eş kişisi

Kızlar o gün aradım tekrar kavga ettim getirmedi eşim çocuğu bakmadim yanı :D dışarı da çıkmadı geldi cikcakken bi isimiz cikti cünkü beraber çıktık :D :dondurma: bu arada çocuğun babası hastaları olduğu için şehir dışında abisi da bi etkinliğe gitcekmis o aksam o yüzden bizde kalacaktı abisi de gidememiş ben bakmay:KK14:inca

Kızlar o gün aradım tekrar kavga ettim getirmedi eşim çocuğu bakmadim yanı :KK70: dışarı da çıkmadı geldi cikcakken bi isimiz cikti cünkü beraber çıktık :KK70: :dondurma: bu arada çocuğun babası hastaları olduğu için şehir dışında abisi da bi etkinliğe gitcekmis o aksam o yüzden bizde kalacaktı abisi de gidememiş ben bakmay:KK14:inca
İyi olmuş valla o gün merak etmiştim alışmasın böyle şeylere

Kızlar o gün aradım tekrar kavga ettim getirmedi eş takibi bakmadım yanı :KK70: dışarı da çıkmadı geldi cikcakken bi isimiz cikti cünkü beraber çıktık :KK70: :dondurma: bu arada çocuğun babası hastaları olduğu için şehir dışında abisi da bi etkinliğe gitcekmis o aksam o yüzden bizde kalacaktı abisi de gidememiş ben bakmay:KK14:inca

bacım Allah yardımcın olsun :)

Ben reklam için geldim, günlerdir sitede reklam yapıyorum, bir daha yapmayacağım, reklam rekabet yönetmeliğine aykırı olarak haksız tesirle örtülü ticari reklam yaptığım için özür dilerim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X