Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O benden daha çok kinlenmis durumda,aranın düzelmesi biraz bana bağlıHayatımızdan komple çıkarmalımıyız kısmından eşinizin haberi var mı
Kini geçer:) siz fazla kaptırmayınO benden daha çok kinlenmis durumda,aranın düzelmesi biraz bana bağlı
Bilmiyorum kafam çok karışıkKini geçer:) siz fazla kaptırmayın
Mesafeli olsanız bile hastalık var yine de görüşmeli, yarın keşke dememek için.Kızlar haklı sebeplerim var ama çok uzun.Bir yıldır görüşmüyoruz ve şimdi bı çaba icindeler özür dilemeler,yeni bir sayfa açmalar vs...Üstelik eşimin kardeslerinden biri göğüs kanserine yakalanmış.Hayatimizdan komple çıkarmalımiyiz yoksa bir kez daha denenmeli mi?
Detay vermemişsiniz. Mevzu ne belli değil,yorum yapmak zor.Bilmiyorum kafam çok karışık
Ne desek yalan olur. Ne yaşandı bilmiyoruz sonuçta. Kimi konuşulmayı hak etmez, kiminin yaptıklarını görmezden gelebilirsin.Kızlar haklı sebeplerim var ama çok uzun.Bir yıldır görüşmüyoruz ve şimdi bı çaba icindeler özür dilemeler,yeni bir sayfa açmalar vs...Üstelik eşimin kardeslerinden biri göğüs kanserine yakalanmış.Hayatimizdan komple çıkarmalımiyiz yoksa bir kez daha denenmeli mi?
Eşinin hatrina mesafeli görüş.Bayramlarda git gene.Kızlar haklı sebeplerim var ama çok uzun.Bir yıldır görüşmüyoruz ve şimdi bı çaba icindeler özür dilemeler,yeni bir sayfa açmalar vs...Üstelik eşimin kardeslerinden biri göğüs kanserine yakalanmış.Hayatimizdan komple çıkarmalımiyiz yoksa bir kez daha denenmeli mi?
Bende sizin gibi hakli sebeplerden gorusmeyi kestim ve hepsi icin cenaze namazlarini kildm diyorum denenmisi denemeye gerek yok herkes ettiginin bedelini oduyor ve gercekten bugun olseler daha cenazelerine gitmemKızlar haklı sebeplerim var ama çok uzun.Bir yıldır görüşmüyoruz ve şimdi bı çaba icindeler özür dilemeler,yeni bir sayfa açmalar vs...Üstelik eşimin kardeslerinden biri göğüs kanserine yakalanmış.Hayatimizdan komple çıkarmalımiyiz yoksa bir kez daha denenmeli mi?