- 24 Ocak 2021
- 155
- 32
- 13
- 36
- Konu Sahibi sorguculuk
-
Hergun olmasa bile iki günde bir yapabilirsiniz gün aşırı genellikle önerilirArkadaşlar eşi artık cinsel ilişkiden bıkan var mı özellikle bebek planlayanlar eşim sürekli ilişkiden bıktığını ve üretemediğini söylüyor ama doktor hergün yap diyor
Sperm bide afedersiniz isteğim yok kalkmıyor diyorNeyi üretemiyormuş çok pardon?
Hamilelik için hergün yapmak zorunda değilsiniz ki yumurtlama günlerinde sık ilişkiye girersiniz olur inşallah ayın 25 günü de ilişki yorar zatenSperm bide afedersiniz isteğim yok kalkmıyor diyor
Neyi üretemiyormuş çok pardon?
10 zaten ovülasyon o günler yapıyoruz ama isteksiz yapıyor bıktım diyorHamilelik için hergün yapmak zorunda değilsiniz ki yumurtlama günlerinde sık ilişkiye girersiniz olur inşallah ayın 25 günü de ilişki yorar zaten
10 gün diyecektim10 zaten ovülasyon o günler yapıyoruz ama isteksiz yapıyor bıktım diyor
Evet bnim esimde hergun istemiyo ama bizim cocuk isteme zamanimizda bn hadi dedim anda yapardik yani ama suan oyle degil haftada 2 defa oluyosa oluyoArkadaşlar eşi artık cinsel ilişkiden bıkan var mı özellikle bebek planlayanlar eşim sürekli ilişkiden bıktığını ve üretemediğini söylüyor ama doktor hergün yap diyor
O zaman biraz ara verin istemiyor adam zorla güzellik olmaz10 zaten ovülasyon o günler yapıyoruz ama isteksiz yapıyor bıktım diyor
Yaptım pozitif ovitrella vurdum salı günü ama eşim isteksiz ilişkiye rutin oldu diyor kalkmıyor diyor sperm kalmadı diyorOvulasyon testi kullanın . Ayın her günü ilişki sperm kalitesini de düşürür zaten
Bir süre ara verin derim, sonra tekrar yumurtlama günlerini değerlendirirsinizYaptım pozitif ovitrella vurdum salı günü ama eşim isteksiz ilişkiye rutin oldu diyor kalkmıyor diyor sperm kalmadı diyor
Benden çok kendi bebek istiyor zaten ama icraat olmasın bekleyelim diyor olur bu ay diyorO zaman biraz ara verin istemiyor adam zorla güzellik olmaz
Her gün olmaz canım. Yumurtlama öncesi haftada 2 gün, yumurtlama dönemi 3-4 gün üst üste, sonra tekrar haftada 2 Maximum 3 olmalı.Arkadaşlar eşi artık cinsel ilişkiden bıkan var mı özellikle bebek planlayanlar eşim sürekli ilişkiden bıktığını ve üretemediğini söylüyor ama doktor hergün yap diyor
Ama aşırı sık yapmaya da gerek yok ki olacak oldu mu olur inşallah ovulasyon günlerinde 2 3 günde bir yapılsa da olur hergün hergün yorulabilir de insan isteksiz de zor yaniBenden çok kendi bebek istiyor zaten ama icraat olmasın bekleyelim diyor olur bu ay diyor
İsteksiz olursa ve onun tabiriyle “kalkmıyorsa” sperm zaten üremez. :) ayrıca spermi çay kahve üretimi gibi insan eliyle olan bir şey gibi mi düşünüyor. Sperm üretimi fizyolojik bir şeydir de o yüzden söylüyorum komutla üre sperm üre denmiyor yani.Sperm bide afedersiniz isteğim yok kalkmıyor diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?