Kızlar merhaba yeni üyeyim ama burdan çok sıkı takip ettiğim doğrudur . Size yaşadığım üzücü olaydan bahsetmek istiyorum 29 yaşında iki çocuk annesiyim iki kızım var. 2.kızımı dünyaya getirdiğimde aman nasıl bakcam edicem duyguları yaşadım çalışma hastasıydım var olan işimden izin sonrası istifa ermek zorunda kaldım. 4 senedir çalışmıyorum kayınvalidem bakmam dedi sorunlar yaşadım kafa dağıtmak istiyordum vs eşim cimrinin teki çalışıp çocuklarıma güzel hayat vermek istiyordum . bir gün kaynanam tamam çalış ben bir süre bakacağım okula verene kadar dedi ben iş sürecine atıldım evrak topladım bir pazar günü bende tip2 diyabet ve polikistik över var ciddi şekilde sınadı bu hastalıklar beni ve korunarak hamile olduğumu öğrendim doktor tedavisiz asla demesine rağmen korundum adetimde beş gün gecikmişti nasıl olacaktı asla olmaz derken beta yükselmedi kimyasal gebelik dediler bir gidiyorum boş gebelik kese yok dediler beta yükselmeye başladı dış gebelik olabilir kese yok derlen böyle kaç hafta geçirdim kese geldi göründü çattı . Eşim bu sürede tepkisiz saçma sapan doğur gitsin şakalarıyla kafamı yrdi bu süreçte ailem çok sevindi sonrasında kese gözüktü ama sürekli küçük gelişmiyor 1 Nisan adet tarihim geç döllenöe dediler ne zaman gitsem 5- 6 hafta diyorlar çıldırdım kesin bişi yok ama 1 buçuk ay uğraştım böyle neyse kese gözüktü eşim yapamam edemem bakamayız nlcak demelerle başladı benım zaten duygusal ruh seviyem farklı git gelliyim benı istemediğine ikna edip kürtaj götürdü masadan kalktım hayır dedim yani ağladım çok o akşam konuşmadım baktım surat düşük zindan edicek iki gün sonra tmm dedi kabullendi derken bir gün sonra surat beş karış laf sokmalar bilmem ne bana işte diyabet var çocukta problem olursa söyle böyle diye bir güzel söylenmeler başladı tamam dedim istemiyorum bende çocuklara da yansıtmaya başladı dedim 9 ay boyunca çekeceğim gittim kürtaj oldum olmadan önce baktılar 5 haftalık diyorum nasıl olabilir ne zaman gitsem 5 yada 6 hafta kaç kere gittim gelişmemiş iyi olmuş dedi doktor sonrasında düşük yada ölü doğum ihtimali yüksek kürtaj oldum çıktım 4 gün oldu hala kendime gelemiyorum o kadar çok hayal kurmuşumki bu süreçte kardeş ne zaman gelecek demesi küçük kızımın ki babası olacak adam yüzünden böyle oldular ki eşime hakkım asla helal değil içi rahatmış gelişme zaten bu bebek vs diyince, sizde eğer hayır istemiyorum derken bir kez daha düşünün derim öylede bir Allah ceza veriyor ki bunu söylediğimde kendime kızıyorum bana tedavisiz olmaz artık dediklerinde tüplerim tıkanmıştı ve korunmaya rağmen oldu bunun kıymetini bilemedim ve istemsiz hayal kurmuşum zaten sakın yapmayın benden tavsiye benım gelişmemiş bir bebeğe bile yüksek derecede vicdanım sızlıyor muhtemelen zaten alınacaktı bir kaç hafta sonda ama benım sürecim berbat oldu bu süreçte o doktprada çok inandığımı söyleyemem ama 10 hafta olması gerekirken 5-6 hafta dedi ben şok oldum belkide olması gereken buydu ama istediğim şeyin şuan çalışmak değilde bebek olduğunu anladım ve eşimle arama yüksek mesafe koyarak günahı onun boynuna dedim biliyordu istediğimi sonradan söyledim ama istemedi sizde aynı şeyi yaşarsanız kalbinizin sesini dinleyin …