Eş ailesiyle tamamen görüşmeyi kesme

Pufy1987

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2018
225
304
103
37
Kızlar haklı sebeplerim var ama çok uzun.Bir yıldır görüşmüyoruz ve şimdi bı çaba icindeler özür dilemeler,yeni bir sayfa açmalar vs...Üstelik eşimin kardeslerinden biri göğüs kanserine yakalanmış.Hayatimizdan komple çıkarmalımiyiz yoksa bir kez daha denenmeli mi?

Kızlar haklı sebeplerim var ama çok uzun.Bir yıldır görüşmüyoruz ve şimdi bı çaba icindeler özür dilemeler,yeni bir sayfa açmalar vs...Üstelik eşimin kardeslerinden biri göğüs kanserine yakalanmış.Hayatimizdan komple çıkarmalımiyiz yoksa bir kez daha denenmeli mi?
Mesafeli olsanız bile hastalık var yine de görüşmeli, yarın keşke dememek için.

Bilmiyorum kafam çok karışık
Detay vermemişsiniz. Mevzu ne belli değil,yorum yapmak zor.
Eşiniz de kinlenmiş durumdaysa vardır bir sebebi ,ama siz de fazla gazlamayın veya hep böyle devam edeceğine inandırmayın kendinizi. Tarafsız kalmaya yorum yapmamaya çalışın.
Kini geçer gider barışır,siz saçınızı yolduğunuzla kalırsınız. Eşinizle aranız bozulur .
Barışmıyorsa da karışmayın bir birini yesinler :)

Sürekli aileme gitmemin problem olması, aşağılayıcı eleştiren yorumlar sözler.

Ne desek yalan olur. Ne yaşandı bilmiyoruz sonuçta. Kimi konuşulmayı hak etmez, kiminin yaptıklarını görmezden gelebilirsin.

Ben çocuğumu yılda 3-4 kez götürmek dışında gorusmuyorum. O da yavrum kusluk kavramının içinde olmasin. Onlardan alabileceği sevgi varsa eksik kalmasın diye. Yoksa yok hukmundeler benim için. Bende duzelmediler. Yıllarca aynı şeyleri temcit pilavı gibi yaşadık. Ama siz de kocanız daha erken uyanmış, bir de ciddi bir hastalık var. Bilemedim.

Eşinin hatrina mesafeli görüş.Bayramlarda git gene.

Dayım ile annem küsmüşlerdi. Dolayısı ile bizde görüşmüyorduk. Dayım bir gün aniden kalp krizi geçirip vefat etti Keşke böyle olmasaydı dedik. Annem uyuyamıyorum diye psikiyatriye gitmeye başladı ama dile getirmese de dayımın kaybından dolayı yaşadığı bunalım asıl sebebi.

Size bağlı ise görüşme kararını eşinize bırakın tarafsız olun. Yarın bir gün birsey olursa senin yüzünden görüşmedim keşke konuşsaydım diyebilir.

Bende sizin gibi hakli sebeplerden gorusmeyi kestim ve hepsi icin cenaze namazlarini kildm diyorum denenmisi denemeye gerek yok herkes ettiginin bedelini oduyor ve gercekten bugun olseler daha cenazelerine gitmem

Back
X