eş kişisi.....(cenaze evi)

Gidermi hic...
Beyefendi bilmiş... atomu parcalamiş... yani sira dünyayi kurtarmiş...! Pacoz herif!

Ayyy....asabim bozuldu yine. Kusura bakma.
Şimdide yeni moda oldu, ablama sen hastasin diyor.
çok güldüm yorumuna canım bu modellerin hepsi böyle sanırım benim eski eşimde eskiden hep bana sen hastasın derdi şimdi birşey diyemiyor Allah inşallah ablan hakkındaki en hayırlısını verir umarım

Bence pişman olmuş bir insandan daha kıymetlisi yoktur. Samimiyetine inanıyorsaniz şans verin. Bi daha yapar diyenlere yaparsa bosanacagimi gördü daha ne yapayım dersiniz :)
Pişman olmuşsa samimiyetine inanıyorsak ama her an yine dengesizleşip eski haline dönme ihtimali varsa tekrar evlenmeye cesaret edilir mi sizce ?

O ihtimal yeni biriyle tanistiginizda aynı şeyleri onunda yapma ihtimalinden cokta fazla değilse edilir. Yenisi tepkinizin ne olacağını da bilemez en azından eski eşiniz adı gibi emin :) hayırlısı olsun hakkınızda

Canim benim hemen hemen ayni seyleri yaşıyoruz ben 19 yaşındayım esim 27 yasinda dort dortluk degiliz bizimde kavgalarımız oluyr elbette senin dediğin gibi esim hic bir zaman kendisinde hata aramaz hep hatali taraf ben olurdum ama ben sunu cok iyi anladim eger mutlu bi yuva istyrsan kavga aninda kulagoni tikayacaksin cvp vermek hic bisey kazandirmiyr insana maalesef tamam diyip susunca hem hakli hemde guclu oluyrsn bi sure sonra bunu denedim ve gerçekten ise yariyr bziim kavgalarımızin cogu nedeni esimin ailesinde.dolayi başlıyordu ama ben yemin bile ettim kendime söz verdim bi daha asla hic biseye karismiycgima simdi anliyrm cok iyi bi karar vergimi meyvelerini topluyrm bndn sana bu tavsiye kulkanirman bilmem ama emin.ol isine yarar
mesela neler yapıyorsunuz hangi konulardan tartışma çıkıyor ve hep siz mi alttan alıyosunuz tavsiyelerinize ihtiyacım var

mesela neler yapıyorsunuz hangi konulardan tartışma çıkıyor ve hep siz mi alttan alıyosunuz tavsiyelerinize ihtiyacım var
Bak simdi canim benim bizim kavgalarımızin en buyuk nedeni büyükler yani aileler en basit sey ya esim le disari cikmamma bile karsirlar gorumcem falan baya ac gozludir herseyi isterler oneceden bnlar icin surekli eşime bulasrdm ama baktimki bunun bana kari yok aksine zarari var bnde bıraktım artik karsmiyrm arada tabi ki şaka ayagiyla lafımı carpiyrm ama genel olarak karsmiyrm ve cok ta iyi sonclar aldim esim bana daha onceden özel gnlerde hedoye falan almazken dun cok gzuel bi surproz yaptı sok oldum yani demem oki asla ama asla evliloginizi baskalrin yuzundn mahvetmeyin ya vurdmduymaz olun oyle insanlar cok daha mutlu cnm bnm

kendi evinizi cenaze evine benzeticek kadar üzdüyse sizi haketmiyordur zaten dünya kendi etrafinda doner sanan adamlar cekilmez oyle yillarca. Kendi yoluna bak bence.

Canım ben sana bosan diyemem. Çünkü ortada çocuk var ve büyük bir problem yok.
Problemi çözmek adına herhangi bir şey henüz yapılmamış.
Maddi gücün varsa çok iyi bir aile terapistinden destek al derim. Yani bilinçaltı çalışmaları yaptır. Hayatımızdaki her şeyi biz çekeriz. Senin bilinçaltında eşinin sana böyle davranmasını sağlayan çekirdek inançlar vardır diye düşünüyorum. Çok daha farklı şeyler de olabilir. Çok da açık konuşmak istemiyorum çünkü bizim insanlarımız bilimin kabul ettiği ve yurtdışında bununla ilgili çok fazla çalışma olduğu halde inanmayan cinsten insanlar. Üzülme çaresine bak derim. Böyle sürmez.
Ha diyeceksin ki eğer sorun bilincaltindaysa sadece benimki temizlense işe yarar mi -evet yarar.

Merhaba Kızlar;
Bende dert bitmez demiş-miydim. Eşimle bu sabah birbirimize girdik.Sakın akşam eve gelme dedim.Sebebi ise;
Eşim annemi kötüledi.Annem oğlumuza baktığı için yoruluyor dedim öyle sohbet muhabbet arasında o da bana sadece gündüz bakıyor ne yorulması ya dedi sert ve aşağılayıcı bir tavırla.Bende tamam yorulmaz artık dedim.Uzattı uzattı en sonunda dayanamadım ve ittim çıktı gitti evden olmuyor artık dayanamıyorum

Merhaba Kızlar;
Bende dert bitmez demiş-miydim. Eşimle bu sabah birbirimize girdik.Sakın akşam eve gelme dedim.Sebebi ise;
Eşim annemi kötüledi.Annem oğlumuza baktığı için yoruluyor dedim öyle sohbet muhabbet arasında o da bana sadece gündüz bakıyor ne yorulması ya dedi sert ve aşağılayıcı bir tavırla.Bende tamam yorulmaz artık dedim.Uzattı uzattı en sonunda dayanamadım ve ittim çıktı gitti evden olmuyor artık dayanamıyorum

Tam olarak ne istiyorsunuz bence buna karar vermeniz lazım. Borçlarınızdan ötürü bu adamdan tamamen kopamıyorsunuz. Geri döndünüz. En azından tamamen kopabilecek noktaya gelene kadar paylaşımlarınızı neden minimumda tutmuyorsunuz? Bu adam anladığım kadarı ile annenizden hoşlanmıyor. Çok mu zor muhabbetinizin içinde annenizin olmaması? Eve döndünüz, bu adam sizden özürler dilemedi, ayağınıza kapanmadı, hala burnundan kıl aldırmıyor, ne gibi bir şeyler olmasını hayal ettiniz?

