Eşi aldatıyormu?

Mnklc

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2018
21
16
88
Merhabalar kızlar
Benim çok sevdiğim bir ablam var eşi astsubay.Daha önceleri bikaç kadınla konuşmalarına şahit olmuştuk ama uzatmadan bitirmişti.şimdi tayinci oldukları yerde bir Astsubay kızla (aralarındaki yaş farkı en az 15) çok samimi olmaya başlamış.Evine yemeğe getiriyor evde her gün sürekli kızdan bahsediyormuş.En son ablam kızı arıycam benim huzurumu bozdun deyince kocası kendi gidip benim hanım seni kıskanıyor demiş.Kızda yüzsüzce arayıp abla komutanım bunu söyledi bana huzursuzluk vermek istenezdim gibilerinden samimiyetsizce cümleler kurmuş.Kocası bir haftadır surat yapıyormuş şimdi.Bu arada çocukları var ve beyninde lekelenme çıkmış mr sonucunda.Bu konuda ne yapabiliriz diye konuşacaklarına hala o astsubay kızdan bahsediyormuş..
Şimdi merak ettiğimiz şey şu? Acaba ablamın onu terketmesinini bekliyo ojun içinmi uğraşıyo yada ne yapmaya çalışıyor sizce? Bu arada o astsubay kızda nişanlı .öğlen yemeklere gidiyorlar bi yere gidecek olsalar o kızıda alalım diyor..Sizce amaç ne nasıl davranmalı ablam biz düşünemiyoruz artık lütfen bir akıl verin

Adamin zaten daha once de kadinlarla konusmalarina sahit olmussunuz bu ilk degil yani dolayisi ile son da olmayacak. Neden sasirdiniz onu anlamadim.
Adamin cocugu rahatsiz utanmadan bu kizdan bahsediyor siz de ne yapmaya calisiyor diyorsunuz iki tarafa da aklim ermedi dogrusu.

Hayır anlamadığımız şu bu adam antropoza girmiş yada giriyor olabilir mi 45 yaşlarında ? Ona ait olmayan bir çok davranış sergiliyor ? İstemiyorsa evliliği niye bitirmiyor acaba karşı tarafın artık yeter deyip terketmesi için mi uğraşıyor?

Benim takıldıgım bir nokta kız neden yüzsüz oluyor aradı kendini ifade etti diye?
Nereden biliyorsunuz samimiyetsiz olduğunu ya günahını alıyorsanız?
Bu aileyi nereye koysanız elinizde kalır.
Kadın aldatıldığını bile bile bu kadar zamandir devam ediyor evlilige, adam zampara belliki.
Kız desen o da hatali bir yerde nişanlı kız nişanlısı nasıl izin veriyor bu kadar icli dışlı durumlara?
Aklima takilan birseyd daha var kiz kadının onu kıskandığını bile bile hala muhabbete devam ediyor mu?

Bu olaylar olalı yaklaşık olarak 1 hafta oldu .1 haftadır arayıp sormuyor kız bide görevlendirmeyle şehir sışında şimdi 10 gün yokmuş.
Kızla bende bir kez görüntülü onlardayken görüştüm samimi gelmedi bana. Bide şunu anlamıyorum bir kadın ne olursa olsun ki bu kadın askeri okuldan mezun onca askerle iç içe ve kendine duyulan hissi anlamama şansı yok gibi geliyor bana..Benim düşüncem anladı ama komutanı olduğu için sicil puanı falan onun için önemli diye sesini çıkarmadı hem yemek parasını ödüyo altında iyi arabası var adamın onunla geziyo dolaşıyo.Bende anlamamazlıktan geldiği için masum değil diye düşünüyorum.
Bu kadar zaman çocuğu için devam etmek zorunda birde kaçarak evlilik söz konusu hep bi mahcubiyet var maalesef :(

Back
X