Eşi Ana Kuzusu Olanlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi eyyam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

eyyam

Derdim sensin derdim, derdimi diyebilseydim.
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Mart 2012
45
7
298
8 yıllik evliyim.Öğretmenim.7 yasinda bir kizim var.Eşim annesi ne derse onu yapıyor.Örnegin bir zeytinlik veya yazlik alalim diyorum.Sen al diyor.Ama ablasıyla ortak bir dükkan açmak veya henüz paylasılmamiş (miras) tarlaya ağaç doldurup o bahaneyle 2,5 saatlik köyüne annesiyle beraber gitmek istiyor.Eşim de öğretmen.Ailesiyle aynı apartmandayız üstelik.Evlendiğimiz günden beri kaynana ve görümce rahat vermiyorlar.Görümce de eşini zorla ayni apartmana getirince iki kaynanalı bir evde yasar gibi olduk.Bosanayim diyorum.Kızım aklıma geliyor.Çok pişmanım evlendigime.Eşimin parasını ne yaptigini hiç bilmem.Birikim yapalim diyorum.Ona da hayır diyor.Kızıma patlıyorum onlar yüzünden.Kaynana köyünde beni kötüledigi için kendi akrabalarıyla sohbet edeyim desem hemen laf sokmalarla karşilasiyoru.O yüzden köylerine gitmek istemiyorum.Kaynana da iyi laf sokucu.İyilikleri de var.Ama bir taraftan yapıyorlar yapacaklarını.Eşim anne sözünden çıkmıyor.Kaç kere taşınalım desem de olmuyor.Engelliyorlar.Ne yapayım bilmiyorum?

Ailesiyle ortak maddi işler yapabilir ama sizinle yapmaması büyük sorun. Yeni evli de değilsiniz, çoktan kendi ailesinin olduğunun bilincine varmış olmalıydı. Mutlu olmak istiyorsanız neye mâl olursa olsun taşının. Biraz olsun huzur bulursunuz. Gerçi art niyet olunca aileler arada km olsada yetiyor da..

Kizim icin bosanmiyorum deme lütfen, Kizima patliyorum demissin peki cocugun ne sucu var ?

Cocuklar mutsuz evlilikte daha cok yipraniyor , cocuklara boylelikle iyilik yapmis olmuyorsunuz..

Esinize gelince , huylu huyundan vazgecmez.
Sen evinin icinde olani daha iyi bilirsin , sana bosan veya bosanma diyemem..

Ama kendin ve cocugun icin en iyisini yap oyle karar ver..

( ana kuzusu erkekleride anlamiyorum , madem oyle evlenmesinler kalsinlar anneleriyle hayret birsey )

Esim değil zaten yok ama babam öyle benim. Bunun hicbir cikar yolu cozumu de yok boyle gelmiş boyle gider.
Suan onun ailesi biziz ama babannem icin hepimizi harcar babam, boyle bi insanla ömür gecmez ben evladi olarak soyluyorum bunu, bence iyi dusunun. Benim annemde belki biz variz diye bosanmadi ama kavgalarinin % 70i bu konular yuzundendi ve biz buyuzden cok yaralar aldik cok kotu seyler yasadik siz aman cocuguma nolur dusuncesiyle bi iliski yürütmeyi aklinizdan cikarin bence oyle kimsenin yararına olmuyor inanin...

Ailesiyle ortak maddi işler yapabilir ama sizinle yapmaması büyük sorun. Yeni evli de değilsiniz, çoktan kendi ailesinin olduğunun bilincine varmış olmalıydı. Mutlu olmak istiyorsanız neye mâl olursa olsun taşının. Biraz olsun huzur bulursunuz. Gerçi art niyet olunca aileler arada km olsada yetiyor da..
Tek oğlan ve kayınpeder vefat ettiği, ayrıca
elalem ne der diye taşınamazmışız.Benimle ortak maddi birikim yapmaması çok kötü.Çok üzülüyorum.

