pespese konu actim.ama bu aksam.cok.doluyum esime karsi...zaten konusmuyoruz bir kac gundur...ortak face hesabimiz var..ben kesinlikle ayri hesap acmak istiyorum yine ikimiziin adi geçer diyorum ikna olsun diye..yok ya boyle bisey.olamaz..ya ikimize ait hesabi kapatirim.hic kullanma diyor yada ayri hesap bahsetme bana diyor..al sifresini sende gir hergun ne bu ozguvensizlik diyorum..ihh yokk...ya kullandigimiz hesapta sacma sapan asker arkadaslari patronu falan var is arkadaslari. hesabi genelde ben kullanniyorum zaten resim falan hep ben paylasirim genelde kizimla beni...ama bunlari hep onun patronu arkadaslari goruyor rahatsiz oluyorum..arkadaslar oturmaya geliyor resim cekinip ekliyorz patron asker arkadaslari goruyor..boyle bi sacmalik olabilirmi yaaaa.....bu durumdan bahsediyorum paylasimlarimi senin arkadaslarin gorsun istemiyorum diyorum paylasma ozaman diyor....instagram acim daha guvenli diyorum instgarmi duymaya tshammulu yok...ona sormadan acsam geri kafali erkek tavirlarina girer allah korusun benden gizli hesap acmis diye ailesine anlatir bunu anlamayan geri kafali aileside geline bak internetlerde gizli gizli is ceviriyormus lara kadar isi göturur...allahim ben ne gunah isledim de bu adami cekiyorum ...yeter yaa