımdayım beş yıllık evliyim Erzurum'da Bünyamin hocada ilaçlı iki aşılama ve bir tüp bebek denemem oldu. Açıkcası üniversite hastanesini yeterli bulmuyorum tüp bebekte. Baştan beri Yakup bey ve Bünyamin bey ilgilendi hep sebepsiz infertilite yüzde 70 şansın var denildi ama hüsranla sonuçlandı. Şimdi eğer tedvi olcaksa iyi bi merkez olsun diyorum. Sen nerede tedavi oluyosun istanbul da. Bende ayın 14 ünde istanbula gidiyorum Umut tüp bebek merkeziyle görüşücem. Senin önerin neler olur?
Ben Memorial a geldım. Yakup bey önderdi burayı. Sanırım pazar günü toplama olacak. Sımdılık haber beklıyorum. Çok kalabalık ve yoğun bır merkez. Oldukça da Pahalı. Paragöz bır yer dıyebılırım. Ama Laboratuvarı ıyı dedı Yakup hoca. Bılemıyorum. Umut dunyası ıste. Aklımızda kalmasın dıye geldık. Ama pişmanım ne deyım. Insallah sonu hayırlı olur. Bundan oncekı ıkı tanesı Ankara'da IDI. Ankara bu konuda daha duzenlı ve sıstematık Çalışıyor. Yoğunda degıl orası. Ilgı alaka buradakinin kat be kat üstü tatbiki. Verdıgım her kurusa dedi ne yalan soylayım. Bakalım Sabırla beklıyoruz.

Kaptanelif sizde problem neydi? Bide kaç yıldır uğraşıyorsunuz? Aslında şehirdışında tüp bebek zor olur. Stresli bi süreç zaten bide herkesin dahil ve haberdar olması kötü oluyo. Keşke erzurumda labaratuar olarak iyi bir hastane olsa. Yakup bey çok iyi bi dr. Tüp bebektede başarılı ama sürekli izinli bide üniv labaratuarı çok iyi değil.Benim istanbul ankara bursa seçeneklerim var bu üç şehiri tarayıp iyi bi merkez seçmek istiyorum. Hatta memorial bende düşünüyodum ama böyle duyunca pek plana katmasam mı? Ankarada nereyi önerirsin ?İnşallah güzel sonuçlar alırsın. Haberlerini bekliyorum

Kaptanelif sizde problem neydi? Bide kaç yıldır uğraşıyorsunuz? Aslında şehirdışında tüp bebek zor olur. Stresli bi süreç zaten bide herkesin dahil ve haberdar olması kötü oluyo. Keşke erzurumda labaratuar olarak iyi bir hastane olsa. Yakup bey çok iyi bi dr. Tüp bebektede başarılı ama sürekli izinli bide üniv labaratuarı çok iyi değil.Benim istanbul ankara bursa seçeneklerim var bu üç şehiri tarayıp iyi bi merkez seçmek istiyorum. Hatta memorial bende düşünüyodum ama böyle duyunca pek plana katmasam mı? Ankarada nereyi önerirsin ?İnşallah güzel sonuçlar alırsın. Haberlerini bekliyorum
Bızde problem yok canm. Sebepsiz ınfertelite yanı. Ankara'da doktorum ozeldı. Murat sönmezer. Netten arastırabılırsın. Çok ıyı bır doktor kesınlıkle tavsıye ederdim. Anlaşmalı olduğu hastanelerde yapıyor ıslemlerı. Gen art ve HRS olmak üzere ıkı hastanede de yaptırdım Murat hoca ıle. Ikısındede hastahane ve ılgıden çok memnun kaldım. Ankara'da da memorıal var . Ama Ankara olursa Murat hocaya keskin bır bak derim.

Peki tüm denemelerinde yöntemler aynı mıydı? Doktorların görüşleri nelerdi? Olumlu sonuç için ne yapmak gerekiyor ki?

Peki tüm denemelerinde yöntemler aynı mıydı? Doktorların görüşleri nelerdi? Olumlu sonuç için ne yapmak gerekiyor ki?
Hemen hemen aynıydı. Ufak tefek degısıklıkler olan oldu. Burda da durum sımdılık aynı. Özel bırsye yapmak gerekmıyor sanırım. Bızde sorun yok beli ondan. Ayda sorun bulamıyorlar desem daha ıkı. Kısmet bakalım bırazdan toplamaya alacaklar. Bekliyorum. Burda laboratuvara güvenmiyorum açıkcası.

Canım inşallah iyi sonuçlarla çıkarsın opudan. Memorial en iyi laboratuar diye biliyorum neden güvenmiyorsun? Bide özellikle kaliteli yumurtalar için ilaç tedavisi uygulanmadı mı? Sebepsiz ama sanırım döllenme aşamasında sıkıntı yaşıyoruz.

Canım inşallah iyi sonuçlarla çıkarsın opudan. Memorial en iyi laboratuar diye biliyorum neden güvenmiyorsun? Bide özellikle kaliteli yumurtalar için ilaç tedavisi uygulanmadı mı? Sebepsiz ama sanırım döllenme aşamasında sıkıntı yaşıyoruz.
Farklı bırsey olmadı canım. Hakkımızda Hayırlısı. Sımdı beklıyorum en geç cuma transfer olacak.bu arada güvenıyorum demek ıstemıstımYanlışlıkla çıkmış. Tek umudum laboratuvarları zaten.

Bende en büyük el tim için araştırıyorum tüp bebek olayını. 3 deneme oldu,maalesef olumsuz. En az 20 yıllık evli büyük eltim

Back
X