Eş ve aile arasinda kalmak!

Eski samimiyetim yok zaten esimde gitmeme izin veriyor hatta kaliyorum bile yuruyerek yarim saat surmez annemgile gitmem ama bize gelecekleri zaman sorun cikartiyor ben giderim gelmez bile aileme onceden gelirdi su 2 senedir boyle bende anlamiyorum ne oluyorsa

14 senelik evliyim cnm esim karsinda ayagini uzatip yatmis degil babasinin kayinvalidem bile karsisinda cvp veremez cok sinirli disardanda bak hic ole degil gibi ictigi sigara paketini ne eve birakip cikar annesigile esim onlar oyle yaparken ben nasil karsilik vereyim 17 yasinda geldim zaten buraya ilk bas cahildik ne derlerse susup oturduk esimde dahil sonradan tepemize ciktilar ama.dedigim gibi artik bende soyluyorum icime atmiyorum alerji hastasiyim zatem en ufak stres sinirde elimde cikiyorlar esimde biliyor ama yinede yapiyor yapacagini yinede buna sukur diyorum hic gidemeyenler var arayamayanlar biride kiz kardesim

Eşiniz sadece eniştenizin dolduruşuna gelip bu tavirlara girdiyse ciddi sorunlu bir kisiligi var demektir. Bence ailenizle bir sorun yasadi yoksa anormal bir durum var ortada

Eşiniz sadece eniştenizin dolduruşuna gelip bu tavirlara girdiyse ciddi sorunlu bir kisiligi var demektir. Bence ailenizle bir sorun yasadi yoksa anormal bir durum var ortada

Yok cnm herhangi bir sorun yasamadi soruyorum biseymi duydun diye yok ne olacak diyor ee peki neden boyle yapiyorsun diyorum bunaldim sizin aile meselelerinizden dinlemek istemiyorum diiye cvp veriyor zaten meyilliymis enistede tuzu biberi oldu sagolsun

Back
X