Eshim annesiz karar veremiyor

Ş yazamayan ama -de/-da bağlacını gayet de doğru yazan yabancı. -de/-da'yı çoğu Türk'ten daha doğru yazıyor ise; ş'yi de basbayağı yazabilir.Ki sonraki mesajlarında yazmış :KK66:

..

dilimize hizmetleriniz için teşekkür ederiz o halde.
adresinizi yollarsanız bir adet kırmızı pilot kalem hediye edeyim, bol bol düzeltirsiniz.

dilimize hizmetleriniz için teşekkür ederiz o halde.
adresinizi yollarsanız bir adet kırmızı pilot kalem hediye edeyim, bol bol düzeltirsiniz.
Ana fikirde anlaşamadık sanırım ama neyse, bence uzatmayalım.

fikirlerinize ihtiuacim var, cunki caresiz kaldim. Kimseye bishey soyleyemiyorum.

Eshim 30 yashinda, ama hala cocuk gibi. Her sheyi annesine soyluyor, onun fikrini almadan hic birshey yapamiyor. Kayinvalidem evlatlarina ashiri bagli birisi, ve her firsatda kendisini onlari en cok sevdigi kishi oldugunu gortermeye calisan sheyler yapiyor, hic bi zaman eshime “yok” soylemez. Sinava bile annesi ile calisiyor, sipora gidiyor, hocasi da var ama nasil kas cikaricagini bile annesine soruyor, ishinde ne sorun oluyorsa anne ne yapiyim diyo. Annesi de sade bi ogretmen. Bunlara zaten aliskindim, onemsemiyordum, ama son 1 haftada shoka girdim ve patladim. Cinsel ilishkide sorunumuz var, erken bosalma ve orgazm olamama gibi, ve ben bunlari annesine soyledigini, ondan shu sorunlari nasil coze bilecegini sordugunu oyreniyorum. O da utanmada “ oglum bunu bana neden diyorsun?! bu seninle eshinin ikiniz arasinda doktora gidip cozeceginiz problem” demek yerine ogluna klitoris mlitoris diye makalalar gondermish. Artik eshime erkek gibi digil, cocuk gibi bakiyorum, ve ilishkiye girmek bile istemiyorum ki gidib hesabini annesine verir diye.
Sizce bu normalmi? Ya banami anormal geliyo? Ne yapicagimi, kime nasil davranicagimi bilemiyorum artik.
Ben şok .ana kuzusu gördüm ama bu kadarını ilk defa . Eşinizle bu konuyu konuştunuz mu .
Erken boşalma sorunu için de bi hapla çözüyo doktor hatta eşleri kullananlar aynı gün sonuç aldıklarını yazmislardi.
Valla Allah kolaylık versin size

Ay bu nasıl bir ana-oğul ilişkisi :KK57:

Eşinizle konuşun açıkça ama düzeleceğini sanmam. Aralarında garip bir ilişki var. Hatta uzmanlar tarafından incelenmesi gerek bu ilişkinin :KK48:

netflixte yeni bir dizi var,
sex education diye,
gencin annesi iliski terapisti olunca, boyle her seyini bilimsel edayla konusmak istiyor cocugu ile,
oyle degisik bir sey.

siz boyle anlatinca cok amerikanvari geldi bana da konu,
nerede yasiyorsunuz?

valla yatak odasini anlatana kadarki mesele bile benim icin bosanma sebebidir,
kendim biraz ketumumdur,
esimin de oyle olmasini tercih ederim,
o sebeple bana cok anormal geliyor bu tarz iliskiler, kimle olursa olsun.

Hani annesi o kiskaniyorsun diyenler olabilir belki,
ana-erkek cocuk diye degil, babasiyla da kardesiyle de arkadasiyla da bu sekilde bir mesafesiz iliskisi olsa ben yadirgarim, bana gore degil derim.

Ama siz evlenmissiniz, cocuk yapmissiniz,
demek ki bir sekilde sizi o kadar rahatsiz etmiyormus aslinda,
o yuzden bence esinizle konusmaya calisin, terapiye veya aile danismanina gidin, cozebilirsiniz diye dusunuyorum.

Ne biçim yazı bu! Eshim diye bir şey duydunuz mu Türkçe'de. Türkçe bilmiyorsanız yazıp katletmeyin dilimizi. Eşiniz ne kadar çocuksa sizde o kadar çocuksunuz; ikiniz birbirinizi bulmuşsunuz tencere kapak.

ay valla konudan çok sh düzeltmesi okudum ve sıkıldım
kimeneyse bu yazım anlayan anlar yorum yapar anlamayan sıkılanda okumaz
ya bu forumda neden çok bilmiş sanki kendisi herşeyi çok düzgün yaparmış gibi insanlar var...

