Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
merhaba kızlar... erzuruma geleli çok olmadı.alışveriş yapabileceğim,güzel kıyafetlerin olduğu yerleri bilen varsa yazarsanız çok sevinirim..teşekkürler şimdiden...yerimseniben
canım öncelikle memleketimize hoşgeldina.s.benim sana önereceğim yer tabiki redevco:asigim: yeni açılan erzurum avm de bir sürü marka satan mağazalar :1hug:var ben oradan başka bir yerden alışveriş yapmıyorum artık...
seylül teşekkür ederim öncelikle :1hug: hoşbulduk..hmm.ya nerede olduğunu da yazar mısın canım ya :kedi: redevconun yani.çok sağol şimdiden... opuyorumnanaktan
canım ya nerede oturduğunu bilmiyorum ama redevco avm erzurumda yeni açıldı boshayallersmileyenişehirde girişte hemenbayanssulusmile zaten her yer yerden dolmuşlar geliyor oraya (nerede oturduğunu yazarsan daha çok yardımcı olabilirim)