• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eş tripleri

Merhaba ben tüp bebek tedavisi görüyorum ve eşim köye gitmek istiyor ama köydeki evlerinde inşaat var şu anda kayınvalide belim ağrıyor diyo yatiyo kapının onu inşaat malzemeleri ile dolu zaten erk kardeşi evin önüne tavuk kaz doldurmuş kutulara koku çok oluyo yani köye gidiyoz temiz hava rahat ortam yok ben de gelimicem dedim sen kendin git bu hafta zar zor tamam dedi ama sürat yapiyo ya şimdi gitsem ortam hiç bana uygun dgl ben köy de iş yapmak istemiyorum makine yok en basitinden bütün bulaşıklar bana kaliyo bundan önce zateb yikardim ederdim ama şu dönem rahat bırakın diyorum bunu istemem çok mu ya ben evimde yiyip içip yatacam ben mi abartiyorum
Aynı dert bende de var kelin ilacı olsa....

Biliyorlar ve 1 kere bile aramadı kayınvalide gerçi beklekiyom bende onu aramadım ve bu arada onu fizik tedavi ye götürecekler mis eşim bana diyo annemi sen goturecen fizik tedavi ye bunu da konuştuk ben yapamam edemem dedim ama bunu demesi bile sinir etti beni
Ay bunu şimdi okudum. Annemi sen götüreceksin ne alaka? Eşiniz size karşı hep böyle emri vaki mi konuşur? Bir de niye kendi götürmüyor ki? Yeni evliyim demişsiniz, tüp bebek tedavisi için niye acele ediyorsunuz? Siz böyle ayrıntılar verince, sanki ortada memlekete gitmekten daha büyük sorunlar varmış gibi duruyor.

Biliyorlar ve 1 kere bile aramadı kayınvalide gerçi beklekiyom bende onu aramadım ve bu arada onu fizik tedavi ye götürecekler mis eşim bana diyo annemi sen goturecen fizik tedavi ye bunu da konuştuk ben yapamam edemem dedim ama bunu demesi bile sinir etti beni
Tüp bebek tedavisi gören eşinin, annesinin hastane işlerinde koşturmasini isteyen adama ne eş ve baba olur ama 🥴

Yeni evliyiz ondan anca anca anliyom cekemiyomus insan 👍
Yeni evliyseniz neden tüp bebek tedavisi görüyorsunuz hemen bir bakın bakalım bu adam nasıl bir eş, baba olacak durumda mi? Yazdıklarınizdan öyle değil gibi durmuyor da.

Yeni evliyseniz neden tüp bebek tedavisi görüyorsunuz hemen bir bakın bakalım bu adam nasıl bir eş, baba olacak durumda mi? Yazdıklarınizdan öyle değil gibi durmuyor da.
Tek takıntısı koy
Ay bunu şimdi okudum. Annemi sen götüreceksin ne alaka? Eşiniz size karşı hep böyle emri vaki mi konuşur? Bir de niye kendi götürmüyor ki? Yeni evliyim demişsiniz, tüp bebek tedavisi için niye acele ediyorsunuz? Siz böyle ayrıntılar verince, sanki ortada memlekete gitmekten daha büyük sorunlar varmış gibi duruyor.
Ben öğretmen im tatil ya şimdi o memur 8 5 araba da olunca sen yaparsin diyo ben kayınvalide yi daha önce götürdüm disiciye de hastaneye de ama şimdi anlayış bekliyom ama eşimle konuşunca duzeliuo ben baştan düzelmiş görmek istiyorum

Tüp bebek tedavisi gören eşinin, annesinin hastane işlerinde koşturmasini isteyen adama ne eş ve baba olur ama 🥴
Napiim bosaniim mi o da öyle kolay dgl iste
Eşiniz ne düşünüyor peki bu konularda? Yani sizi oraya hizmet edin diye mi götürmeye çalışıyor ya da siz işlere koştururken o ne yapıyor? Ya gitmeyin tabi, madem her şey sıkıntı. Ne diye stres topu olacağınız bir yere gidesiniz? Eşinizin sizi anlamaya çalışması gerekir surat yapacağına.
Hem hizmet annesine yardimci oliim hem de orda akraba komşulara karşı bak gelini gelmiş iş yapiyo desinler diyo bunu açık açık diyolar bana gel de öyle desinler o hep kapılarda arkadslri kardeşi is güç yapiuo bisiler gitmiicem o gidelim dedikçe sogdum ordan önceden giderdim kalırdım