Ş yazamayan ama -de/-da bağlacını gayet de doğru yazan yabancı. -de/-da'yı çoğu Türk'ten daha doğru yazıyor ise; ş'yi de basbayağı yazabilir.Ki sonraki mesajlarında yazmış :KK66:

Size gelirsek sevgili konu sahibesi L _Lilac_ ; kocanız henüz bağımsızlığını ilan edememiş sapık bir ergen. Annesi ondan beter. Modernlik falan değil bu...

Not: konu fake ise berbat, değilse daha da berbat..
Yazabiliyor ama yazmıyor olabilir burası güzel yazı defteri ya da TDK değil beğenmiyorsak cevap vermeyiz olur biter çok kasmayalım yani;)ha bu arada kurallarda türkçeyi düzgün yazamıyorsak konu açılamaz diye bir ibare yok

Size gelirsek sevgili konu sahibesi L _Lilac_ ; kocanız henüz bağımsızlığını ilan edememiş sapık bir ergen. Annesi ondan beter. Modernlik falan değil bu...

Yazabiliyor ama yazmıyor olabilir burası güzel yazı defteri ya da TDK değil beğenmiyorsak cevap vermeyiz olur biter çok kasmayalım yani;)ha bu arada kurallarda türkçeyi düzgün yazamıyorsak konu açılamaz diye bir ibare yok

fikirlerinize ihtiuacim var, cunki caresiz kaldim. Kimseye bishey soyleyemiyorum.

Eshim 30 yashinda, ama hala cocuk gibi. Her sheyi annesine soyluyor, onun fikrini almadan hic birshey yapamiyor. Kayinvalidem evlatlarina ashiri bagli birisi, ve her firsatda kendisini onlari en cok sevdigi kishi oldugunu gortermeye calisan sheyler yapiyor, hic bi zaman eshime “yok” soylemez. Sinava bile annesi ile calisiyor, sipora gidiyor, hocasi da var ama nasil kas cikaricagini bile annesine soruyor, ishinde ne sorun oluyorsa anne ne yapiyim diyo. Annesi de sade bi ogretmen. Bunlara zaten aliskindim, onemsemiyordum, ama son 1 haftada shoka girdim ve patladim. Cinsel ilishkide sorunumuz var, erken bosalma ve orgazm olamama gibi, ve ben bunlari annesine soyledigini, ondan shu sorunlari nasil coze bilecegini sordugunu oyreniyorum. O da utanmada “ oglum bunu bana neden diyorsun?! bu seninle eshinin ikiniz arasinda doktora gidip cozeceginiz problem” demek yerine ogluna klitoris mlitoris diye makalalar gondermish. Artik eshime erkek gibi digil, cocuk gibi bakiyorum, ve ilishkiye girmek bile istemiyorum ki gidib hesabini annesine verir diye.
Sizce bu normalmi? Ya banami anormal geliyo? Ne yapicagimi, kime nasil davranicagimi bilemiyorum artik.
TÜRKÇE yazın lütfen:deli:

Yazabiliyor ama yazmıyor olabilir burası güzel yazı defteri ya da TDK değil beğenmiyorsak cevap vermeyiz olur biter çok kasmayalım yani:KK66:ha bu arada kurallarda türkçeyi düzgün yazamıyorsak konu açılamaz diye bir ibare yok
Kimse TDE mezunu gibi mükemmel Türkçe yazsın demiyorum zaten.
Konu falso, üstüne yazım dili tam ergence (16 yaşında ergen annesiyim iyi bilirim o yaş grubunu)olunca ben de içimden geçeni söyledim.

Yoksa elbette burası bir forum ve herkesin eğitimi, ana dili, konuşma dili farklı olabilir. İmla kılavuzu görevi yapmak değildi amacım ki zaten öyle bir yeterliliğim de yok, haddim değil.

Demek istediğim bambaşka bir şey idi, anlatamadım derdimi.
Eski kafalılığıma, yaşlılığıma verin ;)

Konunun ilk mesajıyla sonraki cevap mesajları arasında baya fark var.
İlk mesajda evet yabancı biri yazmış diyor insan
Sonrakilerde kafa mı buluyor diye düşündürüyor açıkçası
Bunca yoruma rağmen de eşim iyi niyetli biri diyor
İlginç

• Beğen
Reactions: csi

Yemin ederim sesli guldum

Back
X