• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esenyurt'ta kadın dogum doktoru

Onfo

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2018
315
-147
98
35
Merhaba hanımlar Esenyurt'ta yaşıyorum, doğum için bana önerebileceğiniz güzel bir özel hastane ve kadın doğum doktoru varmı bayan olursa sevinirim.

Merhaba hanımlar Esenyurt'ta yaşıyorum, doğum için bana önerebileceğiniz güzel bir özel hastane ve kadın doğum doktoru varmı bayan olursa sevinirim.
yenı hayat tıp merkezı meral solak vatandost bıde doğa hospıtal zeynep hanım vardı ıkısıde çok ıyı cok memnunum

Siz meral Hanımda doğum yaptınız o zaman. Kibar birimi ilgilimi
VALLA BEN COK MEMNUNUM GAYET KIBAR TEK TEK ANLATIR KAPISI TIKLIM TIKLIM DOGUMUMDA BENIM NÖBETÇİYDİ 5 DAKIKADA BİR ARAYP SORMUSTU BENI EBELER DE SASIRMISTI SENI COKSORUYOR DEMISLERDI BI MUAYENE OLMANI TAVSIYE EDERIM

VALLA BEN COK MEMNUNUM GAYET KIBAR TEK TEK ANLATIR KAPISI TIKLIM TIKLIM DOGUMUMDA BENIM NÖBETÇİYDİ 5 DAKIKADA BİR ARAYP SORMUSTU BENI EBELER DE SASIRMISTI SENI COKSORUYOR DEMISLERDI BI MUAYENE OLMANI TAVSIYE EDERIM
Teşekkür ederim , siz bu yılmı doğum yaptınız muayene sezeryan ücreti filan nedir bilginiz varmı.

Çocuk ölümleri de artınca haliyle özel hastaneye güvenemedim
Bir bilen olsun istedim en azından içim rahat eder. Devlet hastanesinde zaten zor olur.

Back
X