Eşeği raylara bağlayıp ölüme terk ettiler!

Caddy

Guru
Kayıtlı Üye
28 Mart 2012
8.170
2.002
448
Kocaeli
Niğde'nin Ulukışla İlçesi'nde kimliği belirsiz kişiler, kime ait olduğu belli olmayan eşeği iple demiryoluna bağlayıp ölüme terk etti. Bir yük treni, eşeğe 3 metre kala güçlükle durabildi

Olay Niğde'nin Ulukışla İlçesi'nin Osmancık Mevkii'nde meydana geldi. Konya'nın Ereğli İlçesi'nden Çakmak Köyü İstasyonu'na giden 33081 sefer sayılı yük treninin makinisti 35 yaşındaki Veli Şener, Osmancık Mevkii'ne yaklaştığında raylar üzerinde bir eşek gördü. Korna çalarak uyarmaya çalıştığı eşeğin halen rayların üzerinde durduğunu gören Veli Şener hemen fren yaptı ve hayvana 3 metre kala güçlükle durabildi.

İNSAN OLAMAZLAR

Treni durduran makinist, lokomotifinden inip eşeğin yanına gittiğinde, hayvanın ayaklarından iple raya bağlandığını fark etti. Gördüğü manzara karşısında şoke olan Şener, ipleri keserek eşeği serbest bıraktı. Eşeğin ölmesi için raylara bağlandığını ve yapılanın vicdansızlık olduğunu belirten Veli Şener, "Bunu yapan insanlar hayvanın orada parçalanmasından ne zevk alacaklar? Bunu yapanlarda vicdan yok mu? Yazıklar olsun" dedi.

Şans eseri lokomotifin arkasında vagonların olmadığını kaydeden Şener, "Lokomotife bağlı vagon ve yükler olsaydı mümkün değil duramazdık, hayvana çarparak parçalardık. İnsanlar, trenleri arabalar gibi değerlendirmesin. Binlerce tonluk trenlerin arabalar gibi hemen durması mümkün değildir" diye konuştu.

Eşeğin kimler tarafından raylara bağlandığı ise araştırılıyor.

DHA

Surekli soyluyorum da bana kiziyorlar.
Bu ulkede gereksiz hayvandan ziyade gereksiz dunyaya gelen cocuklar sorunu var arkadas!
Dogurup dogurup saliyorlar sokaga,, ondan sonra da merhametsiz egitimsiz canavarlar kol geziyor ortalikta..
Hic o guzel hayvanlara yapilir mi bunlar.
Allah hayvanlari insanlardan korusun ve zor durumdaki garibanlara yardim etsin...

Etrafta çok vahşi ve teklikeli yaratıklar var insana benzeyen ama insal olmayan

Bu dünyanın en tehlikeli varlığı insanlar.. hepimiz az ya da çok öyleyiz. Sadece dereceleri farklı böyle bir vicdan böyle bir psikopatlık nasıl var olabiliyor aklım almıyor o hayvanı o şekilde öldürünce ellerine ne geçecek. Konuşamıyor, yardım isteyemiyor, kaçamıyor. Allah ıslah etsin.

Valla çok söylerim ama ağır kaçar ama dur şunu söylemezsem içimde kalır, eşeği bağlayan adam sen o eşeğin tırnağı olamazsın Birde raylara bağlamış tren çarpsın ölsün diye, cani varlık doğaya salsaydın bari, bu Dünya'da 4 bacaklılardan korkmayın, 2 bacaklılar daha tehlikeli

Onu baglayan kesin oralarda bir yere saklanmis bekliyordur bence, hayvan nasil parcalanacak seyretmek icin.. Boyle durumlarda hemen cevreyi kolacan etmek lazim.

Ya haberi okurken gözlerim doldu nasıl bir vicdansızlık bu hiç bir şekilde kendini savunamayan bir canlı nasıl eziyet edilir aklım almıyor Allah bunu yapanların neyse...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…