Kizim icin bosanmiyorum deme lütfen, Kizima patliyorum demissin peki cocugun ne sucu var ?

Cocuklar mutsuz evlilikte daha cok yipraniyor , cocuklara boylelikle iyilik yapmis olmuyorsunuz..

Esinize gelince , huylu huyundan vazgecmez.
Sen evinin icinde olani daha iyi bilirsin , sana bosan veya bosanma diyemem..

Ama kendin ve cocugun icin en iyisini yap oyle karar ver..

( ana kuzusu erkekleride anlamiyorum , madem oyle evlenmesinler kalsinlar anneleriyle hayret birsey )
Ana kuzusu olduklarını belli etseler kimseyle evlenemezler zaten.

8 yıllik evliyim.Öğretmenim.7 yasinda bir kizim var.Eşim annesi ne derse onu yapıyor.Örnegin bir zeytinlik veya yazlik alalim diyorum.Sen al diyor.Ama ablasıyla ortak bir dükkan açmak veya henüz paylasılmamiş (miras) tarlaya ağaç doldurup o bahaneyle 2,5 saatlik köyüne annesiyle beraber gitmek istiyor.Eşim de öğretmen.Ailesiyle aynı apartmandayız üstelik.Evlendiğimiz günden beri kaynana ve görümce rahat vermiyorlar.Görümce de eşini zorla ayni apartmana getirince iki kaynanalı bir evde yasar gibi olduk.Bosanayim diyorum.Kızım aklıma geliyor.Çok pişmanım evlendigime.Eşimin parasını ne yaptigini hiç bilmem.Birikim yapalim diyorum.Ona da hayır diyor.Kızıma patlıyorum onlar yüzünden.Kaynana köyünde beni kötüledigi için kendi akrabalarıyla sohbet edeyim desem hemen laf sokmalarla karşilasiyoru.O yüzden köylerine gitmek istemiyorum.Kaynana da iyi laf sokucu.İyilikleri de var.Ama bir taraftan yapıyorlar yapacaklarını.Eşim anne sözünden çıkmıyor.Kaç kere taşınalım desem de olmuyor.Engelliyorlar.Ne yapayım bilmiyorum?
Kelin ilacı olsa.. benimki kirkini geçti hala aynı. Ben artık icimde tutmuyorum. Kaynanaya da söylüyorum söyleyeceğimi. Ortam geriliyor daha az görüşüyoruz ama içimde kalmıyor. Değişiyor mu Hayır değişmiyor. Hala kuzu.

Kelin ilacı olsa.. benimki kirkini geçti hala aynı. Ben artık icimde tutmuyorum. Kaynanaya da söylüyorum söyleyeceğimi. Ortam geriliyor daha az görüşüyoruz ama içimde kalmıyor. Değişiyor mu Hayır değişmiyor. Hala kuzu.
Ben de hiçbir şeyi içimde tutmam.Bu yüzden ćoook küs kaldık kaynanayla.Kendimizi yıprattığımızla kalıyoruz.Şu an bile anasının yanında.Tiksiniyorum bunlardan.

Boşanma konusunu eşine aç, kendine çeki düzen versin.

Ana kuzusu hic vaz gecmez bu huyundan. Benim eski kocam da ana kuzusuydu. Dusun ki disciye bile anne ve ya babasi olmadan gitmezdi salak)))))

