eş ile ortak sosyal medya hesabi saçmaliği

Yahu kız arkadaşlarımla yeri gelecek özel bir şey konuşacağım ve bunu eşim niye bilsin. İlişkinin başında yapılıyor bu ortak hesap saçmalığı ama evlilikte Nasıl olur anlayamıyorum.

Kusura bakmayin ama eşininizin tavrı çok saçma geldi bana..niye derseniz..başka hesap açmanizi muhtemelen kiskandigi icin istemiyordur ama ortak hesabinizdan fotograf paylasmaniza musade ediyor hemde arkadaslarinin gorecegini bile bile:KK67:oysa sizin şahsi bir hesabiniz olsa sadece sizi taniyanlar gorebilecek paylasimlarinizi..cidden cok ilginc.

ortak hesapda insan celiskiye dusuyor acaba kendimi esimi paylastı bunu yorum yapsammı yapmasammı oluyorsun

ortak hesap olayını zaten çok saçma buluyorum.
yorum yapsam o mudur kocası mıdır?
hesap açarken sormadım, ama hesaplarımın olduğunu da ben söylerim.
ne eşim benim şifremi bilir ne de ben onunkini.

bu ortak hesap açma kafasını da hiç anlamıyorum :( ne diyeyiim allah yardımcınız olsun umarım düzelir eşiniz.

Fotoğraf paylaşmasa insanlar ne gibi eksiklik hissediyor acaba ?

pespese konu actim.ama bu aksam.cok.doluyum esime karsi...zaten konusmuyoruz bir kac gundur...ortak face hesabimiz var..ben kesinlikle ayri hesap acmak istiyorum yine ikimiziin adi geçer diyorum ikna olsun diye..yok ya boyle bisey.olamaz..ya ikimize ait hesabi kapatirim.hic kullanma diyor yada ayri hesap bahsetme bana diyor..al sifresini sende gir hergun ne bu ozguvensizlik diyorum..ihh yokk...ya kullandigimiz hesapta sacma sapan asker arkadaslari patronu falan var is arkadaslari. hesabi genelde ben kullanniyorum zaten resim falan hep ben paylasirim genelde kizimla beni...ama bunlari hep onun patronu arkadaslari goruyor rahatsiz oluyorum..arkadaslar oturmaya geliyor resim cekinip ekliyorz patron asker arkadaslari goruyor..boyle bi sacmalik olabilirmi yaaaa.....bu durumdan bahsediyorum paylasimlarimi senin arkadaslarin gorsun istemiyorum diyorum paylasma ozaman diyor....instagram acim daha guvenli diyorum instgarmi duymaya tshammulu yok...ona sormadan acsam geri kafali erkek tavirlarina girer allah korusun benden gizli hesap acmis diye ailesine anlatir bunu anlamayan geri kafali aileside geline bak internetlerde gizli gizli is ceviriyormus lara kadar isi göturur...allahim ben ne gunah isledim de bu adami cekiyorum ...yeter yaa
Ben de o saçmalığı anlamıyorum. Arkadaşımın vardı. Yorum yazacağım resmin altına kim okur kız görür mü vs diye arada kalıyordum. Ben de bıraktım takibi falan. Bi bakıyorum sayfamda adamın resmi altında dediğimiz gibi asker arkadaşlarının yorumu falan :)

ortak hesap nedir ya çok saçma geliyor bana. En sevdiğim şeylerden biri eşimin bi fıto ya da söz paylaşıp duvarıma etiketlemesidir mesela sürpriz olur hışuma gider aynı hesap çok sıkıcı şifremide asla bilmez ben onunkine bakarım ama o hiç bakmadı şimdiye kadar. Ayıp bulur böyle şeyleri. ben dayanamayıp bakıyorum bazen ses etmiyor güvensizlik oluşmasın diye saklamıyor bişeylerini ama düşününce ayrı olması şart.

