EŞ,KOMŞU,KAYNANA TARAFINDAN SABOTE EDİLEN BİR TATİL GÜNÜ....

nora2010

Nirvana
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2009
9.864
10.314
773
Merhaba hanımlar.
Öncelikle seçimlerin vatana millete hayırlı olması dileğiyle.

Gelelim derdime...
Haftanın 6 günü vardiyalı çalışıyorum. Tek tatil günüm pazar.
Bugun için Cuma gününden plan yaptım.Eşim ve oğlum ile de paylaştım.
Önce güzel bir kahvaltı sonra
Oyuncak müzesine gidecektik.
Planımız eşim işten gelecek oy kullanacağız ve direk gidecektik. İSTANBUL yakın olduğu için gün içinde gidip gelinir.
Kayınvalide hanım hala ikameti bizde göründüğü için (normalde kaynım ile yaşıyor) oy pusulası bizde çıkmış. Eşim sabah annesini aldı geldi,yorgunum biryere gidemem.
Valide hanımda yorgun o şimdi başka zaman gidin Vs dedi.Gittik kullandık oyumuzu.Yolda gelirken komşuları gördük,selam sabah teyze gitme çay içelim dönüşte falan dediler.Validem de gitmeyeceğim burdayım.Bende gayri ihtiyarı buyrun demiş oldum.
Geldik kahvaltı yaptık.Komşular da geldi Çaya.tabi gitmeleri 14 30 gibi.
Eşim ancak yatmak istedi çok yorgunum diye.
Bende bayağı söylendi m moralim çok bozuldu.Bayan komşum kızkardeşi ile pikniğe gitmek için kalktı acele yoksa gayet daha oturacaktı.Bana da teklif etti, istemedim.
Herzaman görüştüğüm bekar arkadaş ım vardı onu aradım müsaitmi gibisinden, değilmiş.
Şuanda eşim yattı. BENDE oğlum ile gidecek hiçbiryer gelmiyor aklıma. Çok sinirli çok üzgünüm. AYRICA validem bende gitmedi'oturuyor. Onu bırakıp gitmek de olmaz. KEndisini severim Allah için ama 1 pazar günüm var ya benim ve bu güzel havada evde oturuyoruz. Biraz düşünceli olamaz mıydı.Herkes ailesi ile bişeyler yapıyor biz evde...Özel arabamız da yok ki gidelim.
Hala çıkmak için vaktim var ama moralım sıfır. Taa Cuma gününden temizliğimi yapmıştım.
Dertleşmek istedim sadece...
Ben şimdi kime kızayım :-(

Talihsizlik olmuş.sende önceden planlayip beklentin oldugu için hayal kirikligi olmuş.nasip degilmiş demekki .
Başka zaman gidersiniz.daha iyi olur belki.

Hiç bişey yapamazsan çocuğu alıp yürüyüşe çıksan?En çok çocuğa yazık.

Bence kvyi bırakıp gitmen ayıp olmaz.Bir iki günlük değil ki kv ile ilişkilerimiz.Hayatımızda sürekli olacaklar .Herkes rahat olsa keşke

Hiç bişey yapamazsan çocuğu alıp yürüyüşe çıksan?En çok çocuğa yazık.

Bence kvyi bırakıp gitmen ayıp olmaz.Bir iki günlük değil ki kv ile ilişkilerimiz.Hayatımızda sürekli olacaklar .Herkes rahat olsa keşke
Sinirden başım ağrıyor İnanın.
Çok üzgünüm tabiki yavruma yazık

Ben eşime kızardım planımız var diye sırf zamansız misafir plan çıkmasın diye memlkete taşınmıyrum

Sinirden başım ağrıyor İnanın.
Çok üzgünüm tabiki yavruma yazık
Bence kesin şimdi çıkın gidin. En azından çocuğuuzla yürüyüş yapın. Evde oturduğunuz sürece daha da bileneceksiniz. O baş ağrısı da artacak. Kayınvalidenize de en son hazırlandıktan sonra çıkarken bizim planımız vardı anne oğlumla hadi görüşürüz de git. Otursun oğluyla ne yapalım oğlunun suçu sonuçta.

Ben hiç eşimin keyfini beklemedim. Alırım bebeğimi hooopp dışarıya atarım kendimi. Kocalara bu kadar bağımlı olmayın yakınınızda park bahçe en kötü avm falan da mı yok?

Canım benim ben eşime bağımlı biri değilim zaten.Ama İstanbul olunca tek gitmek istemedim.Normalde bende çıkıp çıkıp giderim.var var olmaz mı
Evde çabuk birşeyler hazırlıyorum. Termosa da çay aldım mı çıkıcam birazdan oğlum ile....

Bence kesin şimdi çıkın gidin. En azından çocuğuuzla yürüyüş yapın. Evde oturduğunuz sürece daha da bileneceksiniz. O baş ağrısı da artacak. Kayınvalidenize de en son hazırlandıktan sonra çıkarken bizim planımız vardı anne oğlumla hadi görüşürüz de git. Otursun oğluyla ne yapalım oğlunun suçu sonuçta.

Valideye üstün körü teklif etti m.siz gidin dedi.parka gideceğiz birazdan

Canım benim ben eşime bağımlı biri değilim zaten.Ama İstanbul olunca tek gitmek istemedim.Normalde bende çıkıp çıkıp giderim.var var olmaz mı
Evde çabuk birşeyler hazırlıyorum. Termosa da çay aldım mı çıkıcam birazdan oğlum ile....
Bravo! Aynen çık dışarıya kendini nimetten saymasınlar. Onlarsız da takılırız. Kv alınmasın onu da alın bari yanınıza:confused:

Hee bana da aynısı oldu çocukları üst katta ikamet eden kv bıraktık oy kullandık eşim illa ordan açık büfe ye gidelim dedi söylemesi ayıp.

Gittik yedik içtik keyif yapıyoruz açık hava bide çay da miss gibi

Kv aradı ben kumburgaza gidicem ille de eve gelin tmm geliyoruz çayı bardakta bıraktım kalktık.

Bi geldik kv çocukları kp bırakıp gitmiş bile sözde dizleri ağrıyordu eşim arabayla bi yere kadar bırakacaktı dizi ağrıyor diye düşün kadın yerle yeksan olmuş hahahaha :)

Artık nasıl bi gezme aşkı varsa kadında :D

Back
X