• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eş. ..

Susi96

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2015
310
171
103
29
Merhaba arkadaşlar konuyu fazla uzatamicam oldukça da canım sıkkın bu konuda şimdi söyle biz eşimle tanistigimiz ve evlendigimiz dönemde eşimin ve ailesinin genel durumu iyiydi eşim kendi işini yapıyordu al sat gibi bişey ve bu süreçte dolandirildi öyle ki işinden oldu hatta borclandi ve aileside bi kaç işletme Acti ve yine talihsizlik yada imtihanmi bilmiyorum o isletmelerde kapandı nazara da çok geldiler neyse ki konu şu eşim o zamandan beri toparlayamadi aliskanliktan sanırım gidip herhangi bir yerde calisamiyor yani personel olacak ni adam değil kendince artık ne yasiyor bilmiyorum genel olarak maddi durum bu aralar iyice düştü çalışmadığı için bi gelir yok toparlanana kadar kV kalalim dedik hala ayrilamadik e böyle olunca bende çalışmak istemiyorum eşim Çalışmıyorken ne yapacagimi bilemedim

Çünkü ben calisirsam rahat olacak kendi ihtiyaçlarımı karşıladigim için acele etmeyecek ticaret yapmak istiyor ama sermaye gerekli onu bu devirde bulmak da zor ne zman konuşsak sabret diyip duruyor ama neredeyse 2 yıl geçti o çalışsa benim için sorun değil çalışmak ticarette başarılı ama dolandiricilar yüzünden oldu ne olduysa şimdi de toparlamak güç

Hayır çocuğum yok olmasını istedik ama durumlar kotulesince kendi haline bıraktım

Merhaba arkadaşlar konuyu fazla uzatamicam oldukça da canım sıkkın bu konuda şimdi söyle biz eşimle tanistigimiz ve evlendigimiz dönemde eşimin ve ailesinin genel durumu iyiydi eşim kendi işini yapıyordu al sat gibi bişey ve bu süreçte dolandirildi öyle ki işinden oldu hatta borclandi ve aileside bi kaç işletme Acti ve yine talihsizlik yada imtihanmi bilmiyorum o isletmelerde kapandı nazara da çok geldiler neyse ki konu şu eşim o zamandan beri toparlayamadi aliskanliktan sanırım gidip herhangi bir yerde calisamiyor yani personel olacak ni adam değil kendince artık ne yasiyor bilmiyorum genel olarak maddi durum bu aralar iyice düştü çalışmadığı için bi gelir yok toparlanana kadar kV kalalim dedik hala ayrilamadik e böyle olunca bende çalışmak istemiyorum eşim Çalışmıyorken ne yapacagimi bilemedim

benim eşimin de kendi işi
şimdi işine bir şey olsa girip bir yerde çalışmak çok gururuna dokunur eminim
ayrıca her ne kadar yıllardır kendi işini yürütüyor da olsa, deneyimsiz eleman etiketiyle çalışmaya başlamak zorunda kalır
sanırım eşinin bu durumu atlatması uzun sürebilir
fakat bıçak kemiğe dayanmış, mutlaka çalışmaya başlamak zorunda
yalnız anlayamadığım, o çalışmazken ben çalışmak istemiyorum diyorsun
neden ki?
evlilik müşterek değil mi?
eşin manen toparlanana kadar, hatta sonrasında da sen de çalış
böyle başkalarının yanında sığıntı gibi yaşamak, onların eline bakmak, verdikleriyle yetinmek daha mı iyi?
ben olsam asla senin gibi bekleyemezdim

Ben çalıştığım zaman daha rahat oluyor kendi kendime yetiyorum diye . Dese ki gel çalışalım toparlanalim çalışırım ama oda yok

Zaten bi kaç ay çalıştım belki bu süreçte toparlar diye ama sonra baktım olmuyor ayrıldım nereye kadar ben çalışacağım sinirlerim bozuluyor

Çok yanliş düşünüyorsun ne demek ne zamana kadar çalişacagim bir ayda pes mi ettin. Eşin manen toparlanana kadar çalisabilirsin. Kv eline bakmak daha mi iyi. Belki de esine sen ilham olacaksin. Belki senin calisman esini de tetikleyecek. Ne zamana kadar calisacagim demek icin en az 6 ay 1 yil gibi bir zaman gecmesi gerekiyor. Çocugunda yokken bir is bul çalis lutfen. Esini de guzel guzel konusarak bir is kurmasi yada bulup çalismasi gerektigi fikrini kabul ettirmeye calis. Ancak bu sekilde ailen icin birseyler yapmis olursun. Boyle bekleyerek degil maleseff

Rest çekmen lazim. Ya çalişirsin ya boşanirsin. Herkes ticarete atilcak diye birşey yok. Denedi ve olmadi, demek ki yapamiyor. Ha bide nazar oldu şu bu diye kandirma kendini canim. Adam beceremiyor işte.