E="eyyam, post: 37206146, member: 370906"]8 yıllik evliyim.Öğretmenim.7 yasinda bir kizim var.Eşim annesi ne derse onu yapıyor.Örnegin bir zeytinlik veya yazlik alalim diyorum.Sen al diyor.Ama ablasıyla ortak bir dükkan açmak veya henüz paylasılmamiş (miras) tarlaya ağaç doldurup o bahaneyle 2,5 saatlik köyüne annesiyle beraber gitmek istiyor.Eşim de öğretmen.Ailesiyle aynı apartmandayız üstelik.Evlendiğimiz günden beri kaynana ve görümce rahat vermiyorlar.Görümce de eşini zorla ayni apartmana getirince iki kaynanalı bir evde yasar gibi olduk.Bosanayim diyorum.Kızım aklıma geliyor.Çok pişmanım evlendigime.Eşimin parasını ne yaptigini hiç bilmem.Birikim yapalim diyorum.Ona da hayır diyor.Kızıma patlıyorum onlar yüzünden.Kaynana köyünde beni kötüledigi için kendi akrabalarıyla sohbet edeyim desem hemen laf sokmalarla karşilasiyoru.O yüzden köylerine gitmek istemiyorum.Kaynana da iyi laf sokucu.İyilikleri de var.Ama bir taraftan yapıyorlar yapacaklarını.Eşim anne sözünden çıkmıyor.Kaç kere taşınalım desem de olmuyor.Engelliyorlar.Ne yapayım bilmiyorum?[/QUOTE]
Brnim benim eski sozlumde öyleydi anne kuzusu annesinden babasından çocuk gibi korkuyordu biz evleniyoruz diye 380 milyar borc koydular bize:) çünkü evlenince borç harç coluk çocuk derken okadar yardım edemeyecek hatta bize siz kiraya geçin demiş:) allahtan benim sözum atıldı çok zaman kaybettim ama .. ana kuzusu erkekler karakteri gelişmemiş erkekler onlar ev falan bakamaz benimkini çocuk gibi dolduruyolardi oda inaniyordu:)))) 33 yaşında üstelik evlenseydim o borclarla ailesinin lüksü için coluk çocuk evde ac kaldırdık ben sansliymisim bunları gördükçe allahtan bitti diyorum önce kendi yuvasını düşünmeli erkek ve erkek olmalı ailesi kullanmamali allah yardımcın olsun

Yok artık..
Ben kocamdan kocam benden kuruş saklamaz..
Bnce bir insana güvendiğini belli etmenin en güzel yolu beraber birikim falan yapmaktır
Hatta kocam arabayı benim üzerime aldı
Ben bu evlilikte gelecek göremedim
İnşallah o yavrunuz daha fazla yara almadan kurtulursunuz. V

Green lighterkeklerden 6940 .!.:
Ana kuzusu hic vaz gecmez bu huyundan. Benim eski kocam da ana kuzusuydu. Dusun ki disciye bile anne ve ya babasi olmadan gitmezdi salak)))))
Aynı model olan bu erkeklerden uzak durmali

Yok artık..
Ben kocamdan kocam benden kuruş saklamaz..
Bnce bir insana güvendiğini belli etmenin en güzel yolu beraber birikim falan yapmaktır
Hatta kocam arabayı benim üzerime aldı
Ben bu evlilikte gelecek göremedim
İnşallah o yavrunuz daha fazla yara almadan kurtulursunuz. V
Allahım hayırlısını versin inşallah.

