Eşek olana semer vuran çok olur

anneyim83

Baş 69,guncel66.5,ilk hedef 65,son hedef 60
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2012
1.509
2.458
133
Konudaki eşek ben oluyorum. Eşim olacak şahısa her şeyi tepside sunduğum icin.
Bugün piknikteydik. 7 gibi eve geldik çocukların banyosu ,çamaşırı yıka,bulaşığı topla yıka günün yorgunluğu zaten var yoruldum iyice. Sabah yola çıkacağız valiz yok.esimi çağırıyorum yardıma elinde telefon karşısında TV maç izliyor. Sesleniyorum 2. Ya da 3. De cevap veriyor. En son bağırdım kalk tut bir işin ucundan diye. Ne var ne bağırıyorsun dedi geldi. Çamaşırı as dedim. Ben de valize koyacaklarimi hazirliyordum. Çamaşırları hiç açmadan top top askıya koymuş ve salona gitmiş elinde telefon yine.bebegi aldım yatiyorum dedim,sabah gitmiyoruz dedim.ne ,ne diyorsun dedi,çocukları yatırdı geldi niye gitmjyoru dedi,yoruldum artık valiz hazirlamadim gitmiyoruz dedim.
Her zamanki gibi tartismadi benle,vurdu kafayı yattı.hicbir şey hazirlamadim.gercwkten gitmek istemiyorum.kp yalnız yaşıyor ,her gitmemde evi dip köşe temizliyorum. Fazla iyiyim,fazla fedakarim, içimde hizmetçi ruhu var.
 
Senin iyi ve fedakar biri olmanla esinle arandaki iletisim sorununun ne alakasi var ki
 
Fedakar cefakar olmak iyi birsey degil ki
Ne yapiyorsaniz kendi kendinize yapiyorsunuz
Kimse fedakarsiniz diye size madalya takmayacak , yapmak istemiyorsaniz yapmayin , cozumu bu kadar basit
 
Kocan halden anlamıyor senle alakası Yok. Okadar normal geliyo ki artık yaptıkların değeri kalmamış. Gitme bişeyler yapana kadar iyi yapmışsın.
 
Bazı konularda Ataerkilkiğe hayır diye bağırasım geliyor !

Sen is yaparsin ama hepsini yapamazsin . En az 4 kisilik isi bir kisi yapiyor ne kadar mantıklı?
 
Hayatın altın kurallarından en altını "sana bir şeyi defalarca yap demeden yapma", eşinin sana yaptığı gibi. Kendi kendine yapıp yapıp çok yoruluyorum çok fedakarım dersen daha çok yorulursun . Üstüne bide seneler sonra sana çıkar biri der ki "yapmasaydın. Kim sana yap dedi?"
 
Bundan sonra Kp gitseniz dahi gündelikçi bayan çağırın temizlesin eşinizde ücretini ödesin..
 
Külkedisi geldik külkedisi gidicez. Fedakarlık güzel şey tabi evlilikte ama en çoğu kadınlara mı yüklenir?
 
Gitmeyin eger gidecekseniz gitmeden bir temizlikçi kadın tutun temizlesin öyle gidin

Siz de bir can taşıyorsunuz
Ayrıca belli süre işlerden elinizi cekin degeriniz anlaşılsın
 
Çok fedakar olmamak gerek.Ne kadar yaparsanız hepsi sizin göreviniz olur,herkeste bu duruma alışır.Sizde de aynen böyle olmuş.Kendinizi bu kadar hırpalamanıza değmez,emin olun.
 
Sen herseye yetistigin icin esin de senden bekliyor herseyii kuzu gibi duruyo cunku senin enin de sonunda yapicagini biliyor isleri
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…