Fırınlar, Ocaklar, Aspiratörler Esco fırın ve beyaz eşya

kurtluelma

Guru
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2011
983
5
316
İstanbul
Merhaba uzun zamandır fırın almak istiyorum bulunduğumuz semtte yaklaşık 6-7 yıldır açık olan bir esko mağazası vardı ve hiç dolaşmamıştım bugun gezme fırsatı buldum ve fıyatları inanılmaz düşük geldi.Eskişehirde fabrikaları varmış ve bayada eski bir firma ithalat ihracat yaptıklarını ürünlerin genelde yurtdışına gittiğini söylediler.
Aranızda bu markanın ürünlerini kullananlar varmı ona göre değerlendirip bir fırın almak istiyorum.

yaklaşık 10 yıldır kullanıyorum küçük fırınını çok menmunum diğerlerini bilemem

Çok teşekkür ederim mağazadaki yetkililerde memnun kalacağımı söylediler ama gerçekten fıyatlarından ötürü kafam karışmıştı küçük yada buyuk olunca değişiklik olacağını sanmıyorum zaten beyaz eşya bırazda şans işi oluyor.

aynen ben ne alsam elektronık orda sagına soluna bakarız bısı yok görünmez ewe gelırız ya kırık ya catlak patlak oluyo :)))

aynen ben ne alsam elektronık orda sagına soluna bakarız bısı yok görünmez ewe gelırız ya kırık ya catlak patlak oluyo :)))

Şans doğuştan dıye boşa dememişler bendede o yok malesef sallanıp yuvarlanıp gıdıyorum hep
sorma gitsin. hep benim başıma mı geliyor diyordum demek ki değilmiş. valla eve gelince dua ediyorum çalışsın, bozuk çıkmasın diye :)

Benımkıler saglam cıkar 15 gun sonra bozulur bırde servıste gecen zaman beklerız

Şans doğuştan dıye boşa dememişler bendede o yok malesef sallanıp yuvarlanıp gıdıyorum hep

Benımkıler saglam cıkar 15 gun sonra bozulur bırde servıste gecen zaman beklerız

ayrıca esco markası iyi bir marka bencede; kullanmadım ama fırınlarını kullanıp memnun kalanları biliyorum canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…