Esenler Medipolde doğum yapan yada yapacak olanlar

kaplica

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2012
1
0
86
Ordu
Merhaba esenler medipolde k.dogum dr. ayten hanima gidiyorum. Dogumuma yaklaşık 3 hafta var ve hastanede doğum yapanlar fikirlerini paylaşabilir mi

Merhaba esenler medipolde k.dogum dr. ayten hanima gidiyorum. Dogumuma yaklaşık 3 hafta var ve hastanede doğum yapanlar fikirlerini paylaşabilir mi

Merhabalar bende Ayten hanıma gidiyorum ,iki arkadaşım esenler medipol de Doğum yaptı cok memnun kaldılar ,zaten Ayten hanım bi Harika sırf onun için yine kalınır bence :)

Merhabalar bende sorunuzn cvabini ariyorum ama pek birsey bulamadim acaba siz memnun kaldinizmi normal dogum ve sezeryan ucretleri nekadardi?

Doğum yapan hanımlar keşke buraya tecrübelerini yazsalar. Ben de esenler medipolü düşünüyorum doğumum yaza kısmetse. Normal doğumda ortam nasıl, bebeği hemen getiriyorlar mı? İlk doğumum ve bu konularda hiç bilgim yok yazan arkadaşlar olursa çok sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…