Es

e oturun ızleyın yahu budamı sorun yanı ne güzel ıste al çekırdegını mısınırını otur ızle.
ay ben dızı ızlemeyı cok sevıyorum 2 senedırde hıc takıp edemıyorum dızılerı ondanmı boyle dedımki ben simdi

neyse sen bana bakma bende bır zamanların eskı dızıkolıklerındenım :)

Yaa o degil haftanin 4 gunu dizisi var beni o kadar onemsiyo benimde sevdigim diziler var o izlesin diye bisey demiyorum onunla birlikte izliyorum ama dun aksam onun dizisi reklam oldu tamda bitme reklami.benim sevdigim diziyi actim izliyorum cok guzel bi bölümüydu bana surekli ac ac dedi hic onemsemedi saygi duymadi ben onun dizilerine sevdiklerine cok saygi duyuyorm.ve sonra kavga cikti ben kolay kolay kavga cikartmam doluuyo bende buda dolmustu.ve kustuk ayri yattik bugun ben hakliyim ama kendini hakli goruyo.napiyim simdi

hay Allah ıyılıgını versın bacım :)
bunun ıcın kus ve ayrı yatılırmı alemsin yahuu sende vifi olan bı yerden ındır telefonuna ıstedıgın dızıyı yolda yada esın ısteyken falan yanlızken ızlersın ınankı ben 2 tane dızı ızlıyorum ki bu 2 sene once 10 12 falandı o 2 diziyide yolda ızlıyorum 1 gun once telefonuma ındırıyorum işe gelırken yoldada ızlıyorum :) bosuna bunlar ıcın sevgınızı saygınızı yıtırmeyın.yada gunlere bölün odamı olmadı al bı tv daha koy mutfagına hem ertesı gunun yemegını yap hemde dızını ızle :)

Canım evli olmasan ay alemsin çok tatlısın dicem de.Sende kusura bakma sürekli burda ay kocam eskisinden daha ilgili fakat daha da ilgi göstersin istiyorum, ay aşk acısı şöyle, ilişki böyle konular açıyorsun.Nedir bu merak?Konuların çok çocuksu.Haddime değil tabiiki, ama sanki sen biraz çok erken evlenmişsin.Evlenmek yaşı sorun değil de, fakat sen sanki evliliğe hazır değilsin,evliliği toz pembe sanmışsın galiba.Yok mu sana yardımcı olan insanlar?Annen ablan?

Bir dizi için ayrı yatılır mı?Abartma bu kadar.Öyle her şey için ayrı yatılmaz.Adam büyük bir kusur işlememiş,ihanet filan etmemiş intikam alır gibi ayrı yatmak da ne.Kusura bakma öyle sürekli naz yaparsan ayrı yatarsan, bu işin sonu kötü biter.

Kimsenin evliliği dört dörtlük değilki,herkesin beklentileri tam olarak karşılanmıyor olabiliyor.Annene bir sor baban nasılmış?Mutlaka oda anlatır,bir sürü uyumsuzluk olduğunu. Babana sorsan oda anlatır.Yani mutlaka her iki tarafın birbirinde beğenmedikleri tarafları vardır.

Mutlu ve uzun bir evliliğin sırrı: Saygı, sevgi ve uyum sağlamak. Tabii bunu ben söylemiyorum, artık uzun yıllar evli kalmış insanlar söylüyor. Aşk güzel birşey. Ama aşk ömür boyu sürmüyor. 1-2 sene öyle gözü kör dolanıp herşeyi toz pembe sanıyorsun.Fakat sonunda birtek sevgi ve saygı kalıyor.O kadar aşk evlililiği yapmış fakat kısa bir süre boşanmış insanlar varki, yada tam tersi aşk evliliği yapmamış fakat birbirini anlayan saygı gösteren yıllarca bir ömür sürmüş insanlar var.

İletişim uzmanları derlerki kadınlar günde 20000 kelime konuşurken erkekler 5000 konuşuyor.Eee işten eve gelince de o 5000 nin büyük kısmı dolmuş oluyor.Genelde o yüzden kısa konuşup dinlenmek günün yorgunluğunu çıkarmak istiyorlar. Eee tabii sende evde tüm gün evde oturuyorsun tek başına, enerjin çok fazla oluyor hem fazla konuşmak hemde ilgi istiyorsun, o yüzden işten gelmiş kocanla enerjiniz o an pek uyuşmuyor. Sende git bir kursa filan, yada arkadaşlarını eve çağır evde sıkılma.Ya da galiba anne olucaksın, iyi olmuş bak çocuk doğunca pek çocuğa vakit ayırmaktan seninde pek zamanın olmucak.Akşam olsunda çocuğu uyutum biraz ayaklarımı uzatıyım diceksin.

Kocanla da artık boş günlerinde bir yerlere gidin, beraber vakit geçirin. Sinemaya gidin yada güzel manzaralı bir yere piknik yapın ya orda bir yerde oturun yemek yiyin.

Arkadaslar ben erken evlendim 1 yil oldu 18 yasindayim esim 5 yas buyuk benden evliligimizin ilk baslarinda sorunlar yasadik bu yasima ragmen ben esime saygi duydum ben daha olgundum ona gore o bana hata yapti ben affettim simdi iyiyiz ona cok uyum sagliyorum onun yaptigi hatayi belki benm yuzumden yapmistir diye hep hatayi kendimde aradim hep ona iyi oldum es oldm arkadas oldum herseyini gormezden geldim simdi simardigini dusunuyorum hep ben ilgi gosteriyorum diye beni pek onemsemedigini dusinuyorum doluyo boyle bazen kusuyoruz ama ayri yatan ben degilim yataga gelmeyen o simdi soyleyin bakalim.napiyi

Back
X