esenyurtta özel hastahane tavsiyesi acilllll

• Konu Sahibi Konu Sahibi aoh
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

aoh

Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2012
5
0
16
Antalya
esenyurt veya avcılarda doğum için doktor tavsiyesi yapabilirmisiniz lütfen.

medilife a gidiyorum ben memnunum gayette.medilife gidersen senem hm. yada aynur hm. tavsiye edebilirim. avcılar hospitala gitmiştim daha önce, o dr. özel sanırım ciddi hatalar oldu ve devam etmedim. avcılar hospitalde nil hm. da doğum yapan arkadaşlarım var çok memnunlardı. oraya gidersen sakın fatma tulunoğluna gitme derim. ki onun zaten özel muaneyehane gibi bi klinide var. beylikdüzünde mediciana da var ama ben gitmedim oraya. sürekli devam edicem ekonomik olmasınıda isterim dersen medilife derim. orda muayene 35 tl, avcılar hospitalde 50-60 tl diye biliyorum.

Anadolu hastanesinde bir erkek doktoru önermişti arkadaşım istersen ismini öğrenebilirim. ben avcılar medicana onur başeğmeze gidiyorum canım. Hastane için kafamda soru işaretleri var ama doktordan çok memnunum

çok teşekkürler avcılardaki hastaneler hakkında aşırı olumsuz yorum var insanı korkutuyor. bende başlayıp doğuma kadar devam etmek istiyorum yani herşeyi rahat sorayım herşeyle ilgilensin istiyorum ama bi randevu alıp yuzyuze gidip görüşeyim tavsiye ettiğin doktoru saolasın.

medilife a gidiyorum ben memnunum gayette.medilife gidersen senem hm. yada aynur hm. tavsiye edebilirim. avcılar hospitala gitmiştim daha önce, o dr. özel sanırım ciddi hatalar oldu ve devam etmedim. avcılar hospitalde nil hm. da doğum yapan arkadaşlarım var çok memnunlardı. oraya gidersen sakın fatma tulunoğluna gitme derim. ki onun zaten özel muaneyehane gibi bi klinide var. beylikdüzünde mediciana da var ama ben gitmedim oraya. sürekli devam edicem ekonomik olmasınıda isterim dersen medilife derim. orda muayene 35 tl, avcılar hospitalde 50-60 tl diye biliyorum.

tekrar teşekkürler sen hangi doktora gidiyorsun bende karar vermeden randevu alıp birer kere gitip tanışayım tavrına bakayım dıyorum ama bılemıyorum hastane imkanları nasıl olumsuz yorumlar cok var maalesef özellıkle hemşireler ve çalışanlarla ilgili sen memnunmusun çalışanların tavrından?

aynur hm. gidiyorum ben. asistanı genelde güler yüzlü, yardımcı olmaya çalışan genç bi kız. hemşirelerle herhangi işim olmadı henüz, genel olarak onlar nasıl bilemiyorum. orda doğum yapan arkadaşlarım çok memnun kaldılar açıkçası bende onlara güvenerek gitmiştim. şu ana kadar olumsuz bişey yaşamadım.

aynur hm. gidiyorum ben. asistanı genelde güler yüzlü, yardımcı olmaya çalışan genç bi kız. hemşirelerle herhangi işim olmadı henüz, genel olarak onlar nasıl bilemiyorum. orda doğum yapan arkadaşlarım çok memnun kaldılar açıkçası bende onlara güvenerek gitmiştim. şu ana kadar olumsuz bişey yaşamadım.

cok teşekkürler canım ya bende Aynur hanımdan randevu alıyım en azından tanışmış olurum ins hepimiz için en hayırlısı olur sağlıkla sorunsuz bır şekilde bebeğimize kavuşuruz.

medilife burcu hanım ilk doğumumu da onda yaptım şimdi de ona gidiyorum gayet güler yüzlü,samimi ve cana yakın..Hastane bundan 3 sene önce tıp merkezi olarak geçiyordu ve benim oğlum doğum sırasında ciğerlerine hava aldığı için yoğun bakımda kalması gerekti yenidoğan yoğun bakım ünitesi olmadığı için bizi çapa medilife sevk ettiler yani oğlumu bn b.düzünde o orda yattık şimdi ise yeni doğan yoğun bakım ünitesi açılmış inş problem yaşamayız gerek duymayız ama en büyük eksikliği oydu onuda halletmişler iyi bir hastane

