Gebeliğe Hazırlık Eş ile cinsel ilişki sıklığı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

sorguculuk

Üye
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2021
155
32
13
36
Arkadaşlar eşi artık cinsel ilişkiden bıkan var mı özellikle bebek planlayanlar eşim sürekli ilişkiden bıktığını ve üretemediğini söylüyor ama doktor hergün yap diyor

Arkadaşlar eşi artık cinsel ilişkiden bıkan var mı özellikle bebek planlayanlar eşim sürekli ilişkiden bıktığını ve üretemediğini söylüyor ama doktor hergün yap diyor
Hergun olmasa bile iki günde bir yapabilirsiniz gün aşırı genellikle önerilir

Ovulasyon testi kullanın . Ayın her günü ilişki sperm kalitesini de düşürür zaten

Evet bnim esimde hergun istemiyo ama bizim cocuk isteme zamanimizda bn hadi dedim anda yapardik yani ama suan oyle degil haftada 2 defa oluyosa oluyo

Her gün olmaz canım. Yumurtlama öncesi haftada 2 gün, yumurtlama dönemi 3-4 gün üst üste, sonra tekrar haftada 2 Maximum 3 olmalı.

Her gün yapmak zaten sperm kalitesini de düşürebilir, eşine takviye gıdalar ver muz, ceviz, badem, fındık, keçi boynuzu pekmezi gibi...

Benden çok kendi bebek istiyor zaten ama icraat olmasın bekleyelim diyor olur bu ay diyor
Ama aşırı sık yapmaya da gerek yok ki olacak oldu mu olur inşallah ovulasyon günlerinde 2 3 günde bir yapılsa da olur hergün hergün yorulabilir de insan isteksiz de zor yani

Sperm bide afedersiniz isteğim yok kalkmıyor diyor
İsteksiz olursa ve onun tabiriyle “kalkmıyorsa” sperm zaten üremez. :) ayrıca spermi çay kahve üretimi gibi insan eliyle olan bir şey gibi mi düşünüyor. Sperm üretimi fizyolojik bir şeydir de o yüzden söylüyorum komutla üre sperm üre denmiyor yani.

hergün ilişkiye girmek pek önerilmez günaşırı denerseniz ve yattım Allah kaldır beni kafasından çıkarsanız bence olur gibi. adam bıkmış galiba ve sırf çocuk olsun diye ilişkiyi görevmiş gibi yapınca olmaması muhtemel.

yangından mal kaçırmıyorsanız eğer bir süre ara verin yoksa gerçekten artık bülbül ötmeyecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…