- 31 Ağustos 2016
- 460
- 134
- 33
Kizlar esimin evlenmeden onceki kredisini evlendikten sonra öğrenmiştim. Buyutmedim olayı sadece soylememesine benim kizacagimi bahane göstermişti. Oylede oldu kızdım ama cok buyutmedim. Benden once diye. Simdide bazi konularda suphelerim var çünkü sifrelerini vermiyo bana. 2 senelik evliyiz bu arada. Söyleyince elime para kalmıyor bakacak bisi yok diyo. Aldatilmadan falan suphelenmiyorum ama midemi bulandırıyo gizli saklı isler. Ben çalışmış olsam kendime yetsem neyse ama maddi olarak ona bagimliyim. Is arıyorum zaten. Bu konu huzurumu bozuyo ne zamanda acsam tartışıyoruz. Nasıl ikna ederim esimi herseye ortak karar vermede? Ihtiyaclarimı alıyor bu ardaa ama fazladan bisi alsam gözüne batıyo. Kendide gezip tozmuyo ama iddia okey falan oynuyo ama küçük paralar veriyo büyük degil 10 lira falan. Bide buyuk masraf sigarası var. Paramız yoksada bileyim goreyim diyorum. Kartın birini kapatalım dedim yanaşmadı ne emmeye geliyo ne gommeye. Bu durumda olan varmi yada siz olsaydınız napardiniz?