çok teşekkürler avcılardaki hastaneler hakkında aşırı olumsuz yorum var insanı korkutuyor. bende başlayıp doğuma kadar devam etmek istiyorum yani herşeyi rahat sorayım herşeyle ilgilensin istiyorum ama bi randevu alıp yuzyuze gidip görüşeyim tavsiye ettiğin doktoru saolasın.

Merhaba canim. Ben Avcilarda oturuyorum. Avcilar hospital uygun gibi gorunse de herseye ekstra para oduyorsun. Dr muayenesi arti ultrason icin 108tl odedim. Para sorun degil ama dr cok ilgisizdi. Basi kalabalik saatlerce bekledim ve en sonunda beni iceri aldiiginda ic kanaman devam ediyor progestan kullan tekrar gel diyip yolladi. Onun yuzunden psikolojim bozuldu. Sonra medilfe a gitmeyi dusundum. Tam o sirada bir arkadas tavsiyesiyle dogan hast serdar beye gittim. Muayene ucreti yuksek 82tl ama herseye deger. Daha muayene olmadan yarim saat bana psikolojik destek verdi. Herseyi tek tek acikladi. Muayenemde de ayrintili inceledi kalp atislarini dinletti. Diger dr kalp atisi fln dinletmemisti. Programimi yapti, ne zaman hangi testleri yapilcak , cinsiyet ne zaman ogrenilcek vs. Benden izinsiz ilac kullanmak, sac boyatmak yok dedi arayip danisicaksin herseyi dedi. Ilgisiyle beni fazlasiyla mutlu etti. Cok da tecrubeli biri, kendimi cok rahat hissediyorum. Progestan ve folik asit kullanmicaksin gerek yok kanaman yok hersey normal dusuk tehliken de yok artik dedi. Eger aradigin boyle bir dr ise kesinlikle tavsiye ederim. Ben butce acisindan medilife dusundum ama eminim orasi da cok kalabaliktir ve bu kadar vakit ayiramazlar. Butcen uygunsa serdar beyi tavsiye ederim. Bir de avcilar hospital muayene 50tl ama dr kendi odasinda 1dk inceleyip hemen detayli ultrason istedi ona da 58 odedim. Ama dogan hastanesinde 82tl muayene ucretinin disindan bisey odemedim. Yani ucuz gibi gorunenler daha pahaliya cikiyor gibi geldi. Artik takdir senin.

medilife burcu hanım ilk doğumumu da onda yaptım şimdi de ona gidiyorum gayet güler yüzlü,samimi ve cana yakın..Hastane bundan 3 sene önce tıp merkezi olarak geçiyordu ve benim oğlum doğum sırasında ciğerlerine hava aldığı için yoğun bakımda kalması gerekti yenidoğan yoğun bakım ünitesi olmadığı için bizi çapa medilife sevk ettiler yani oğlumu bn b.düzünde o orda yattık şimdi ise yeni doğan yoğun bakım ünitesi açılmış inş problem yaşamayız gerek duymayız ama en büyük eksikliği oydu onuda halletmişler iyi bir hastane
Beylikdüzü Medilife ta söylediğiniz gibi yenidoğan yoğun bakım ünitesi var. 10 gün önce doğum yaptım bebeğim hala yoğun bakımda birkaç güne kadar çıkacak inşallah. Dün 27 bebek olduğunu söylediler yoğun bakımda. Yoğun bakım doktoru ve çocuk cerrahı da mevcut. İnşallah ihtiyaç duymazsınız ama her ihtimale karşı yoğun bakım ünitesi ve çocuk cerrahının olduğu bir hastenede doğum yapmak gerçekten önemli.

Bu arada benim doktorum Selda Hanım'dı. Eğer çatınız müsaitse normal doğumu son ana kadar zorlayan bir doktor. Burcu Hanım'a hiç gitmedim ama hep iyi şeyler duydum hakkında

Back
X