• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

erzurum özel şifa hastanesinde tüp bebek yaptıran varmı ????

sinemms

YA VARİS - YA EVVEL
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2012
647
12
318
Diğer
mrb kızlar erkek infertilitesi yüzünden bebeğimiz olmuyor.artık zaman kaybetmek beklemek istemiyoruz tüp bebek denemek istiyoruz.
aslen ankaralıyız ancak eşim polis ve görev icabıyla kasrta yaşıyoruz.
en yakın yer erzurum özel şifa hastanesi.... merkeze gidip gördük eşim muayene oldu bazı testler yapıldı tüp bebek bölümüde baya kalabalıktı ..
merkez hoşuma gitti dr ları biraz araştırdım güzel şeyler duydum haklarında... ancak tüp bebek yaptıranlarlada fikir alışverişi yapmak istiyorum..
bana burda yardımcı olacak birileri vardır inş... sizden cvp bekliyorum kızlarrr...
:26::26::26::26:

Bizde zaman kaybetmemek işlerde problem olmasın diye iyidir olur diye çorlu reyap hastanesinde denemeye karar verip
14 yumurtada 9 embriyodan elimize geçen sıfır hüsran hayal kırıklığı büyük yıkım

senin hastanen hakında bilmediğim için fazla yorum yapamayacağım ama ne olur iyi karar ver

bizlerin duygularını asla anlamayan insanlar yapıyo bu işlemleri unutma senin umutlarını çalmalarına izin verme benim çaldılar ve ben hala kendime gelemiyorum hayallerim yıkıldı ben yıkıldım eşim yıkıldı Doktoru hala affedemiyorum Ve ömrüm olduğunca affedemiycem Allahıma havale ediyorum onu hergün o benim yerime benim hakkımı onda bırakmıyacak bana 9 tane can borçlu onların vebalini ödeyemeyecek

içinde tırnak uçu kadar şüphe kalırsa başlama ne olur arkadaşım ne olur başlama

Bizde zaman kaybetmemek işlerde problem olmasın diye iyidir olur diye çorlu reyap hastanesinde denemeye karar verip
14 yumurtada 9 embriyodan elimize geçen sıfır hüsran hayal kırıklığı büyük yıkım

senin hastanen hakında bilmediğim için fazla yorum yapamayacağım ama ne olur iyi karar ver

bizlerin duygularını asla anlamayan insanlar yapıyo bu işlemleri unutma senin umutlarını çalmalarına izin verme benim çaldılar ve ben hala kendime gelemiyorum hayallerim yıkıldı ben yıkıldım eşim yıkıldı Doktoru hala affedemiyorum Ve ömrüm olduğunca affedemiycem Allahıma havale ediyorum onu hergün o benim yerime benim hakkımı onda bırakmıyacak bana 9 tane can borçlu onların vebalini ödeyemeyecek

içinde tırnak uçu kadar şüphe kalırsa başlama ne olur arkadaşım ne olur başlama

çok zor şeyler yaşadığın belli hala atlatamamışsın.. allah yardımcın olsun sabırlar versin.. inş bende böle şeyler yaşamam...
önerilerin için çok saol gerçekten uyarını dikkate alcam..

mrb kızlar erkek infertilitesi yüzünden bebeğimiz olmuyor.artık zaman kaybetmek beklemek istemiyoruz tüp bebek denemek istiyoruz.
aslen ankaralıyız ancak eşim polis ve görev icabıyla kasrta yaşıyoruz.
en yakın yer erzurum özel şifa hastanesi.... merkeze gidip gördük eşim muayene oldu bazı testler yapıldı tüp bebek bölümüde baya kalabalıktı ..
merkez hoşuma gitti dr ları biraz araştırdım güzel şeyler duydum haklarında... ancak tüp bebek yaptıranlarlada fikir alışverişi yapmak istiyorum..
bana burda yardımcı olacak birileri vardır inş... sizden cvp bekliyorum kızlarrr...
:26::26::26::26:

arkadaşım bende 3-4 sene önce orada yaptırdım.ama laboratuar şartları ve transferde problem yaşadık.bence imkanlarını zorla istanbulda yaptır.sonra insan pişman oluyor.

arkadaşım bende 3-4 sene önce orada yaptırdım.ama laboratuar şartları ve transferde problem yaşadık.bence imkanlarını zorla istanbulda yaptır.sonra insan pişman oluyor.

cnm ne gibi sorunlar yaşadınız mesala...3-4 sene önce çok çok uzun bi zaman..
yinede aklımda dursun lab araştırıyım birazda.. saol teşekkür ederim..

kızlaaarrrr kimse yaptırmadımı erzurumda tüp... yada arkadaşı eşi dostu yokmu bilen duyan kızlarrrrr ...............
:44::44::44::44::44::44::44::44::44:

erzurumdaaaaa tüp bebek yaptıran yok mu arkadaşlar yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :18::18::18::18::18::18::18::18:

arkadaşlarrrr içinizde erzurum şifa hast. hakkında bilgi vericek olan yokkmmuuuuuuu ?????
:26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26:

mrb canım benim eşimde polis ve bizde vandayız yakın diye benimde orası var aklımda ama net hiçbir bilgi edinemedim biz ankarada 2 kez denedik hatta 2.cinin sonucunuda bugün öğrendim tam belli değil ama değerlerim çok düşük ve kanamam var ilkindede böyle oldu hep düşüyo inşallah bu sefer artar diye dua ediyorum çarşamba tekrar baktıracağım teste ben hala erzurumu araştırıyorum bişey bulursam muhakkak sana ulaşırım

mrb canım benim eşimde polis ve bizde vandayız yakın diye benimde orası var aklımda ama net hiçbir bilgi edinemedim biz ankarada 2 kez denedik hatta 2.cinin sonucunuda bugün öğrendim tam belli değil ama değerlerim çok düşük ve kanamam var ilkindede böyle oldu hep düşüyo inşallah bu sefer artar diye dua ediyorum çarşamba tekrar baktıracağım teste ben hala erzurumu araştırıyorum bişey bulursam muhakkak sana ulaşırım

cnm inş değerin yükselir yaaa gerçekten allahım hepimize nasip etsin.. ben erzuruma aylardır gidiyorum gördüm konuştum.. çok ilgililer yani sadece para düşünmüyolar onu anladım...
ve çok kalabalık istediğin zaman gidip ben muayene olcam tüp yaptırcam diyemiyosun.. ama ben orda yaptıran biri varsa birebir görüşmek istiyorum işte... inş senin bu sefer tutunur bebeğinde bidaki sefr diye bişey olmaz....

Back
X