Esenler medipol ayten hanıma gidenler.

ymsrnv

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2011
273
116
103
Kızlar 4-5 haftalık hamileyim. Meltem hastanesinde bi doktora gidiyordum o göbeğimden bakıp daha kesesi gözükmüyo bile 2 gün sonra gel kese olunca hamilesin derim dedi. İnternetten baktım erken dönemlerde alttan muayene ile görülüyorMuş. Beni acaba kesesi yok mu diyene kadar bi alttan da bakabilirdi diye düşünüyorum daha asla gitmem oraya.hemde evime esenler medipol daha yakın hemde daha ucuz.aradım ayten hanım boşmuş ama nasıl bi doktor giden varsa yardımcı olabilir mi?

Canım noldu medipole gittin mi ayten hanıma yoksa başka bi doktor mu buldun, ben de doktor arayışındayım da bilgilendirirsen sevinirim..

Konuyu simdi görüyorum.bende hamileligimin basinda ayten hanima gittim. Gayet anlayisli guler yüzlü bir bayan. Ama hastanede yogun bakim unitesi olmadigi için daha sonra bıraktım

Ya ben aslında özelden sezeryan yüzünden pek istemiyorum Sezeryan yanlısı oluyo ne olursa olsun son ana kadar aslında önce onu netleştirmek istiyorum bezmialem hastanesine randevu aldım bi de oraya bakcam ama özel olursa tercihim orası olabilir

Canim ben donup dolasip yome bugun ayten hanima randevu aldim. Dun gece cok araştırdım. Kendisinde dogum yapanlarin yorumunu okudum normal doğumu destekleyen bir doktormus

Bende az önce bayrampaşa kolan hastanesi dilek hanıma gittim sevimli gerçekten oraya da devam edebilirim

Bende az önce bayrampaşa kolan hastanesi dilek hanıma gittim sevimli gerçekten oraya da devam edebilirim
Ben oraya gidiodum canim selver hanima ama bir kac kez gereksiz yere tahlil istedigini yakaladim. Orda yaptirmadim tahlili devlete gittim yoksa anlamicaltom. Simdi boyle yapan dogumda sirf para yuzundem sezeryana alir diye korkmaya basladim birakmaya karar verdim

Belki o doktor öyledir dilek hanıma da bakarım öyleyse son durak ayten hanıma giderim olmazsa çünkü burası bana daha yakın gerçekten

Belki o doktor öyledir dilek hanıma da bakarım öyleyse son durak ayten hanıma giderim olmazsa çünkü burası bana daha yakın gerçekten
Evet banada cok yakn 5 dk aram var ama olmayinca olmuyor hakkında hayirlisi canim

bu kadar tatlı iyi para yanlısı olmayan bi doktor olur kesinlikle ayten hanım ideal bı tercıh olucaktır. tavsıye ederım bayanlar

Ayten hanmda doğum yaptım gerçekten normal doğum yanlısı çok güler yüzlü pozitif bir hatun.Bana çok yardımcı oldu sağolsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…