- 22 Mart 2012
- 45
- 7
- 298
8 yıllik evliyim.Öğretmenim.7 yasinda bir kizim var.Eşim annesi ne derse onu yapıyor.Örnegin bir zeytinlik veya yazlik alalim diyorum.Sen al diyor.Ama ablasıyla ortak bir dükkan açmak veya henüz paylasılmamiş (miras) tarlaya ağaç doldurup o bahaneyle 2,5 saatlik köyüne annesiyle beraber gitmek istiyor.Eşim de öğretmen.Ailesiyle aynı apartmandayız üstelik.Evlendiğimiz günden beri kaynana ve görümce rahat vermiyorlar.Görümce de eşini zorla ayni apartmana getirince iki kaynanalı bir evde yasar gibi olduk.Bosanayim diyorum.Kızım aklıma geliyor.Çok pişmanım evlendigime.Eşimin parasını ne yaptigini hiç bilmem.Birikim yapalim diyorum.Ona da hayır diyor.Kızıma patlıyorum onlar yüzünden.Kaynana köyünde beni kötüledigi için kendi akrabalarıyla sohbet edeyim desem hemen laf sokmalarla karşilasiyoru.O yüzden köylerine gitmek istemiyorum.Kaynana da iyi laf sokucu.İyilikleri de var.Ama bir taraftan yapıyorlar yapacaklarını.Eşim anne sözünden çıkmıyor.Kaç kere taşınalım desem de olmuyor.Engelliyorlar.Ne yapayım bilmiyorum?