• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşe güvensizlik

Sshelby

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2016
460
134
33
Kizlar esimin evlenmeden onceki kredisini evlendikten sonra öğrenmiştim. Buyutmedim olayı sadece soylememesine benim kizacagimi bahane göstermişti. Oylede oldu kızdım ama cok buyutmedim. Benden once diye. Simdide bazi konularda suphelerim var çünkü sifrelerini vermiyo bana. 2 senelik evliyiz bu arada. Söyleyince elime para kalmıyor bakacak bisi yok diyo. Aldatilmadan falan suphelenmiyorum ama midemi bulandırıyo gizli saklı isler. Ben çalışmış olsam kendime yetsem neyse ama maddi olarak ona bagimliyim. Is arıyorum zaten. Bu konu huzurumu bozuyo ne zamanda acsam tartışıyoruz. Nasıl ikna ederim esimi herseye ortak karar vermede? Ihtiyaclarimı alıyor bu ardaa ama fazladan bisi alsam gözüne batıyo. Kendide gezip tozmuyo ama iddia okey falan oynuyo ama küçük paralar veriyo büyük degil 10 lira falan. Bide buyuk masraf sigarası var. Paramız yoksada bileyim goreyim diyorum. Kartın birini kapatalım dedim yanaşmadı ne emmeye geliyo ne gommeye. Bu durumda olan varmi yada siz olsaydınız napardiniz?

Parasını telefonunu nasıl saklar ya. Yada neden göstermez ki bir insan eşine. :işsiz:

Saklamasi dogru degil.Bu tipler konusarak anlamaz.Tek cözumu var aynisini sende yapicaksin.Ac bir kart sifresini verme sende gizli sakli yap .
Sorarsa sifresini sende verde .Anca boyle anlar.

Saklamasi dogru degil.Bu tipler konusarak anlamaz.Tek cözumu var aynisini sende yapicaksin.Ac bir kart sifresini verme sende gizli sakli yap .
Sorarsa sifresini sende verde .Anca boyle anlar.
Ben calısmıyorumki herhngi bir gelirim yok neyle yapayım

Benım eşimde saklasa bende şüphelenırım.
Haklısın. Al karşına anlat endişelerini .
Böyle evlilik olmaz. Ne demek telefonunu falan saklamak . :KK64:

Ortak hayata adım atıp maddiyatı kendi tekelinde tutması aşırııı sinir bozucu...Bu durumu bu zamana kadar kabul etmeniz de sizin suçunuz kredi borcunu bile evlenmeden önce paylaşmalıydı böyle iş mi olur kesin bir tepki koyun gerekirse tartışın çünkü ricayla bu işi çözebilecekmişsiniz gibi görünmüyor dışarıdan.

Yok iş arıyorum zaten Visne27 Visne27

Anlattım sesini yükseltiyo anlamış olsa açmazdımki konu bide burdan yardım alayım dedim
Ortak hayata adım atıp maddiyatı kendi tekelinde tutması aşırııı sinir bozucu...Bu durumu bu zamana kadar kabul etmeniz de sizin suçunuz kredi borcunu bile evlenmeden önce paylaşmalıydı böyle iş mi olur kesin bir tepki koyun gerekirse tartışın çünkü ricayla bu işi çözebilecekmişsiniz gibi görünmüyor dışarıdan.

Tartışıyoruz zaten ama diretiyo bu konuda huzursuz olmak pahasına

Anlattım sesini yükseltiyo anlamış olsa açmazdımki konu bide burdan yardım alayım dedim

bence hemen is bulmaya bak market vb magaza gorevlilerdin is cok bir sure idare atceksen boyle bor yerde calis

Benden sana tek tavsiye böyle bir evlilk olmaz.
Benım başımda olsa ortalıgı ayaga kaldırırım .
Düzelmiyosa bende orda olmam zaten .
Çalışsan nolcak kı ?
Adam gizli saklı işler çeviriyor . Sen işe başlayınca mı düzelcek .

Benden sana tek tavsiye böyle bir evlilk olmaz.
Benım başımda olsa ortalıgı ayaga kaldırırım .
Düzelmiyosa bende orda olmam zaten .
Çalışsan nolcak kı ?
Adam gizli saklı işler çeviriyor . Sen işe başlayınca mı düzelcek .
Bende kendime kadar harcar intikam alırım çalışırsam empati yapar işte ama bulamıyorum

Telefon sifresi değil kizlar H HarleyyQuinn Asbei Asbei banka hesap şifreleri

Benimki de böyle yapıyordu ben internet bankacılığına güvenemiyorum hackliyolar diyordu bankacılık uygulaması kullanmıyordu meğer ben ne kadar çektiğini görmeyeyim diyeymiş iddiaya yatırmış hatrı sayılır para ben salağında aklına hiç gelmedi haklısın demiştim bu açıklamayı yaptığında

Benimki de böyle yapıyordu ben internet bankacılığına güvenemiyorum hackliyolar diyordu bankacılık uygulaması kullanmıyordu meğer ben ne kadar çektiğini görmeyeyim diyeymiş iddiaya yatırmış hatrı sayılır para ben salağında aklına hiç gelmedi haklısın demiştim bu açıklamayı yaptığında
Zaten yiğidin malı meydanda olur.
Saklıyorsa bi b*klar çeviriyodur.

Back
X