savaşları bitse de kurtulsak artık
İnsaAllah bir an önce son bulur.
Ama ben bu bir sene sözlerine kesinlikle inanmam güvenmem.
Kolayina dönmezler gibime geliyor. Hadi diyelim savaş bitti. Suriye de hayat kalmadi ki. Buraya gelip cokta rahat bir hayata devam edenlerin bile isteye o halde ki Suriye'ye döneceklermi? Sanmiyorum :/ben de güvenmiyorum ama savaş bitse de ülkedeki suriyeliler dönseler diye umut ediyorum
Kolayina dönmezler gibime geliyor. Hadi diyelim savaş bitti. Suriye de hayat kalmadi ki. Buraya gelip cokta rahat bir hayata devam edenlerin bile isteye o halde ki Suriye'ye döneceklermi? Sanmiyorum :/
ben de güvenmiyorum ama savaş bitse de ülkedeki suriyeliler dönseler diye umut ediyorum
ben de sanmıyorum ama umarım dönerler
ben istemiyorum şahsen ülkemde bu kadar kişiyi
az buz değiller ki heryeri sardılar
savaş bitince dönme şartı olmalı
savaş bitince inşallah yardımlar da bitecek o zaman paşa paşa dönerler. nitekim ıraktan döndüler savaş hala devam etmesine rağmen. yaşam şartlarını beğenmemişler. bizlerde elimizden ne gelirse yapmamız gerekiyor. acımak istemiyorum ne yalan söyleyim. esenyurtta şehrin orta yerinde yolumuzu kesip zorla para istediler . vermeyince de birleştiler . o kalabalıkta ne cesaret anlamadım. korktum acıkcası.
o olayları dün açılan konuda da konuştuk
maalesef çok acayip insanlar gelmiş
herkes huzursuz
insan tabiki korkar napıcakları belli değil
kiraya vermiyo diye molotof bile atanlar varmış
ıraktan da mı gelmişlerdi buraya
yok suriyeden ırak gitmişler ama yaşam şartlarını beğenmemişler . belki ordan buraya geldiler bilimiyorum.
anladım
umarım giderler ben istemiyorum açıkçası
demek ırak ta alıyomuş bunları
neden hepsi buraya geliyo madem
en çok lübnanla buraya gelen oluyomuş
artık alınmadığını biliyorum . sınır kapaları kapandı. kaçak giren olur tabi. lübanda 3 milyon civarı varmış. bizde de 700 bin. of bide artıyormuş yani doğum falan. adanada doğumhanede yer bulamıyorlarmış bunlardan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?