Ben öğretmen im tatil ya şimdi o memur 8 5 araba da olunca sen yaparsin diyo ben kayınvalide yi daha önce götürdüm disiciye de hastaneye de ama şimdi anlayış bekliyom ama eşimle konuşunca duzeliuo ben baştan düzelmiş görmek istiyorum
Eee siz söylemeden karşı tarafın sizi anlaması, ona göre davranması daha kıymetli ve gerekli tabi. Sizinle "annemi götürür müsün, seni zorlar mı" diye konuşsa, aslında bir sorun yok. Ama emri vaki kötü. Eşinizin kendini terbiye etmesi gereken konular var. Peki şu aşamada bebek sahibi olmak sizi korkutmuyor mu? Şuan bu soruna önemsiz, halledilebilir gözle bakıyorsunuz, anlıyorum. Belki de öyle. Ama işte önce o sorunları halletmeye odaklanmak, sonra bebek yapmaya karar vermek daha mı iyi olurdu acaba? Bir bebek inanın evliliklerde bir süre bomba etkisi yaratıyor. :) O bombanın etkilerini sevgi, saygı çerçevesinde atlatmak için de önce temelleri sağlam atılmış bir ilişki gerekiyor. Bence eşinizin anlayış, sizi anlamak üzerinde vermesi gereken dersler var.

Eee siz söylemeden karşı tarafın sizi anlaması, ona göre davranması daha kıymetli ve gerekli tabi. Sizinle "annemi götürür müsün, seni zorlar mı" diye konuşsa, aslında bir sorun yok. Ama emri vaki kötü. Eşinizin kendini terbiye etmesi gereken konular var. Peki şu aşamada bebek sahibi olmak sizi korkutmuyor mu? Şuan bu soruna önemsiz, halledilebilir gözle bakıyorsunuz, anlıyorum. Belki de öyle. Ama işte önce o sorunları halletmeye odaklanmak, sonra bebek yapmaya karar vermek daha mı iyi olurdu acaba? Bir bebek inanın evliliklerde bir süre bomba etkisi yaratıyor. :) O bombanın etkilerini sevgi, saygı çerçevesinde atlatmak için de önce temelleri sağlam atılmış bir ilişki gerekiyor. Bence eşinizin anlayış, sizi anlamak üzerinde vermesi gereken dersler var.
Böyle şeyler oluyo konuşuyoruz tabi sonra degisyo ama önce hep bı tepki oluyo sanki ben çok garip bişi diyorum istiyor um onunla aynı yastayiz aynı şehirde yasiyoduk onda üni mezunu nasıl bu kadar farklı geliyo ona benim isteklerim anlamıyorum

Bu kadar sizi düşünmeyen bi eşe binbir zahmetle çocuk verme çabası neden acaba?? Sihirli değnek değecek eşin sen anne olunca muhteşem bi adam mı olacak sanıyorsun??
Şimdi çocuk o istiyo diye olmuyo benim de cocogum olacak değnek dgl de insan sözle yola gelir diye düşünüyorum muhteşem bı adam ?? Kim var mı oyle biri

Böyle şeyler oluyo konuşuyoruz tabi sonra degisyo ama önce hep bı tepki oluyo sanki ben çok garip bişi diyorum istiyor um onunla aynı yastayiz aynı şehirde yasiyoduk onda üni mezunu nasıl bu kadar farklı geliyo ona benim isteklerim anlamıyorum
Yetiştirilme tarzı, karakter yapısı... Daha yeni evlisiniz, bazı şeyler değiştirmek yeniyken daha kolay. O sebeple diyorum ki önce ilişkiniz otursun, bebek sonranın işi. Konuştukça anlıyor diyorsunuz, o zaman konuşmaya devam, sizi dinlemeye gönüllüyse işleri yoluna sokmanız daha olası. Ama işte ilerleme olduğunu görmek, gözlemlemek lazım.

Umarım her şeyi yoluna sokarsınız, sonra da sizi çok uğraştırmadan bebeğinizi alırsınız kucağınıza.

Arkadaşlar sormuşlar ama cevap vermemişsin, yeni evliyseniz neden çocuk tedaviyle fln bir de? Çocuk olunca babaannesi görsün diyecek ozlemis diyecek, sen köye gitmesen onlar gelecekler, ben çocukla ilgilenirim sen işleri yap diyecek iyice gıcık olacaksin; çocuk olunca bundan kaçış yok mutlaka daha sık görüşülüyor onu da söyleyeyim. Keşke önce sorunu çözüp sonra bebek dusunseydiniz...

Back
X