esenler bagcilar tarafinda doktor

ceycey90

Üye
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2016
399
154
23
32
Ağustosta 1 yıl olcak bebeğim olmuyor Doktora gidicem memnun kaldığınız doktor varmi

Esenler kadın doğum çocuk hastanesinin doktorları iyi.Bayan olarak belkıs hanımı çok ovuyorlar.Benim doktorum murat talip kalemli.Ben memnunum ne sorduysam cevabını fazlasıyla aldım ve hep içimi rahatlattı.

Bayam doktorun adı belgin de olabilir emin olamadım şu an.

Cok teşekkür ederim canım Şubat ayında gittim o hastaneye doktorun adi aysel di bi sene olmadigi icin pek yardımcı olmadı sen suan hamilemisin canm
Aysel olmadığına eminim iki arkadaşım da ona gidiyordu ben bayan erkek doktor farketmez dedigimden murat beye gidiyorum.
Benim ilk zamanlardan beri.hep adet duzensizligim vardı.2014te bekarken de bu sebeple murat beye gitmistim tedavi uyguladı duzene girdi bi sure.evlendikten bikac ay sonra bozuldu ara kanamalar vs oldu çocuk düşünmeye başlamadan bi sorun varsa cozeyim dedim özel bi hastaneye gittim ama sontordan memnun kalmadim tekrar devlete murat beye geldim. Tüm sorularimi cevapladi.icim rahatladi ultrason tahlil vs sonucu iki ay ilaç tedavisi verdi.ilac bitince gittim cocuk dusunuyorsan bekleme bence her değerin normal dedi beni gaza verdi ve iyi yapayım dedim o ay da hamile kaldım çok şükür. 6 ay dene olmazsa gel demişti bu arada kendisi.
Sıfırdan başlıyor her şeye daha önce gittiğin doktorlar umrunda olmuyor her şeye kendisi yeniden bakıyor.
Mesela benim özelde gittiğim domtor ilaç verdi ama açıklama yapamadı bana ben de ona gitmeyi bıraktım. Murat bey de aynı ilacı verdi ama gönül rahatlığıyla kullandım çünkü sebepleriyle çok güzel açıkladı.

Ayy canım çok iyi ya cok saol Allah razı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…