- Emoji Skoru
- 24
- Puanlar
- 13
- Konu Sahibi karanfil333
Merhabalar hanımlar daha öncede konu açmiştım ben ben evlendigimden beridir gerçekten yüzüm gülmedi bi türlü asaglıyan eleştiren hor gören eş ailesi var ayrıca eşimde öyle ama kendilerine göre öyle birşey yok evlendigimiz zamanlar kaynanam kocama eltimi övdügünü gördüm her yerde suratını sallar istemedigini belli etti hep cocugmu görmek istedigimdede seni ne yapcam bana torununu göster emrivaki konuşmalar ben gidip gelmeyi kestim neler neler dedikodumu yapmalar yine eltinin yagcılıkla iyi gelin pozisyonları kaynana ile sırf kötüyüm diye ona daha yakın davranmalar sizi bu denli asagılayn hor gören insanlarla nasıl baş edersiniz bosanma konusuna gelince millette göre bşy yok herkesin başında diye evlligimi sürdürmek istiyor ailem böyle hergüne kusurak uyanıyorum ailesinden de eşimdende nefret ediyorum eşimin de mesaj konusu vardı oda aydınlanmadı ben yaşamayı beceremiyorum bu arada terapi alıyorum takıntı hastalığı var ama iyilesme sürecindeyim ama alamıyorum dipsiz bir kuyuda hissediyorum kendimi