Esenyurtta devlet hastanesinde en iyi kadın doğum

Ysmn61

Üye
Kayıtlı Üye
6 Mart 2016
39
29
18
34
Arkadaşlar esenyurta evlendikten sonra taşındım ve hastane ve doktorlar hakkında hiç bir bilgim yok hamileyim ve hangi doktora gideceğimi bilmiyorum bilen kişiler varsa ve yardımcı olursa çok mutlu olurum

Anlaşılan burda esenyurtta oturan hiç kimse yok
Canım esenyurtta devlet hastanesi iyi değil gibi geldi bana bir defa gittim oda pek memnun kalmadım. Esenyutta nerde oturuyorsun bilmiyorum ama esencan hastanesi var özel orası iyi diyorlar ama tanıdık doktor yani adını duyduğum doktor yok kanuni var devlet hastanesi bir kerede oraya gitmiştim orası iyi bir haatane.Ama malesef önereceğim bir doktor yok . Birde esenkent girişine medicalpark diye bir özel hastane açılacak belki açılmıştır birde oraya bak derim ayrıca anadolu hastaneside iyi bir hastane diyorlar bildikletim bunlar umarım yardımcı olabilmişimdir.

Esenyurtta oturuyosan devleti önermiyolar ama esencanda bayan bi doktor var adı Sümeyye yada sümeyra öyle bişey olması lazım tam hatırlamıyorum isim olarak o bayanı cok övdüler ama bn kanuni sultan süleyman hastanesinde dogum yaptım 4 martta :)bizde nerdeyse bir aylık olcaz inş giderseen esencan yada kanuniye git heee suda war ki özel doga hastanesi war orda da faruk bey süper biri bn ona cok gttim ve gayet uygun sen tam olarak nerde oturuyosun bi onu bilsekk

Arkadaşlar esenyurta evlendikten sonra taşındım ve hastane ve doktorlar hakkında hiç bir bilgim yok hamileyim ve hangi doktora gideceğimi bilmiyorum bilen kişiler varsa ve yardımcı olursa çok mutlu olurum
Canım bende hastanenın hemen karşisindakı büyük gri binalarda oturuyorum.benim medipol mega daki doktorum esenyurt devlet hastanesinde dr neşe hayırlıoğlu kızımın dogumunu o yaptırdı...çok sevecen tatli ve bilğili biridir kesinlikle öneririm.

Uzun süredir giriş yapmıyordum herkese çok teşekkür ederim cevapları için ben esenyurttan vazgeçtim eski oturduğum yerde yani güngörende ilgi hastanesine gitmeye karar verdim bana uzak kalacak ama en azından bildiğim biryer :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…