Evlenirken onun ile evlendin ailesi ile değil. O ne öyle ergenler gibi annesinde kalmasi.

2 yıldir bekliyorum ben öyle böyle geçti zaman hep oturup konuştuk şimdiye kadar hiç üzerine gitmedim hem seviyorum hem bir çok sebep var ama calismasi konusunda tamamen hakliyim ben calismaktan değil boş yere cabalamaktan yoruldum ne yapsam olmadı

benim eşimin de kendi işi
şimdi işine bir şey olsa girip bir yerde çalışmak çok gururuna dokunur eminim
ayrıca her ne kadar yıllardır kendi işini yürütüyor da olsa, deneyimsiz eleman etiketiyle çalışmaya başlamak zorunda kalır
sanırım eşinin bu durumu atlatması uzun sürebilir
fakat bıçak kemiğe dayanmış, mutlaka çalışmaya başlamak zorunda
yalnız anlayamadığım, o çalışmazken ben çalışmak istemiyorum diyorsun
neden ki?
evlilik müşterek değil mi?
eşin manen toparlanana kadar, hatta sonrasında da sen de çalış
böyle başkalarının yanında sığıntı gibi yaşamak, onların eline bakmak, verdikleriyle yetinmek daha mı iyi?
ben olsam asla senin gibi bekleyemezdim

Çok yanliş düşünüyorsun ne demek ne zamana kadar çalişacagim bir ayda pes mi ettin. Eşin manen toparlanana kadar çalisabilirsin. Kv eline bakmak daha mi iyi. Belki de esine sen ilham olacaksin. Belki senin calisman esini de tetikleyecek. Ne zamana kadar calisacagim demek icin en az 6 ay 1 yil gibi bir zaman gecmesi gerekiyor. Çocugunda yokken bir is bul çalis lutfen. Esini de guzel guzel konusarak bir is kurmasi yada bulup çalismasi gerektigi fikrini kabul ettirmeye calis. Ancak bu sekilde ailen icin birseyler yapmis olursun. Boyle bekleyerek degil maleseff

Ben 1 sene çalışınca düzelecek bir durum olsa zaten çalışırım ama tek başıma cabalayinca olmuyor ben artık kendi evime çıkmak istoyorum 2.000 tl maas ile mi çıkayım kiraya ben nereye kadar yetebilirim 2 yılı devirdik bu süreçte ben çok destek oldum yeri geldi konuştum yeri geldi çalıştım hiç bir ilerleme yok

Elden gelen öğün olmaz.
Eşini ikna etmeye çalış.Bir süre başkasının yanında çalışsın. "Toparlanınca tekrar kendi işini kurarsın." de.
Sen de bir iş bul,çalış.
Sırt sırta verirseniz daha çabuk toparlanırsınız.

Hayır çocuğum yok olmasını istedik ama durumlar kotulesince kendi haline bıraktım
Bence de bu durumda sende çalışma ama eşini çalısmaya ve bir an evvel o evden çıkmaya ikna et sonrasında da sende bir işe gidersin durumlar toparlanır .
Herkes patron olmak zorunda değil biryerden başlasın .

Benim yapmak istediğim de bu ama bir türlü bu konuda hem fikir olamıyoruz o yüzden konu açtım herkese teşekkürler inşallah bir çözüm bulunur yine de umumudu kaybetmicem

Koc burcu mu?

Kayınvalide yanında kalıyorsunuz ama şunu çok merak ettim. Eşiniz bütün gün hiçbir şey yapmadan mı duruyor? Bir erkeğin iki yıl boyunca hiçbir şey yapmayarak durması pek alışıldık bir durum değil, erkekler bir hafta işsiz kalsa psikolojik bunalıma girer çünkü.

Kv yanına gelmekle çok büyük bir hata yapmışsınız
Adam böyle ekmek elden su gölden çalışmaz tabi
İki sene az zamanda değil
Böyle beklemenin sonu yok
Kv kp hiç mi bişey demiyorlar oğullarına

Back
X