Eşe en ağır ceza nasıl aldırılır

Toprak111

""Yasanmayan yaslar""
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2017
5.037
6.531
148
Arkadaşlar ben avukatı memleketteyken tutmustum bi tanıdık vasıtası ile ama iletişim biraz zor oluyor, İstanbuldan avukat tutmak istiyorum acaba baro bana avukat verir mi şuan binlerce lira ödeyecek durumum yok ev kiraydı okuldu derken imkan kalmıyor.

Ben eşimin 2. Eşi olduğumu ve kandırıldığımı bana uyguladığı psikloljik şiddeti , kafama silah dayadığını ne ispatladığım zaman yüklü bi tazminat alır mıyım o kadar kinliyim ki en çokta babamın ahını bırakmamak istiyorum onlar kanser hastası babama çektirmediklerini bırakmadılar bende ailecek onlara çektirmek istiyorum, KB gecen aradı bana telde hakaret etti hepsi ceza aalın istiyorum her anlamda bana yol gösterir misiniz eşim ve ailesinin en ağır cezaları alması için ben başka ne yapabilirim onlar için para çok önemli , bir de en son ceza almış herhalde komutandan ama ben işinden atılmasınıda istiyorum gerçekten canım çok yanıyor artık gözüm kinden nefretten baska bişey görmüyor lütfen yardımcı ve destek olun buradan başka kendimi anlatabileceğim yer yok:(

Arkadaşlar ben avukatı memleketteyken tutmustum bi tanıdık vasıtası ile ama iletişim biraz zor oluyor, İstanbuldan avukat tutmak istiyorum acaba baro bana avukat verir mi şuan binlerce lira ödeyecek durumum yok ev kiraydı okuldu derken imkan kalmıyor.

Ben eşimin 2. Eşi olduğumu ve kandırıldığımı bana uyguladığı psikloljik şiddeti , kafama silah dayadığını ne ispatladığım zaman yüklü bi tazminat alır mıyım o kadar kinliyim ki en çokta babamın ahını bırakmamak istiyorum onlar kanser hastası babama çektirmediklerini bırakmadılar bende ailecek onlara çektirmek istiyorum, KB gecen aradı bana telde hakaret etti hepsi ceza aalın istiyorum her anlamda bana yol gösterir misiniz eşim ve ailesinin en ağır cezaları alması için ben başka ne yapabilirim onlar için para çok önemli , bir de en son ceza almış herhalde komutandan ama ben işinden atılmasınıda istiyorum gerçekten canım çok yanıyor artık gözüm kinden nefretten baska bişey görmüyor lütfen yardımcı ve destek olun buradan başka kendimi anlatabileceğim yer yok:KK43:
Bence önce biraz sakin ol derin nefes al. Cezai yaptırımı olan ne yaptılarsa cezasını talep edebilirsin ama cezai yaptırımı olmayan şeylerde de havadan suç unsuru ortaya çıkaramazsın. Kendine feminist bir avukat bul her şeyi senin lehine hallederler tabiki etik çerçevesinde

Bence önce biraz sakin ol derin nefes al. Cezai yaptırımı olan ne yaptılarsa cezasını talep edebilirsin ama cezai yaptırımı olmayan şeylerde de havadan suç unsuru ortaya çıkaramazsın. Kendine feminist bir avukat bul her şeyi senin lehine hallederler tabiki etik çerçevesinde
Benim söylediğim her şeyin ispatı var en son ailesi aradı hakaret etti artık dayanamıyorum, babam şuan hastanede yatıyor sürekli ah ediyor eşime ve ailesine , bu kadarı fazla artık gerçekten çok ağır şeyler yapmaya basladılar

Benim söylediğim her şeyin ispatı var en son ailesi aradı hakaret etti artık dayanamıyorum, babam şuan hastanede yatıyor sürekli ah ediyor eşime ve ailesine , bu kadarı fazla artık gerçekten çok ağır şeyler yapmaya basladılar
Ee tamamdır suç unsuru barındıran her şeyin hesabını ispatıyla sorabilirsin. Baro sana tabiki avukat atar şansına feminist avukat denk gelirse işin kolaylaşır psikolojik fiziksel şiddet gördüğünü ispatlarsan feminist avukatlar sonuna kadar arkanda durur merak etme. Sen yine kinden öfkeden uzaklar keskin sirke seni yıpratmasın şikayet edeceksin zaten çok şey yapma

Ee tamamdır suç unsuru barındıran her şeyin hesabını ispatıyla sorabilirsin. Baro sana tabiki avukat atar şansına feminist avukat denk gelirse işin kolaylaşır psikolojik fiziksel şiddet gördüğünü ispatlarsan feminist avukatlar sonuna kadar arkanda durur merak etme. Sen yine kinden öfkeden uzaklar keskin sirke seni yıpratmasın şikayet edeceksin zaten çok şey yapma
Aşırı psikolojik şiddet gördüm en son eve geldiğinde kavga etmiştik daha kolunda yaraları duruyor lanet olsun öyle çok öfkeliyim ki

Canım hakkını araman çok güzel taktir ettim konunun asla peşini bırakma inşaAllah işlerin rast gider. Babanın ahı yeter sen hiç üzülme.

Ben senin hayatın için endişe içindeyim çünkü adam psikopat sen kendin söylüyorsun başıma silah dayadı diye. Uzaklaştırma kararı aldır gerekirse koruma talep et. Çünkü seninle daha ağır ugrasacaklar. Sıcak savaş başladı. Rabbim yardımcın olsun.

Baro avukatıyla zor olabilir bence de. Parayı gözden çıkarıp dişli bir avukat bulmanız şart. Malum, uğraş gerektiren şeyler bunlar barodan atanan avukatın da o kadar uğraşacağını sanmam açıkçası. Zaten bildiğim kadarıyla da tazminat miktarları öyle "donuna kadar alacak" miktarda olmuyor.

Canım hakkını araman çok güzel taktir ettim konunun asla peşini bırakma inşaAllah işlerin rast gider. Babanın ahı yeter sen hiç üzülme.

Ben senin hayatın için endişe içindeyim çünkü adam psikopat sen kendin söylüyorsun başıma silah dayadı diye. Uzaklaştırma kararı aldır gerekirse koruma talep et. Çünkü seninle daha ağır ugrasacaklar. Sıcak savaş başladı. Rabbim yardımcın olsun.
Allah razı olsun bu kadar kolay olmayacak bazı şeyler giden gençliğim kaybolan yıllarım herşeyin intikamını almadan ölürsem gam yerim

Baro avukatıyla zor olabilir bence de. Parayı gözden çıkarıp dişli bir avukat bulmanız şart. Malum, uğraş gerektiren şeyler bunlar barodan atanan avukatın da o kadar uğraşacağını sanmam açıkçası. Zaten bildiğim kadarıyla da tazminat miktarları öyle "donuna kadar alacak" miktarda olmuyor.
Her şey tazminat değil gerekiyorsa ceza alsın işinden ol ailesinde acı cejsin istiym

Back
X