- Konu Sahibi pembemaviii
Kızlar mecbur bir konu daha açmak zorunda kaldım kusuruma bakmayın lütfen ama kuzenim biraz önce beni aradı ağlıyodu. Babası sevgilisi olduğunu öğrenmiş annesi sakinleştirmiş fakat bir de kuzenimin sevgilisi ERZURUMLU DIYE BABASI KABUL ETMIYORMUS! sacmaliga bakar misiniz Allah aşkına? Doğusu batısı mı olur bunun,insan ayrımı resmen. Tutturmuş Erzurumlu onlar olmaz diye. Kuzenim ne yapacağım ben simdi diye ağlıyor sevgilisinede söyleyemez.Erzurumlular kürttür anlayışı var babasında. Benimde nişanlım Erzurumlu bana da bir ton laf yapmıştı.
Sizden fikir almak istiyorum. Kızcağız ne yapmalı şimdi? 23 yaşında kendisi ve 4 senedir birlikteler sevgilisiyle bu yıl bitince aileler tanışacak diye planlıyorlardı ama kuzenimin babası böyle bir sorun çıkarıyor,çok sinir oldum!
Sizden fikir almak istiyorum. Kızcağız ne yapmalı şimdi? 23 yaşında kendisi ve 4 senedir birlikteler sevgilisiyle bu yıl bitince aileler tanışacak diye planlıyorlardı ama kuzenimin babası böyle bir sorun çıkarıyor,çok sinir oldum!
Son düzenleme: