Eşe sevgiliye yapılan romantik süprizler

1eylul

Üye
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2014
26
0
6
Bursa
Merhaba
Bu konu daha önce açılmış olabilir ancak arama yaparak bulamadım..
Eşinize, sevgilinize yaptığınız veya hayalini kurduğunuz romantik süprizlerinizi paylaşabilir misiniz? :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Benimki biraz basit olacak ama ben açıkçası çok romantik bi kız değilim evlenince tabi farklı olurum da simdi öyle yapış yapış sürprizler yapmaya çok gerek duymuyorum arada yapıyorum tadı kaçmasın diye. Geçenlerde sevgilim için bi kutu hazirladim, içine onun icin yazdığım mektupları, en sevdiğim şiirleri yazdip koydum, sol anahtarlı bi kolyem vardı sol anahtarı sembolünü koydum (ben o sembolü çok severim o da bunu bilir sendigim birşey hatıra kalsın istedim), feribot bileti vardı elimde ilk opustugumuz güne ait onu koydum, bir de fotoğraflarımizi. Basit ama çok hoşuna gitmişti. Hele bir evlenelim ona ne sürprizler yapcamm şimdiden hayal kuruyorum :D

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

İşten gelmişti yorgun ve açtı...
Sen duşunu alana kadar yemek hazır olur dedim ve duşa girdi...
O çıkana kadar yemek hazırdı... Masada mumlar ve duvara asılı fotoğraflarımızı görünce çok şaşırmıştı sevgilim :1:

Seninle evlenmek isteyerek ne kadar doğru birşey yaptığımı bi kere daha gördüm dedi :1:
Nasıl yani dedim :1:
Basit bi yemek değil,basit birşey değil bu yaptığın! Seninle evlendiğimizde geçecek günlerimizden sadece biri gibiydi... Fragman gibi yani...
En güzel yanı da bu oldu aslında dedi...

Hissetmek işte mühim olanı bu...

Daha ne sürprizler yapacağım paşama :1: :nazar:

Back
X