ortak hesap nedir ya çok saçma geliyor bana. En sevdiğim şeylerden biri eşimin bi fıto ya da söz paylaşıp duvarıma etiketlemesidir mesela sürpriz olur hışuma gider aynı hesap çok sıkıcı şifremide asla bilmez ben onunkine bakarım ama o hiç bakmadı şimdiye kadar. Ayıp bulur böyle şeyleri. ben dayanamayıp bakıyorum bazen ses etmiyor güvensizlik oluşmasın diye saklamıyor bişeylerini ama düşününce ayrı olması şart.
evet o.etiket olayini bende heves ediyorum o biseler paylassin begenim yorum yapim altina o da bana...ama hic boyle seyler yok ..aman nebilim canim insallah ayriliriz ( facede) ;))))

evet o.etiket olayini bende heves ediyorum o biseler paylassin begenim yorum yapim altina o da bana...ama hic boyle seyler yok ..aman nebilim canim insallah ayriliriz ( facede) :KK66:)))

Ben ailemle ilgili fotolar patlaşıcam arkadaşlarının görmesini istemiyorum bu sebeple o kişileri faceden silmen gerekiyor de. Ayrı hesaba izin yoksa o zaman o arkadaşlarda olmasın. O hesabı kişiselleştir. O da mecbur hesap açmak zorunda kalsın. Yapabiliyorsan bunu yap

Ne kadar sacma. Face acma,ve Resimde paylasma benim patronum felan goruyor dese anlarim. Ama resim paylasmanda sorun yok. Ama ayri facede var. Halbuki kendi sahsiniza bi face bundan daha guvenli olr.

Ne kadar sacma. Face acma,ve Resimde paylasma benim patronum felan goruyor dese anlarim. Ama resim paylasmanda sorun yok. Ama ayri facede var. Halbuki kendi sahsiniza bi face bundan daha guvenli olr.
anlatamiyorum iste kit kafali olunca insan

Ben ailemle ilgili fotolar patlaşıcam arkadaşlarının görmesini istemiyorum bu sebeple o kişileri faceden silmen gerekiyor de. Ayrı hesaba izin yoksa o zaman o arkadaşlarda olmasın. O hesabı kişiselleştir. O da mecbur hesap açmak zorunda kalsın. Yapabiliyorsan bunu yap
hic paylasma kapat faceyi hepten diyor
e bende seviyorum sosyal medya kyllanmayi

bence sosyal medya hesapları başlı başına saçmalık yani en kendi açımdan ben sevmiyorum resmimi falan paylaşayım görsünler

pespese konu actim.ama bu aksam.cok.doluyum esime karsi...zaten konusmuyoruz bir kac gundur...ortak face hesabimiz var..ben kesinlikle ayri hesap acmak istiyorum yine ikimiziin adi geçer diyorum ikna olsun diye..yok ya boyle bisey.olamaz..ya ikimize ait hesabi kapatirim.hic kullanma diyor yada ayri hesap bahsetme bana diyor..al sifresini sende gir hergun ne bu ozguvensizlik diyorum..ihh yokk...ya kullandigimiz hesapta sacma sapan asker arkadaslari patronu falan var is arkadaslari. hesabi genelde ben kullanniyorum zaten resim falan hep ben paylasirim genelde kizimla beni...ama bunlari hep onun patronu arkadaslari goruyor rahatsiz oluyorum..arkadaslar oturmaya geliyor resim cekinip ekliyorz patron asker arkadaslari goruyor..boyle bi sacmalik olabilirmi yaaaa.....bu durumdan bahsediyorum paylasimlarimi senin arkadaslarin gorsun istemiyorum diyorum paylasma ozaman diyor....instagram acim daha guvenli diyorum instgarmi duymaya tshammulu yok...ona sormadan acsam geri kafali erkek tavirlarina girer allah korusun benden gizli hesap acmis diye ailesine anlatir bunu anlamayan geri kafali aileside geline bak internetlerde gizli gizli is ceviriyormus lara kadar isi göturur...allahim ben ne gunah isledim de bu adami cekiyorum ...yeter yaa
cok sacma bencede.ortak hesap ne yaaa onun özelı senin özelın ayrı olması lazım.su ortak hesap acanlar bı kendıne gelsın,korkmayın karınız veya kocanızı yanınızda.

Kizlar selam.neden orrak hesaba bukadar sertsiniz anliyamadim.herkesin secimi kendini ilgilendirmezmi?benimde hesabim ortak esimle ne var yani simdi bunda??neyi abes anliyamadim yaniiii cidden:duduk:

Back
X