• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

es adayi tarafindan begenilmemek..

Begenmiyorsa evlenmesin, basina silah mi dayamislar evlen diye ?

benım erkek arkadaşım benı bı fotoğrafta begenmedı Pozumu dıye dünyayı basına yıkmıştım ..Size neler soylemıs :25:

sana bu kadar kötü sözler söyleyen birine hala eş adayım diyebiliyorsun ya pes.

kendinden ödün vermenin sınırlarını zorluyorsun.

Merhaba kizlar,

Suanda acayip kötü hissediyorum kendimi:2::2::2::2::2:
3yildir gzl bir iliskim var. Adamin 1 dedigini iki etmiyorum. Haksiz olsa bile alltan aran taraf ben oluyorum. Sevdigi herseyi uyguluorm. Herseyimi ona göre ayarliorm. Ama ya-ra-na-mi-yo-rum!!:20:
Gayet bakimli biriyim fakat regl olmadan önce yüzümde sivilceler cikior.. Ve bu aralar cok strese girdigm icin daha fazla cikti. Acikcasi cildimin hali biraz kötü:50:
Tirnaklarimda bu aralar cok kiriliyor.. Nebilim benim arada bir kendimi biraktigim pacoz gezdigim dönemlerim oluyor.. Acikcasi ben fazla rahatsiz olmuyorum cünkü hemen toparlaniorm.

Fakat bugun erkek arkadasim ailemin yaninda güzel bir kizdan bahsetti nekdr güzel oldugunu anlatti.. Sonra bana bakio :en azindan senin gibi sivilceleri yok, boyu kisa degil, tirnaklari berbat bir halde deil dedi.. Hic aynaya bakmiyormusun sen yahu? Sna bakinca ben korkuyorum dedi.. Insanlar seni yanimda görünce nekdr cirkin dicekler dügünde dedi..

Hicbirsey demedim deseydim eger aglardim..her dedigini yapiyorum. Cildimin bu aralar berbat oldugunu bende biliyorum.. Ne bilim ben onu her halinke severken onun böle yapmasi kirdi:5:

Şu lafları velevki kızımın erkek arkadaşı benim yanımda söyleyecek,suratını dümdüz yapar dişlerini eline verirdim.
Tekmeyide kızıma attırırdım ..
Bu ne terbiyesizlik hadsizlik böyle.
Buna bu kadar yüz verirsen böyle tepene çıkar,senide böyle rencide eder..

sadece ilk iki sayfayı okudum......bence senden ayrılmak istiyor.....

Merhaba kizlar,

Suanda acayip kötü hissediyorum kendimi:2::2::2::2::2:
3yildir gzl bir iliskim var. Adamin 1 dedigini iki etmiyorum. Haksiz olsa bile alltan aran taraf ben oluyorum. Sevdigi herseyi uyguluorm. Herseyimi ona göre ayarliorm. Ama ya-ra-na-mi-yo-rum!!:20:
Gayet bakimli biriyim fakat regl olmadan önce yüzümde sivilceler cikior.. Ve bu aralar cok strese girdigm icin daha fazla cikti. Acikcasi cildimin hali biraz kötü:50:
Tirnaklarimda bu aralar cok kiriliyor.. Nebilim benim arada bir kendimi biraktigim pacoz gezdigim dönemlerim oluyor.. Acikcasi ben fazla rahatsiz olmuyorum cünkü hemen toparlaniorm.

Fakat bugun erkek arkadasim ailemin yaninda güzel bir kizdan bahsetti nekdr güzel oldugunu anlatti.. Sonra bana bakio :en azindan senin gibi sivilceleri yok, boyu kisa degil, tirnaklari berbat bir halde deil dedi.. Hic aynaya bakmiyormusun sen yahu? Sna bakinca ben korkuyorum dedi.. Insanlar seni yanimda görünce nekdr cirkin dicekler dügünde dedi..

Hicbirsey demedim deseydim eger aglardim..her dedigini yapiyorum. Cildimin bu aralar berbat oldugunu bende biliyorum.. Ne bilim ben onu her halinke severken onun böle yapmasi kirdi:5:

canım sorun su her dediğini yapmışın sen işte bu hatan sana saygısı kalmamış ve evlenince hiç kalmaz bunu bil tavrını koy kendi aynaya baksın o cok mu güzelmiş :47:

diğer bir ihtimal onun kaçamaklarına göz yumman gerektiği........üçüncü bir ihtimal yok maalesef

canım bak burdan konuşması kolay şöle derim böle derim ama kendini uzaklaştır bence sana saygısı kalmamış evlilik cok başka bişe şimdi seviyosun dediklerini görmüyosun ama emin ol evlenince 3 katı artacak bundan emin ol :34:ben ayrıl demiyorum ama ezdirme :6:benim anaokulu öğretmenim demiştiki nişanlıyken şirine bak ben eşimle sevgiliyken bana demiştiki ben alkol kullanıyorum ama az bu bana batmamıştı ama kafama takıldı şimdi alkolik tedavi görüyor kafana taktığın birsey varsa 2 kez düşün demişti ama düşünemedik aşalanmanın özürü olmuyo 2 kere düşün :34:

Back
X