Merhaba Kızlar;
Annenizden bunalmistir demiştim ben kendi annemle bile kalmıyorum evde eşimden başkası fazlalık geliyor bir süre sonra maalesef. İster istemez yapılan 1 yorum gözüme batıyor. Çocuğunuza kendi evinde bakması mümkün mu yada kendiniz baksanız yuvaniz dağılmamasi için uğraşın bakın daha sabah üvey baba dehşeti yaşandı. Çocuk olduğu için diyorum başından beri ve tabi fiziksel şiddet küfür vs yoksa

Son düzenleme:
Annenizden bunalmistir demiştim ben kendi annemle bile kalmıyorum evde eşimden başkası fazlalık geliyor bir süre sonra maalesef. İster istemez yapılan 1 yorum gözüme batıyor. Çocuğunuza kendi evinde bakması mümkün mu yada kendiniz baksanız yuvaniz dağılmamasi için uğraşın bakın daha sabah üvey baba dehşeti yaşandı. Çocuk olduğu için diyorum başından beri ve tabi fiziksel şiddet küfür vs yoksa
Şiddete doğru gidiyor iş küfür ve hakaret var maalesef bişey demedim ki ama gülerek annemde yoruluyomuş dedim

Tam olarak ne istiyorsunuz bence buna karar vermeniz lazım. Borçlarınızdan ötürü bu adamdan tamamen kopamıyorsunuz. Geri döndünüz. En azından tamamen kopabilecek noktaya gelene kadar paylaşımlarınızı neden minimumda tutmuyorsunuz? Bu adam anladığım kadarı ile annenizden hoşlanmıyor. Çok mu zor muhabbetinizin içinde annenizin olmaması? Eve döndünüz, bu adam sizden özürler dilemedi, ayağınıza kapanmadı, hala burnundan kıl aldırmıyor, ne gibi bir şeyler olmasını hayal ettiniz?
borçları bi şekilde ödemek istiyorum ama bu adamlada olmıcak

Allah yardimciniz olsun sizi mutlu edemediği sürece kendi de mutsuz olacak umarım ya bunu algılar ya efendice çeker gider o zaman. 1 daha evlenmek isterseniz lütfen seçici olun haberleri iZledigimden beri çok üzgünüm 14 yaşında erkek çocuğu üvey babası öldürdü sebepsizce (!)

borçları bi şekilde ödemek istiyorum ama bu adamlada olmıcak

Ben size eve dönerken de döndükten sonra da bu adamla olacağını düşündürten şeyi merak ediyorum. Evet bu adamla olmayacak. Ama siz buna kesin karar veremiyorsunuz. Önce bir kararınızı verin. Yani eğer kararınız bu adamla olacağı yönündeyse ben size aile terapisi önereyim ya da tam olarak kavgaların çıkış noktalarını bulalım ve vunları ortadan kaldırmaya çalışalım ama bu süreçte siz kendinizden çok şey kaybedersiniz. Gene de kararsızlığınızı bir kenara bırakın ve bir karar verin. Borçlar yüzünden bu adama bir süre daha katlanmaksa kararınız, bunu da her şeyin güllük gülüstanlık olmayacağını bilerek, ilişkinizi ve iletişiminizi minimumda tutarak, yerli yersiz anneniz hakkında konuşmayarak yapacaksınız.

Ben size eve dönerken de döndükten sonra da bu adamla olacağını düşündürten şeyi merak ediyorum. Evet bu adamla olmayacak. Ama siz buna kesin karar veremiyorsunuz. Önce bir kararınızı verin. Yani eğer kararınız bu adamla olacağı yönündeyse ben size aile terapisi önereyim ya da tam olarak kavgaların çıkış noktalarını bulalım ve vunları ortadan kaldırmaya çalışalım ama bu süreçte siz kendinizden çok şey kaybedersiniz. Gene de kararsızlığınızı bir kenara bırakın ve bir karar verin. Borçlar yüzünden bu adama bir süre daha katlanmaksa kararınız, bunu da her şeyin güllük gülüstanlık olmayacağını bilerek, ilişkinizi ve iletişiminizi minimumda tutarak, yerli yersiz anneniz hakkında konuşmayarak yapacaksınız.
Ne istediğimi bende bilmiyorum psikolojim alt üstü etti gerçekten baya bir süre ayrı kalmak yada boşanmak kararım Oğlum için üzülüyorum kavgaların şiddeti her geçen gün dahada artıyor

Ne istediğimi bende bilmiyorum psikolojim alt üstü etti gerçekten baya bir süre ayrı kalmak yada boşanmak kararım Oğlum için üzülüyorum kavgaların şiddeti her geçen gün dahada artıyor

Oğlunuz için bir karar vermeniz gerekiyor artık. Çünkü vereceğiniz karara göre ancak biz de yardımcı olabiliriz.

Back
X