Erzurum'da ameliyat olmak isteyenlere tavsiyemdir :D

art-ist e

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2010
110
30
123
slm sevgili kk üyeleri. Nerden başlasam bilmiyorum ama şöyle özetleyeyim:27 yıllık kemerli burnumu Konya,Ankara,Malatya,Adana gibi şehirlerde kafama yatan bi doktor bulamayıp 4 aydır yaşamaya başladığım Erzurum da yaptırdım:KK54:nasıl oldu nasıl bi cesaret geldi bana bilmiyorum ama şuan 12 günlük burnuşumla ayna karşısında kendime şaşırıyorum:KK57:.kısmetim buradaymış diyorum ve beni pişman etmeyen sevgili doktorum Mbaraka Ahmed Lijohiy e teşekkür ediyorum.ben yıllardır araştırdığım için yazmak istedim şiddetle tavsiye ediyorum:KK9::KK9:

Merhaba canım inşlh mesjmı okursun. Bende erzurumdayım aslen rızeliyim karadenzlilere has benimde kemerli ve asık bi burnum var öyle istanbula ankaraya falanda gıdemiyorum ve mbaraka ahmed dra amelyat olmayı düşünyorum ama hakkında cok az bilgi edinebildim senden rıca etsem bıraz anlatrmısın? Şu an memnunmusun mesela herangı bi çökme varmı (bundan korkyorum) bide eğer istersen bı fotonu görme şansım var mı olursa çok mutlu olurum şimdiden tşk edıyorum.

slm canım ben ameliyat olalı 2 buçuk ayı geçti ve çok memnunum.hala ucunda hafif bir ödem var ama gittikçe küçülüyor yavaş yavaş.mbaraka bey öyle nasıl bir burun istiyorsun şöyle olucak filan tarzında pek bilgi veren bi doktor değil baştan onu söyleyeyim.bu seni ürkütmesin.bana baktı kemer alınacak burun düşük dedi ve ameliyat günü verdi.bi cesaret oldum ve mutluyum:Değer ameliyat olmayı düşünürsen elini çabuk tut canım çünkü şubattan sonra hasta almayacak ve tayin isteyecek.fotomu özelden atmaya çalışırım canım bilmiyorum çünkü :pşimdiden hakkında hayırlısı olsun

slm canım ben ameliyat olalı 2 buçuk ayı geçti ve çok memnunum.hala ucunda hafif bir ödem var ama gittikçe küçülüyor yavaş yavaş.mbaraka bey öyle nasıl bir burun istiyorsun şöyle olucak filan tarzında pek bilgi veren bi doktor değil baştan onu söyleyeyim.bu seni ürkütmesin.bana baktı kemer alınacak burun düşük dedi ve ameliyat günü verdi.bi cesaret oldum ve mutluyum:Değer ameliyat olmayı düşünürsen elini çabuk tut canım çünkü şubattan sonra hasta almayacak ve tayin isteyecek.fotomu özelden atmaya çalışırım canım bilmiyorum çünkü :pşimdiden hakkında hayırlısı olsun

Bende yeniyim burda ksra bakma canım msj şimdi gördüm.. Mbraka için bilgi verdiğin için yıne tsk ederm dikkate alırım zaten yyarın muayene olmayı düşünyorm genelde pek sölemiyolr die biliyolorm fikrimizi sormuyolr ya:/ ama seni gördüğüm ii oldu benim için cok sevindim işlh benim içinde iş geçer :)

Bende yeniyim burda ksra bakma canım msj şimdi gördüm.. Mbraka için bilgi verdiğin için yıne tsk ederm dikkate alırım zaten yyarın muayene olmayı düşünyorm genelde pek sölemiyolr die biliyolorm fikrimizi sormuyolr ya:/ ama seni gördüğüm ii oldu benim için cok sevindim işlh benim içinde iş geçer :)
inşallah canım Allah pişmanlık vermesin.umarım sonucu çok güzel olur.eğer ameliyat olursan buradan durumunu yazarsan çok sevinirim:D

Amiin inşh güzel olur hayırlısı :) aynen paylaşırım canım araştırmalar insanı nasıl delirtyo bılıyoruz dier arkdrşlrada yardmcı olmak lazım :)

Back
X