- 1 Şubat 2016
- 428
- 584
- 103
- 32
Merhaba kızlar. Hayatımda önemli bir noktadayım. Uzun süredir tanıdığım arkadaşlık ilişkisinin aşka dönüştüğü biriyle beraberim.İlişkime çok değer veriyorum.Hayatımda tanıdığım en düzgün,en anlayışlı,saygılı,benim için çabalayan ve hatalarımı fevriliklerimi kabul edip sesini yükseltmeyen hatta konusurken sesi titreyen bir adamdır.Onunla alakalı hiçbir sıkıntım yok. Sorun şu ; sevdiceğim asker olmak istiyor.Sınavlarını kazandı ve subay olacak.Çok saygı duysam da ileriki hayatımızı düşünmeden edemiyorum.Ben hep gezip tozalım,tatiller yapalım,yurtdışını gezelim hayallerine sahiptim ve o da bunların hayalini kurardı.Şimdi seçtiği bu meslek onu daha soğuk biri mi yapacak? Ben sürekli şehir değiştirip düzen kuramayacak mıyım,ben de resmi ciddi biri mi olmalıyım? Bunlara rağmen aktif hayat dolu olamaz mıyım? Lojmanda yaşamak nasıldır,uzak yerlerde? Bu sorularla boğuşuyorum. Ona değer diyorum gerçekten çok seviyorum ama ya kendim olamazsam ya onun eşi olmanın altında kendimi unutursam diye korkuyorum. (Mesleğin kutsallığı hepimiz için yadsınamaz yanlış anlaşılmasın ben günlük hayat çerçevesinde soruyorum) Bunu yaşayanlardan veya bana fikir cesaret verebilecek kişilerden yorum bekliyorum.Siz ne yapardınız?