Esenler Bölgesi ve Yakınlarında Doktor Tavsiyesi

gokce7374

Üye
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2014
36
0
16
35
İstanbul
Merhaba,ben 24 haftalık hamileyim.Esenlerde Avicenna hastanesinde bir doktoruma kontrollerimi yaptırıyordum.Ayrıca daha önceki düşüğümden dolayı saptanan kan pıhtılaşması riskine karşın iğne kullanıyorum.Yalnız doktorum 7.ayda iğneyi keseceğini gerek olmadığını söyledi.Ben çok araştırdım tüm doktorlar bu iğnenin doğuma kadar kullanılması hatta doğumdan sonra bile 5-6 hafta kullanılması gerektiğini söylüyorlar.Şimdi doktorumdan soğudum,güvenim kalmadı.Esenlerde bildiğiniz tam teşekküllü bir hastane arıyorum.Ya da daha yakın semtlerde iett kullanıp gelip gidebileceğim bir hastane... Bu bölgelerde oturan ya da doğum yapan hanımlar bana doktor tavsiyesinde bulunabilir misiniz? Şimdiden teşekkürler...

Son düzenleme:
bende esenlerde oturuyorum bahçelievler de kadındoğum hastanesi var nejla hanım çok iyi bir doktor ben ona gidiyorum eşi de jınekolog muş paslaşarak iş yapıyorlarmış çok iyi bir doktor tavsiye ederim

Ben öncelikli olarak Esenler bölgesinde yürüme mesafesi arıyorum veya yakın semtlerde iett ile kolay gidip dönemileceğim. Bağcılar medipol hastanesi hakkında çok yorumlar yapılmış bir doktora iyi diyen başkası kötü demiş.Siteden baktığımda farkettiğim kadarıyla doktorlar çok gençti 1980 doğumlu falan.Sezeryan düşündüğüm için biraz doktor önemli diye düşünüyorum.

Back
X