Eşden gizli para..

Akanseneler

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2013
595
444
103
43
iyi akşamlar,
benim biraz birikmiş param var ve bundan eşimin haberi yok.Kendi maaşimdan yatirdim biriktirdim.
Eşim paraci değil ve savurganda değil ve hiç harcamasida yoktur, fakat çalişmiyor kac yilldir çalişmiyor.
Şimdi ben mutlaka parayi kendi kontoma atmam gerekiyor ve birtakim işlemleri var ,bunlarida eşimden gizli yapmaliyim.
Vicdan yapiyorum ,öğrendiği zaman bir daha güvenmeyecek.Yalanci durumuna düşeceğim.Bende ona karşi net ve dürüst olmak istiyorum ama biraz para olduğunu bilirse daha fazla yangelip yatar ,herşeyi benim üstüme atar..

Mesela bu sene oğlum ehliyet dersine yazildi ben ödüyorum sonra bir ikinci el araba aldik ucuzundan ben ödedim sonra ailecek tatile gittik ben ödedim.Yani para oldukca hiç takmiyor.
Benim zoruma gidiyor bu durum .
Ben bu parayi ileride çocuklar veya kendim için kulanmak istiyorum .Ortada carcur olmasini istemiyorum.
Kafam çok karişik söylesemmi söylemesemmmi?.
Siz ne yapardiniz?

Ben olsam söylemem o önce koca olduğunun farkına varmali bence ondan sonra herşeyi duyup bilmeyi haketsin

Vicdan yapması gereken sen değilsin,eşin azıcık vicdan yapsın...devir değişmiş vallahi,artık erkekler iyice yüzsüzleşmiş...babam hep derdiki,adam gibi adam,evine helal parayla ekmek götüren adamdır,konu sahibi kusura bakma ağır oldu belki ama eşine neyin vicdanını yaptınki...bir de çalışmadığı halde savurgan mı olacaktı

E bacim sende boyle bi adamla nasi hala evli kalabiliyosun anlamadim ki kocanda kocalik vasfina dair hic bisey yokk sen calis adam yangelsin yatsin tabikide soylemiceksin para biriktirdigini soylede onuda onun eline say oda yesin olurmu boyle sey ya kendi parani kendin kazaniyosan ne gerek ver kocaya hayat müsterekdir...

Eski konunuzdan biliyorum eşiniz yıllardır çalışmıyordu, siz çalışıp evi geçindiriyorsunuz.
Kendinize ait paranız olması normal bu durumda

Esin çalışmıyor senin üstünden geçiniyor sende birikim yaptgn için vicdan yapiosn bence cok gereksiz karışmaya hakki yok rahat ol

Söylemeyin, kötü gün paranız olsun, dünyanın bin türlü hali var, ne zaman neye ihtiyaç olur bilemezsiniz. Kendiniz kazanıp biriktirmişsiniz, vicdan yapmanıza gerek yok kesinlikle. Üstelik eşiniz çalışsa gam yemem, ama hem yan gelip yatıcak hem de siz ona vicdan mı yapacaksınız.

Neden calışmiyo?
Eger keyfi olarak çalışmıyosa sizin paranız
hakkında da soz sahibi olamaz
Lütfen vicdan yapmayın
Eşinizin bu parayi bilmesine hic gerek yok

O yan gelip yatarken bütün sorumlulugu sana yüklerken vicani sizlamiyor ama:KK12:..sen iyi niyetli bir kadinsin belli ama sakın söyleme hayatın neler getirecegi belli olmaz..ne günlere kaldık böyle !erkekler çok bencil:sinirli:

Back
X