Kaç kere açtım bir bilseniz.Millet mutlu mesut evinde bayramını yapıyor.Bizim ise huzurumuz yok.Düzelir gibi oluyor yine aynı.Dün sabah köye gitmişti aksama gelirim demişti.Hala yok.Ailesi büyü işleriyle de çok uğrasiyor.Muskacı biriyle çok samimiler.Evde sorun cikarsa o muskaci Adama gidiyorlar.Ne yaptigimi yapacagimi bilmiyorum.
Ya birakin su büyü, müyü isleri! Bir seferde sorumlulugu alin, gercegi görün. Sen sorumsuz, umursamaz ana kuzusu ile evlendin. Bu adamin karakteri böyle ve hic degismeyecek. Büyü müyü ile felan kendini kandirma.
Ortada ayrica ben bir evlilik göremiyorum. Sadece beraber yasayan iki insan görüyorum. Evlilik insana mutluluk, huzur ve en önemlisi güven vermesi gerekiyor. Bunlarin hicbiri yok esin ile ne yazikki, hatta seni adam sayip beraber para biriktirmiyor bile, fikrini önemsemiyor bile.
Bu evlilige cocuk yapmak (hele ilk yilda!) hataydi. Sanirim cocuk ile aile oldugunuzun farkinda olacak umuduyla kiziniz dünyaya geldi, ama gel gör ki bak 7 yil sonra hic birsey degismiyor, zaten bir cocuk koca bir insanin karakterini degistiremez, ki görevi degil zaten.
Bu evliligi bunca yil sürdürmen ayri bir hata. Sanki kizin fark etmiyormu huzursuzlugu, mutsuzlugu? Bu tür evlilikler cocuklar icin büyük travmalar oluyor. Tabi bunlarin hepsini yaziyorum ama biliyorum birsey degismez diye. Sen ilk yilda bile restini cekmen gerekiyordu, ayri ev olmazsa gerekirse bosanman gerekiyordu ve bunu hic yapmamissin.
O zaman yapamadiysan simdide yapmazsin