Eşcinsel penguenler, heteroseksüel çiftin yumurtalarını çaldı

-mai-

Puro Üye
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2015
1.096
2.250
63

Penguenlerin bakıcısı 'Maalesef bu çiftimizin koruyacak bir yumurtaları olmadığı için diğer çiftin yumurtasını çaldılar diye düşünüyoruz' dedi

page_escinsel-penguenler-heteroseksuel-ciftin-yumurtalarini-caldi_962491197.jpg

Çin’de, Harbin Polar Land ’de bulunan bir çift eşcinsel penguen babalık duygusunu tatmak için heteroseksüel bir çiftten yumurtalarını çaldılar ve kuluçkaya yattı.

Penguenlerin bakıcısı olan kişinin Austrian Times’a aktardığına göre, eşcinsel penguenlerin ebeveynlik duygusuna çiftleşerek erişemeyeceğini bildikleri için böyle bir yol izlediğini tahmin ediyor ve “Erkek penguenin büyük görevlerinden birisi yumurtaları korumaktır. Maalesef bu çiftimizin koruyacak bir yumurtaları olmadığı için diğer çiftin yumurtasını çaldılar diye düşünüyoruz” dedi.

Eşcinsel çifti diğerlerinden ayırmak zorunda kaldıklarını belirten bakıcı “Maalesef onları ayırmak zorunda kaldık. Ama bu bir ayrımcılık değil, kuluçka zamanında diğer çiftlerin rahatsız olmaması için bunu yaptık” dedi.

Penguenlerin hırsızlığına ilişkin olarak başka bir olay da doğal yaşam alanlarını kutuplarda meydana gelmişti. Bir penguen başka bir penguenin yapmak istediği kulaçka alanındaki taşları çalmış bu olay da ilginç görüntülere sahne olmuştu.

http://t24.com.tr/haber/escinsel-penguenler-heteroseksuel-ciftin-yumurtalarini-caldi,309724

Evet eşcinsellik hayvanlarda da oluyor.

Yalniz bu yumurta çalma olayi kutuplarda da sikca oluyor.

Şöyle bir yazı buldum.

Evet. Araştırmalara göre 500'den fazla hayvan türünde eşcinsellik görülmüştür.
  • Siyah kuğu çiftlerinin dörtte biri eşcinseldir.
  • Dişi martıların %10-15'i eşcinseldir.
  • Yaban ördeklerinin nüfusunun %19'u eşcinseldir.
  • Amerikan bizonlarında eşcinsel ciftleşme, heteroseksüel çiftleşmeden daha yaygındır.
  • Yunuslarda da eşcinsellik görülür.
  • Erkek zürafaların %5'i eşcinseldir.

Kurban olsunlar verene, onlarda aile olmak istemiş.
Erkek Penguenler yumurtayı çok güzel koruyorlar, yerim ben onların ağızlarını burunlarını.

Eç cinsellik yok diyen zaten sadece papa mapa, imam vs. Yoksa her canlı türünün içinde eş cinsellik vardır, doğuştan gelir.
Ayrıca ben onları yeriiiim, gelsinler beni evlatlık edinsinler, annem izin verir; gayet hazır olmuş haldeyim :KK53:

Ben bu penguinlarin yaşan belgeselini izlemiştim çok güzel ve etkileyiciydi aynen yumurtayı birkaç ay erkekler koruyordu o şiddetli kar fırtınası ve soğukta filmde görüldüğü gibi çünkü diğer eş yemek bulmaya uzaklara gidince o yumurtayı ayaklarında soğuktan kulluçkaya yatıyorlardı epey dramatik sahneler bazı erkek oenguinler yumurtayı koruyamayıp donduruyordu, bazısı çaldırıyordu ama bazısıda güzel itinadı koruduğu için yavru yumurtadan çıkıyordu ama en vahim olan sahne tabi yumurtayı çaldıran çünkü yumurtası olmayan hırsızlığa çıkıp yumurtayı çalıyordu bu belgeseli izlemenizi tavsiye ederim

Back
X