E="eyyam, pos206146, member: 370906"]8 yıllik evliyim.Öğretmenim.7 yasinda bir kizim var.Eşim annesi ne derse onu yapıyor.Örnegin bir zeytinlik veya yazlik alalim diyorum.Sen al diyor.Ama ablasıyla ortak bir dükkan açmak veya henüz paylasılmamiş (miras) tarlaya ağaç doldurup o bahaneyle 2,5 saatlik köyüne annesiyle beraber gitmek istiyor.Eşim de öğretmen.Ailesiyle aynı apartmandayız üstelik.Evlendiğimiz günden beri kaynana ve görümce rahat vermiyorlar.Görümce de eşini zorla ayni apartmana getirince iki kaynanalı bir evde yasar gibi olduk.Bosanayim diyorum.Kızım aklıma geliyor.Çok pişmanım evlendigime.Eşimin parasını ne yaptigini hiç bilmem.Birikim yapalim diyorum.Ona da hayır diyor.Kızıma patlıyorum onlar yüzünden.Kaynana köyünde beni kötüledigi için kendi akrabalarıyla sohbet edeyim desem hemen laf sokmalarla karşilasiyoru.O yüzden köylerine gitmek istemiyorum.Kaynana da iyi laf sokucu.İyilikleri de var.Ama bir taraftan yapıyorlar yapacaklarını.Eşim anne sözünden çıkmıyor.Kaç kere taşınalım desem de olmuyor.Engelliyorlar.Ne yapayım bilmiyorum?
Brnim benim eski sozlumde öyleydi anne kuzusu annesinden babasından çocuk gibi korkuyordu biz evleniyoruz diye 380 milyar borc koydular bize:) çünkü evlenince borç harç coluk çocuk derken okadar yardım edemeyecek hatta bize siz kiraya geçin demiş:) allahtan benim sözum atıldı çok zaman kaybettim ama .. ana kuzusu erkekler karakteri gelişmemiş erkekler onlar ev falan bakamaz benimkini çocuk gibi dolduruyolardi oda inaniyordu:)))) 33 yaşında üstelik evlenseydim o borclarla ailesinin lüksü için coluk çocuk evde ac kaldırdık ben sansliymisim bunları gördükçe allahtan bitti diyorum önce kendi yuvasını düşünmeli erkek ve erkek olmalı ailesi kullanmamali allah yardımcın olsun[/QUOTE]
Keşke ben de önceden anlasydım ne mal olduğunu.Anında bırakırdim.Ama şimdj

Boşanma konusunu eşine aç, kendine çeki düzen versin.
Kaç kere açtım bir bilseniz.Millet mutlu mesut evinde bayramını yapıyor.Bizim ise huzurumuz yok.Düzelir gibi oluyor yine aynı.Dün sabah köye gitmişti aksama gelirim demişti.Hala yok.Ailesi büyü işleriyle de çok uğrasiyor.Muskacı biriyle çok samimiler.Evde sorun cikarsa o muskaci Adama gidiyorlar.Ne yaptigimi yapacagimi bilmiyorum.

Tek oğlan ve kayınpeder vefat ettiği, ayrıca
elalem ne der diye taşınamazmışız.Benimle ortak maddi birikim yapmaması çok kötü.Çok üzülüyorum.

ne hissettigini anlıyorum fakat o evin babası degil,
bu duruma ozeniyorsa onceligi cekirdek ailesine vermesi gerek,
sorun da bu ya... esi ve cocugunu degil, annesiyle yıllardır sure gelen birlikteligini oncelikli aile olarak algılıyor.

hadi annesini yalnız bırakmak istemiyor desek bile kızı da aynı apartmana gelmis, size ihtiyac yok ki artık.
fakat taşınsanız bile bu sorunlar devam edebilir, sizin ayrı bir aile oldugunuzu ve maddi kararların sizin onayınızdan gecmeden bir kürdan bile alamayacagını anlaması gerek...

Annem evini ba
ne hissettigini anlıyorum fakat o evin babası degil,
bu duruma ozeniyorsa onceligi cekirdek ailesine vermesi gerek,
sorun da bu ya... esi ve cocugunu degil, annesiyle yıllardır sure gelen birlikteligini oncelikli aile olarak algılıyor.

hadi annesini yalnız bırakmak istemiyor desek bile kızı da aynı apartmana gelmis, size ihtiyac yok ki artık.
fakat taşınsanız bile bu sorunlar devam edebilir, sizin ayrı bir aile oldugunuzu ve maddi kararların sizin onayınızdan gecmeden bir kürdan bile alamayacagını anlaması gerek...
Dükkan mevzusunda kesin tavrımı koydum.Benim kizdigim nokta benle hicbir sey biriktirmeyip onlarla yatirim yapmak istemesi.

Annem şeker hastasi ve çok üzülüyor.Bosanmamizin uygun olacagini söylüyor.Ben de kendi evim olsa diyorum.Dulken anne evinde yaşayamam.Annemin KOMSULARI çok dedikoducu.Başka bir yere tayin istesem nasıl olur acaba

Back
X