ESENLER MEDİPOL HASTANESİNE GİDENLER

ccANSINSEnn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Mart 2013
80
21
98
medipol hastanesinde dogum yapmayı düsünen varmı arkadaslar hastane yeni dogumhanesi yeni acılıyo ve ücretleride gayet uygun

medipol hastanesinde dogum yapmayı düsünen varmı arkadaslar hastane yeni dogumhanesi yeni acılıyo ve ücretleride gayet uygun

Slm canım bende esenler medipole gidiyorum rutin gebelik takibim için hast. çok beğendim ilgi alaka iyi dr. da sevdim doğumu orda yapmak isterim ama bnm sıkıntım ben tarabyada oturuyorum burada bana yakın iyi bir hastane olmadığı için esenler medipole gittim ve beğenince devam ettim ama şu an tedirginim acaba evde sancılarım başlasa oraya doğuma sorunsuz yetişebilirmiyim die.

Bende medipol esenlere gidiyorum ilk fatma hanima gittim memnun kalmadin simdi ise elif hanima gidiyorum tavsiye edeveginiz doktor varmi

Merhabalar;
Esenler Medipol Üniversitesi Sağlık Uygulama Araştırma Merkezi Esenler Hastanesi 'nin Gebe Danışmanıyım.
Yazışmalarınızı okudum ve aklınızdaki soru işaretlerini bir nebze olsun cevaplamak istedim.
Kadın Doğum Polikliniğinde bütün hekimlerimiz bayan, doğumhane ve travay ( sancı odası ) odaları tek kişiliktir.
Dallarında uzman hekim ve ebelerle çalışmaktayız.Daha detaylı bilgiler için hastanemize gelip benimle irtibata geçebilirsiniz.
Sağlıklı günler dilerim.

Bende medipol esenlere gidiyorum ilk fatma hanima gittim memnun kalmadin simdi ise elif hanima gidiyorum tavsiye edeveginiz doktor varmi
Bende ayten o. hanıma gidiyordum ama memnun kalmadım. pek ilgili değil, sert cevaplar veriyor. Elif hanım nasıl?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…